Chlapi: Smysl tohoto vlákna je... voilá: primárně ZÁBAVNÝ ! A zadruhé: Trochu rozproudit představivost. Obé jsem proklamoval hned v prvním textu. Nechápu, proč hledání neotřelých řešení vzbuzuje tolik emocí a potřebu ostatních urážet diskutujícího ? Bez mučení jsem se přiznal, že hledání byť slepých cest mne baví, ale zároveň k tomu nejsem náležitě technicko-myšlenkově vybaven...
Představoval jsem si tedy, že když vznesu konkrétní dotaz, tak se mi dostane konkrétní odpovědi. Např. nechci kotvu standardní, ale "jinou" a myslím, že bych jí dokázal udělat z betonu. Do čeho jej mám vylít, aby se nepřilepil, jaká přibližně velikost ? Nebo jaké železné kotoučky to mohly být ? Nebo: nechci havlinky rybářské, ale "jiné", z čeho tedy je vyrobit bez svařování ?
Chápu, že pro lidi typu Geus, který nedá dohromady českou větu bez chyby a navíc to proloží osobními útoky, je to nadlidský úkol. Nezbývá ho tedy něž ignorovat ! S Vikim CZ si ty závaží z decimálky vyřikám telefonem, kuk, chlape

A od Ládi M. mám nádhernou "alternativní" jachtařskou bundu, díky. S Olinem své nápady konzultuji neustále, např. předevčírem jsem si hóóódně zamazal ruce, tričko a trencle od alternativní barvy Bisil na PDR Pampelišce

PŘEJI VŠEM PEVNÉ NERVY, BYSTROU MYSL A SPÓÓÓUSTU TOLERANCE s "alternatvními" lidmi