Řekl bych že deseticentimetrová železová stěna bude už pro parník. Bez výztuže bych to asi nedělal a následný olaminování už bych neřešil, k tomu polystyrenu už se moc vody nevejde. Tu výšku dodržet je důležité, mořská voda taky nadnáší o trochu víc než sladká.
S modelem bych se asi taky nezdžoval, je to v detailních spojeních pracné stejně možná víc a v materiálu to při těch velikostech nebude zas tolik peněz navíc. Jsou to všechno jen nepodložený proudící myšlenky, tak to ber jen jako součást oponentury a kombinuj s ostatními radami. Ukotvení bych asi řešil až to bude hotový a plout, jen bych možná udělal víc úchytú na případné úvazy, aby jsi měl více variant řešení. To olaminování vlastně nemusí být moc práce navíc, šalovat můžeš do překližky, jen by měla být voduvzdorná, přesto už to odolností neodpovídá betonovému molu. Těším se na další info o průběhu výroby. Mějte prima den.
Plavajuce betonove mola
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- Frantisek
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Pozri si aj www.riku.sk. Rubriku ponton.mozeg píše:300.000 za molo sa mi zda vela.
- Zdenda12345
- zkušený harcovník
- Reputace: 73
- geus
- zkušený harcovník
- Reputace: 40
jak je videt tak asi ne. Ja to vyresil jednoduse koupil jsem starsi zelezne molo 6m dlouhe 250cm siroke a metr vysoke trochu do nej teklo tak jsem tam udelal diru nacpal jsem tam 18 plastovych 200litrovych sudu po 200kc molo bylo za 2 tis sumasumarum 6oookc a mam klid na dlouho at si to klidne pomalu reze potopit se to jen tak nemuze