A nac ziras? Co se ti na snaze zjistit jak vlastne skutecne fouka nelibi?
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
kamildvoracek píše:err: Bohužel při těchto příspěvcích se úplně obnažuje úpadek tohoto fóra, kde neumětelové svou arogancí a potřebou sebeprezentace vytlačili jachtaře, kteří jachtingu rozuměli.
Už jenom abys err založil vlákno: jak poznám skutečnou hloubku vody, když nevidím na dno![]()
Uráželi jste a dělali si legraci z Eda, který se jen chtěl plavit a evidentně ví o jachtingu víc než vy všichni (err, Omen a celá parta) dohromady. Včetně velkého kápa, kterému se jako jedinému při přeostření prolamuje zadní lík přední plachty.
Už zde nezůstal nikdo, kdo by vám byl schopen normálně oponovat.
Tento příspěvek se netýká diskutujících kolem motorových lodí.
kamildvoracek píše:Geronimo: ahoj náčelníku, nevím proč bych o sobě měl cokoliv psát. Proč ses neozval, když tady pisatelé veřejně ponižovali ostatní? To, že mi dáte třeba 150 červených puntíků, vám ztracenou kvalitu fóra nepřinese.
A nevím jak to myslel kapo. Podle mě tak, jak to napsal. Když já kroutím kolečkem po směru hodinových ručiček, tak nepřemýšlím a vím, že je to po směru. No a když nevím, tak napíšu něco jiného. Tak proč jsi ho neopravil, když víš, jak to myslelPřečti si nějaké příspěvky od kapa a získáš přehled, jak to myslel. Myslet znamená prd vědět
kamildvoracek píše:err: jasně, to je přesně ono, co jsem myslel. Další pozoruhodné téma (v mé metafoře zbytečné) z tvé dílny, které v roce 2018 vyžije neskutečně mnoho jachtařů.
Spojení err-jachting mi velmi připomíná již bývalé spojení AB-MF ČR. To nynější je bohužel ještě horší. Jedna perla za druhou.
Podle pravidel fóra jsem se otřel o politiku, takže je tady možnost mě zneškodnit
geronimo píše:Zaregistroval ses před měsícem, jak můžeš vědět, že fórum ztratilo kvalitu ?
Howgh...
Howgh je přejatý slangový výraz. Vyslovuje se „hau“ nebo „haug“. V současnosti se většinou používá ve významu „dohovořil jsem“. Výraz se také objevuje v internetových diskusích, kde označuje, že pisatel už nehodlá dále diskutovat.
geronimo píše:A čím jsi za těch 10 let přispěl ke zkvalitnění fóra ty? nějaká reportáž ???![]()
![]()
Pema píše:Kamile promiň, ale po tvém velkolepém vstupu na fórum necítím žádnou potřebu ti předávat nějaké zkušenosti, ani psát reportáže.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host