nákup a dovoz stěžně
Moderátoři: vilma, Pepa, david
-
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
nákup a dovoz stěžně
Budu si objednávat a následně dopravovat z Polska hliníkový stěžeň.cca 12m Kdo by potřeboval výrazně levnější nový stěžeň můžu se podělit o informace a rozdělit o dopravu. Jedu pro něj do Wroclaw asi do měsíce. 

- dodo
- aktívní jachtař
- Reputace: 8
- Kontaktovat uživatele:
ahoj,
ne ze bych chtel momentalne kupovat stezen ale treba casem a presne jak rika ficcus - kontaktu neni nikdy dost.
podelis se s nama o detailnejsi info?
- co je to za firmu?
- co namena "vyrazne lepvnejsi" ?
- jak jsi k nim prisel? mas na ne od nekoho reference ze jsou kvalitativne srovnatelne jako ty "vyrazne drazsi" ?
pre casem tu myslim Denis daval kontakt na stezne z polska - tusim ze to bylo tohle
http://www.mastsc.com.pl/
...ale ceny jsem tam nenasel ani orientacni
ne ze bych chtel momentalne kupovat stezen ale treba casem a presne jak rika ficcus - kontaktu neni nikdy dost.

podelis se s nama o detailnejsi info?
- co je to za firmu?
- co namena "vyrazne lepvnejsi" ?
- jak jsi k nim prisel? mas na ne od nekoho reference ze jsou kvalitativne srovnatelne jako ty "vyrazne drazsi" ?

pre casem tu myslim Denis daval kontakt na stezne z polska - tusim ze to bylo tohle
http://www.mastsc.com.pl/
...ale ceny jsem tam nenasel ani orientacni

- karel
- Macher
- Reputace: 14
Ahoj mikiviki , chtěl bych koupit nový stěžeň a vyhovoval by i tvůj termín .Já potřebuju
6,5 m délku tak bych vzal 8 m profil.Já jsem u avaru našel tento profil , a ten v 8 m i s daní vychází na 10900 ,- .Potřeboval bych vědět kolik předpokládáš ten podíl na dopravu , a kam bych pro něj jel pak já , aby mě nakonec nevyšel na stejné peníze jako když ho koupím v avaru
.

6,5 m délku tak bych vzal 8 m profil.Já jsem u avaru našel tento profil , a ten v 8 m i s daní vychází na 10900 ,- .Potřeboval bych vědět kolik předpokládáš ten podíl na dopravu , a kam bych pro něj jel pak já , aby mě nakonec nevyšel na stejné peníze jako když ho koupím v avaru

- ficcus
- zkušený harcovník
- Reputace: 40
- Kontaktovat uživatele:
mikiviki, sháním stěžňový profil cca 90x60mm v délce cca 6,5m (zhruba jako Karel). Kdybych se dohodl s Denisem, tak vezmeme 2 ks nebo 1 ks 13m dlouhý. Ráhno je profil 60x40mm v délce 3,4m. Tohle vše se dá vézt i na káře (na podpěrách) za osobákem. Tvůj, mnohem větší, stěžeň také. Richard z tohoto fóra ho vezl takto:
Zdá se mi zbytečné, platit kvůli tomu kamion (jestli jsi tedy myslel velkým autem s návěsem kamion
). Půjčit si vlek, svařit jednoduché podpěry a vyjde tě to mnohem levněji
Jinak předpokládám, že čím více TOHO nakoupíme najednou, tím více srazíme nákupní cenu

Zdá se mi zbytečné, platit kvůli tomu kamion (jestli jsi tedy myslel velkým autem s návěsem kamion

Jinak předpokládám, že čím více TOHO nakoupíme najednou, tím více srazíme nákupní cenu

- Marty
- návštěvník fóra
- Reputace: 3
- Kontaktovat uživatele:
Pro Karla a další,
tyto polské profily 92 X 70 mm, prodáváme běžně v délce 7,4m v ceně 7.820 Kč vč. DPH a
v délkách 6,5 m v ceně 6.980,- Kč vč. DPH. Měli jsme je i o chlup levnější, ale ty jsou již vyprodány.
Používáme je na katamarány Storm 16T a na Storm 12B a jsou opravdu dobré (hlavně lehčí, než tzv. děčínské).
Profily nemají elox.
K těmto profilům máme k dispozici různé sady a polotovary nerez kování (patky, sálingy atd.)
Dopravovat takto dlohý profil lze i na střeše delšího auta (kombík) na zahrádce.
Kontakt: www.storm-multihull.eu
tyto polské profily 92 X 70 mm, prodáváme běžně v délce 7,4m v ceně 7.820 Kč vč. DPH a
v délkách 6,5 m v ceně 6.980,- Kč vč. DPH. Měli jsme je i o chlup levnější, ale ty jsou již vyprodány.
Používáme je na katamarány Storm 16T a na Storm 12B a jsou opravdu dobré (hlavně lehčí, než tzv. děčínské).
Profily nemají elox.
K těmto profilům máme k dispozici různé sady a polotovary nerez kování (patky, sálingy atd.)
Dopravovat takto dlohý profil lze i na střeše delšího auta (kombík) na zahrádce.
Kontakt: www.storm-multihull.eu
-
- návštěvník fóra
- Kontaktovat uživatele:
Byla mi nabídnuta profi oprava stěžně stávajícího a tak o dovozu nového stěžně už neuvažuji. Na této adrese je možnost stěžeň koupit: http://www.falski.info/?iCategory=35&p=productsList
Trocha překladu : anodovany=eloxovany......brak v magazyne=vyprodáno.....aktuální kurz: 1zl=7.30,-Kč

Trocha překladu : anodovany=eloxovany......brak v magazyne=vyprodáno.....aktuální kurz: 1zl=7.30,-Kč

-
- návštěvník fóra
- Kontaktovat uživatele:
Stěžeň mám v jednom místě trochu ohnutý od neopatrného zvedání,kdy se předchozímu majiteli lodě podařilo namotat o sáling stěh a silou to rovnal.
V místě průchodu lan do stěžně je trochu ohnutý a na vnitřní straně ohnutí promáčklý a tak to budem po narovnání řešit nerezovou obšívkou a spoustou nýtování. Není to zlomené ani prasklé a tak mne žádné sváření nečeká. Údajně se to tak dělá.

Naposledy upravil(a) mikiviki dne stř bře 26, 2008 6:55 pm, celkem upraveno 3 x.