Do Zadaru letecky

Oblíbené způsoby dopravy na místo jachtingu, po vlastní ose, letecky, či jinak. Doporučení a tipy na cestu. A ještě něco-podělte se o náklady na cestu, využijte burzu kontaktů a tabulku Spolujízda.

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

koudy
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Do Zadaru letecky

Příspěvekod koudy » čtv led 17, 2008 8:18 pm

Zdarec námořníci,
u SkyEurope jsem našel letenky do Zadaru a zpět sakumprdum i s poplatkama za 2010kč. Sice by to znamenalo vetšinu jídla a pití dokoupit na místě nebo cestou lodí, ale v tom bych neviděl žadný velký problem.
Nevíte někdo jak to chodí u chorvatu s cenou taxikářů, nebo podobnou dopravou z a na letiště? :?
Vzhledem k tomu že od pražskýho letiště bydlím cca 15 min cesty autem, uvažuju o tomto způsobu dopravy
jirkaM
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 3

Příspěvekod jirkaM » pát led 18, 2008 8:20 am

to: koudy - taxi v Chorvatsku je celkem ok, nemel jsem zadny problem. Jinak skoro vsechny mariny ti nabizeji odvoz z letiste - vyhodou byva, ze maji nejaky mikrobus, ci dodavku - takze se vejde vice lidi a neni to tak moc drahe.
Co se nakupu jidla tyka - kousek od letiste je v Zadaru Getro - asi to znas. Nakupujeme tam pokazde vsechno, nechceme se s tim vozit a chceme jist trosku neco jineho nez doma ( coz je v globalizovanem svete trosku problem:) ). Cenove to vychazi o cca 25% vice nez u nas, ale to je hodne zpusobeno tim co kupujeme - syry a prsut. Zakladni potraviny se uz o tolik nelissi.
To letadlo je dobry tip, jdu to na sky-europe taky omrknout.
jirkaM
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 3

Příspěvekod jirkaM » pát led 18, 2008 8:27 am

tak jsem na to koukal, problem je, ze zacinaji letat az v cervnu, takze me to nepomuze, do Chorvatska jezdim v dubnu max. v kvetnu. To me mrzi, protoze jinak to je vazne super spoj za ne moc penez.
koudy
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod koudy » pát led 18, 2008 4:47 pm

My tam jedem v srpnu takže se trefíme, ještě bych tak potřeboval něco podobnýho v září na Sardínii a bylo by to špica

Odpovězeno ve vlákně o Sardinii. Baharis
FD68
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod FD68 » stř úno 06, 2008 4:11 pm

jirkaM píše:tak jsem na to koukal, problem je, ze zacinaji letat az v cervnu, takze me to nepomuze, do Chorvatska jezdim v dubnu max. v kvetnu. To me mrzi, protoze jinak to je vazne super spoj za ne moc penez.

nějak tak, a když je více lidí v autě, tak to vyde levněji :mad:
gtpraha
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod gtpraha » pon čer 02, 2008 2:44 pm

Ahoj, já letenky mám na 5.7. pro 10 lidí za tuhle úžasnou cenu. Samozzřejmě jsem začal shánět dopravu a nejlépe mi vyšel www.johnnie.hr, kterej nás odveze dvěma mikrobusy za celkem 60,- EUR (tj. 6/osoba) do maríny. Nevím, jaké jsou jiné ceny, ale tohle mi přišlo únosné.

Honza

Zpět na