Spani malych deti na lodi
Moderátoři: vilma, Pepa, david
Spani malych deti na lodi
Ahoj. Ma tady nekdo zkusenosti se spanim malych deti na lodi? Syn ma osm mesicu a jedem letos podruhe na lod. Poprve to bylo v pohode, natahli jsme do pridove kajuty sit, ptz byla vepredu jen jedna, sit se dala krasne upevnit. Nyni mame lod, ktera ma dve pridove kajuty, takze jedna strana je uplne hladka a nevim jak tam upevnit sit. Maly se plazi a rad objevuje svet. Jedine co resime; ze kdyz se probudi, tak vyleze a spadne. Mame chuvicky, jenze nas maly namornik po probuzeni nerve a je zvykly si sam jeste chvili hrat v postylce. To same na lodi. Vzbudi se a vyrazi objevovat svet/kajutu;-) budu rada za veskere rady ohledne toho, jak jste to resili vy. Dozadu ho nechceme davat spat, abychom ho vecer nebudili.. Mozna ale nebude zbyti? Diky 

Re: Spani malych deti na lodi
Posilam fotku site;)
[attachment
- Felix
- zkušený harcovník
- Reputace: 152
- Kontaktovat uživatele:
Electrica píše:jedna strana je uplne hladka a nevim jak tam upevnit sit
http://www.kamody.cz/extol-craft-prisav ... GwodIroLAg
- kkruska
- návštěvník fóra
- Reputace: 6
- Kontaktovat uživatele:
Obě naše děti byli na plachetnici od mala, dokud byli ve vajíčku bylo to v poho...později jsem ušil pohodlné 5bodove popruhy s okem vzadu na který jsem pak dal karabinu a lano.Dle délky kam až capart mohl bezpečne odlézt nebo později odejít jsem uchytil do kajuty, nebo kokpitu. Fungovalo to skvěle a bylo o starost méně
.