Konstrukce lodi byla vždy tři tubusy pet laví stažené stahovací fólií a zajištěné provazem k podlážce na které jsem měl ze suchých smrků udělané 2 stožáry, které byly jen ohoblované aby to bylo hladké, na každým z nich jsem měl jednu vratiplachu. Byl to sice takový domamont, ale pro pobavení to stačilo, i když do protivětru jsem musel pádlovat jako vzteklej abych se vůbec hnul z místa.
To mne přivedlo k nápadu nechat si někde se stavbou poradit, jelikož jsou mé finanční možnosti prakticky nulové, tak počítám spíše se stavbou než koupí lodě. Maximálně nějaký bazar, ke kterému bych přidělal stožáry.
Uvožoval jsem o tomto i když pro mé potřeby je to asi příliš velké http://pramice-bazar.sbazar.cz/pramice- ... 30273.html.
Co od lodi očekávám: aby to uvezlo mě a ještě alespoň jednoho pasažéra, primární pohon aby byl na plachty a aby to zvládalo křižovat proti větru, pro případ skončení v rákosí, nebo bezvětří by loďka byla vybavena pádly jako klasická pramice, stožáry by nebyly nějak moc bysoké aby to neztrácelo stabilitu při náhlých změnách větru.
To co momentálně mám je vidět zde

Prosím tedy o radu jak to udělat a kde se vyvarovat chyb.
Díky