Surcouf píše:Dedko, obávám se, že si moc nepochutnáš, neb by ti naservírovali žebra gotické klenby potřené medem. Na ta žebírka musíš chtít les côtelettes au miel. To víš, Google je zrádnej negramota
Viem že prekladače sú nespolahlive . A to je jeden z dôvodov prečo musíš prísť do Kralup. Rumunský jedální lístok bol tiež napísaný v ich jazyku, čomu sme prd rozumeli a predsa sme si objednali. Babka chcela objednať grilované kuracie prsia, tak som ju chytil za prsia a čašníčke povedal. ajn krád gril čiken toto, potom som ju chytil za stehná a objednal dva krád gril čiken toto. Čašníčka so smiechom odišla a mi sme napätím očakávali čo nám prinesie. Pochopila a všetko objednané s úsmevom priniesla. V pizzerii v Delta maríne som si objednal grilovaný stejk a chcel som prílohu zemiaky. To bol oriešok si vybrať prílohu. Darmo so mu vravel, zemiaky, grúle, krumpli, švábky burgoyna, kartofel, on sa nechápavo prizeral tak som mu z vačku vytiahol pero a papier a nakreslil veľký zemiak. Tiež nechápal tak som dokreslil mandelinku zemiakovú. S údivom odišiel a za chvílku priniesol grilovaný stejk a chlieb......