Příspěvekod mikives » stř dub 27, 2011 8:29 am
S tohoto čo píšeš to chápem tak, že máš existujúcu loď, ktorú chceš nanovo olaminovať. Ano?
Ak áno, tak v tom prípade by som ju podložil tak, aby boli boky volné a aj kúsok dna od outdoru. Olaminoval by som obidva boky s preložením tkaniny cez hranu outdoru, nechal zatvrdnúť a potom by som loď lahol na bok a nalaminoval dno, po hranu outdoru.
Ano, je to tak. Loď je již postavena, má nastavbu a na sobě od prvního majitele má již i první vrstvu laminátu. Protože ji nemám možnost zatím jak sundat z vozíku, musím hledat řešení, jak ji třeba na tom vozíku natočit abych se dostal pod outdor. Budu muset postavit nějakou vysokou trojnožku a nadzvednout ji a potom ji pomalu spustit a naklonit.
Jinak ti moc děkui za podrobné info jak na to. Všem co mi tu psali děkuju, už si to dovedu představit a vím co mne čeká. Budu se držet těch rad a vím, že se to nedá podcenit. Přípravu udělám maximální a myslím, že to dobře dopadne. Teď je mi už i jasné, že v jednom člověku bych to nezvládl. Zapojím rodinu. Hlavně si vše připravím, jak jsi psal. Diky