Zbytečná diskuze

Zde skončí vše co v normálním diskuzním fóru nemá co dělat. Zde také skončí na krátkou dobu příspěvky určené k definitivnímu smazání !!! Průbežně se vysypává. Pokud zde skončí Váš příspěvek, zvažte proč tomu tak je. Můžete jej formulovat znovu a lépe. A po té, pokud bude aktuální a mít nějakou vypovídací schopnost, jej znovu vložit.

Moderátoři: MARIS, vilma, windward, Pepa, david, smike

bozakafka
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod bozakafka » pát pro 16, 2011 5:32 pm

škoda je že je jen opsaná
Libor
bez hodnocení
Reputace: 191
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » pát pro 16, 2011 6:09 pm

Hmm a to víš jak? Nejsem si tím tak jistý, znám osobně autora.
Například nyní nově přidané navigační příklady vytvořil, připravil sám autor včetně fiktívní Chorvatské mapy (která je vložená)... pro cvičení.
Za každé použití jiné mapy apod. by bylo nutno zaplatit nemalý autorský poplatek a ta skripta by nestála to co stojí ale dvojnásobek.. Zrovna tak za práva byť jen k překladu (opisu jak ty říkáš...)

Můžeš dát odkaz na originál???
windward
moderátor
Reputace: 62

Příspěvekod windward » pát pro 16, 2011 6:14 pm

Libor píše:Například nyní nově přidané navigační příklady vytvořil, připravil sám autor včetně fiktívní Chorvatské mapy

Libore, nejenom ta mapa. :) Jak text, tak obrazky jsou absolutne originalni. Text jsem vytvoril vlastnorucne, a obrazky podle mych skyc vytecnym a jedinecnym zpusobem provedla sl. Helena Čubová, DiS. Pouze v nekterych pripadech, kdy to bylo nezbytne a logicke, je uvedeno originalni zneni nejakych dokumentu. Je tomu tak napriklad v kapitole Narizeni o plavbe jednotlivymi prulivy, uzinami a rekami. Na konci publikace na strane 86 je navic uveden kompletni seznam pouzite a doporucene literatury.

bozakafka píše:škoda je že je jen opsaná

Z pozice autora dovolim si tuto zcestnou, bezpredmetnou a urazlivou poznamku velkoryse pustit mimo usi. :)

roman verba
TashonkaWitko
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 8

Příspěvekod TashonkaWitko » pát pro 16, 2011 11:01 pm

bozakafka píše:škoda je že je jen opsaná

No, tak jediny "opravdovy" namornik mezi nami zase jednou promluvil ..... :-/ aby nedoslo k nejake mylce .. to slovo OPRAVDOVY nemyslim vazne ... a to ani nahodou. Kdyby vas snad zajimaly duvody, pak treba ... protoze :

1) clovek, ktery vlastni tu straslivou popelnici, co jsem letos na jare videl v marine na Malte by .. mel mozna radeji mlcet !
2) clovek, ktery uz par let nikam neplul a jen parkuje v one, jiz zminene, marine a jedine co umi je rozdavat nablble rozumy ... by mel ...asi ... mlcet !
3) clovek, ktery 2x preplul trasu mezi HR a Maltou (coz dnes prepluje kdejakej vometak na charterove lodi s pivem v ruce) a z toho 2x mel malem smrt na jazyku, by mel mlcet .. a to urcite !

Bozo, za me osobne ... bez uz do prd*** ... vsem ostatnim uzivatelum JI se timto omlouvam za vyhroceny ton, ale obcas je to asi/mozna potreba ... klidne si melduj ty svoje blaboly a mozna se i najde nejakej zacatecnik, co je bude brat vazne, ale nektery lidi a temata, prosimpekne, nech na pokoji ...
bozakafka
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod bozakafka » sob pro 17, 2011 7:24 pm

TashonkaWitko....

možná by si se mněl nad sebou zamyslet chlapče. možná jsem nevhodně napsal to slovo "opsané" myslel jsem to trošku jinak, tímto se romanovy osobně a velmi omlouvám a později vysvětlím co jsem tím myslel. romana znám a je to výborný námořník. bohužel tvrdit o lodi že je to popelnice ze břehu dokáže jen mentální slaboch a primitiv. jestli si myslíš že jsem plul jenom s chorvatska na maltu tak tě při tom nechám protože lidem jako ty se nevyplatí nic vysvětlovat. slovo opsané jsem nemyslel doslova že to roman opsal. tobě TashonkaWitko ti doporučuji neposuzovat lodě a jestli nějakou vlastníš tak se ukaž v jakým stavu je.
Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

Příspěvekod Anonym » sob pro 17, 2011 8:17 pm

bozakafka píše:slovo opsané jsem nemyslel doslova že to roman opsal
To mě trošku pobavilo, Takže ono to není opsané doslova, ale asi jenom trošičku... :lol:
Pobavilo mě to jenom o něco málo méně, než "že to je opsané". To jsi napsal zde na veřejném webu s plnou vážností, bez smailíku a ať chceš nebo ne, pro všechny čitatele to vyznělo jako hrubé napadení autora. Je dobře že jsi se omluvil, to bylo na místě a bude jistě kvitováno. Nejsem zde osobně interesován, jen si tak říkám, co vede lidi k napsání něčeho takového....

:admin: Slovní přestřelka není na místě a není ani žádaná. Každý z nás jistě dokáže vypotit spoustu urážek a invektiv, ale vo tom to zde není a proto vyhlašuji konec přestřelkám. Co jste si chtěli říct, to jste si už řekli.
A když říkám konec, myslím tím KONEC.
bozakafka
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod bozakafka » ned pro 18, 2011 9:05 am

ještě jednou se plně omlouvám nejen autorovy.
bozakafka
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod bozakafka » ned pro 18, 2011 9:37 am

promin baharisi ještě jedna poznámka.TashonkaWitko.... se schovává za přezdívkou a ani nemá vyplněný profil. takže jestli chce zdělovat majitelům lodí názory na jejich stav tak by nám měl říci s kým máme tu čest. já se za svoje jméno nestydím a myslím si že dokážu přijmout kritiku. tímto končím. domluvil jsem
Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

Příspěvekod Anonym » ned pro 18, 2011 12:20 pm

Nebudu vám hoši dělat soudce. Myslím si že oba vaše vzájemně se napadající příspěvky nebyly košér. :x
V každém případě jsem usoudil že neuškodí, když v původním vlákně tato zbytečná diskuze nebude.... ;)

Zpět na