Ahoj,
Nedávno jsem viděl u známého na autě nano ochranu na přednim skle a laku a absolutní bomba, pršelo a vůbec nepotřeboval stěrač, lak a vše uplně jak kdyby auto zrovna vyjelo z linky. Přijde mi to fakt perfektní.. nemáte někdo zkušenosti? Koukal jsem že ve světě je to hodně populární jak co se týče exteriéru tak interiéru lodi. 100% bych do toho chtěl jít ,ale v ČR toho neni na lod moc k sehnání.
Zde nějaký odkaz:
https://ceramicpro.com/marine-industry/
https://www.marinenanoshop.com/blog/201 ... t-coatings
Nano ochrana
Moderátoři: vilma, Pepa, david
-
- nováček na fóru
- Reputace: 0
Re: Nano ochrana
Ahoj, mam znameho v Brne, co sa zaobera keramickou ochranou presne ceramic pro. Ma skusenosti aj s jachtami a aplikaciou v Chorvatsku. Ceramic pro nekupis nikde pokial niesi nimi original vyskoleny a nezaplatis si certifikat. Ak by si chcel mozem poskytnut kontakt.
?bezprasnepieskovanie píše:Ahoj, mam znameho v Brne, co sa zaobera keramickou ochranou presne ceramic pro. Ak by si chcel mozem poskytnut kontakt.
Art detail**? Nemáš představu o jaké ceně se bavíme, exteriér + interiér?
Máte někdo praktické zkušenosti a co si o tom myslíte?
Také jsem o tom vážně uvažoval. přípravek vyvinula a asi světově uznávaná v oblasti nanotechnologie je Technická universita Liberec.
Produkt je možné koupit ZDE
Produkt je možné koupit ZDE
-
- nováček na fóru
- Reputace: 0
Ked som videl,ze si napisal ze pripravok sa da kupit zde. Hned som vedel ze tam bude pikatec. Pozri si dalej recenzie inych uzivatelov. Ale hlavne na forach automobilovych nie na ich stranke. To by som ako keramiku nepouzival nikdy. Ked uz keramiku tak jedine ceramic pro. Od vyskoleneho aplikatora.
No jako nano ochrana je sice super, ale například od PIKATECU drží na autě po dobu 12 měsíců... a stojí na auto 3500,-.. nevím, zda bych měl potřebu kupovat 3-4 sady na exteriér lodě kvůli pár týdnům plavby...?