Pro zajímavost - Ztracená romantika Anglického parku v Dobříši kolem r. 1910. Americká jachta jeho knížecí milosti Josefa Colloreda-Mansfelda na Huťském rybníce. Předpokládám, že loď byla importovaná, jako tehdy byly i prvnní kanoe...

Moderátoři: vilma, Pepa, david
packa píše:copak dříví ale ty spravné měděne nyty a podložky máš?
martin111 píše:Ahoj
Klinkrovou obsivkku jsem nedělal, ale s nyty mam trochu zkušeností. Mrkni na " Rajce.idnes.cz"…Duch 1920, je tam pár fotek. Dobře jdou udelat doma, Toplicht je super, ale pri násobeni ceny počtem nytů, jsme zvolili vyrobu doma. Pokud by jsi to chtel videt naživo tak jsem asi ve stejnem okrese
Pavel-Sulc píše:Tady je klinkrová plachetnice třídy Nordisk folkbåt údajně v dobrém stavu za 10 000 SEK = 25 000 CZK. Loď je ve Stockholmu a můžeš mít krásnou plavbu tady nebo někam jinam.
https://www.blocket.se/annons/stockholm ... 6/94394008
martin111 píše:Ahoj
Klinkrovou obsivkku jsem nedělal, ale s nyty mam trochu zkušeností. Mrkni na " Rajce.idnes.cz"…Duch 1920, je tam pár fotek
LadaM píše:Fotky se nezobrazují, ani po přihlášení s google účtem.Prosím prosím, jsem velmi natěšen, skoro až nadržen.
packa píše:jedna technicka-ty nyty před použitím ,,změkčuješ,, nebo to nytuješ jak jsou,v jednom videu je stavitel rozpalil horakem a ,,zakalil,, aby byly měkčí jinak krasna prace,fandim ti
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů