to Libor : vlákna jsem pročítal, zkoušel stáhnout nestahnutelné /tedy stahnutelné ano, ale jen aktualizaci, což mi je na ... nic/, bohužel pro moje požadavky a jednoduchý návod jsem nic nenašel
to Baharis : jak píšu výše, příspěvky jsem pročítal, takže vím, co si myslíš o navigaci do ntb
a co na lodi používáš.
- vypadávání gps - nebylo způsobeno stíněním satelitu
- zahoření Garminu - po vypnutí a vyjmutí z držáku auta, se po uložení do středové konzole auta tento vzňal, bez ohledu na Ohmovy či Voltovy zákony, č.p.u. můžu eventuálně zaslat
- právě že na charteru je již plotr ve výbavě, chci jen jako záložní gps ntb, je za stejnou cenu jako Tvoje 276C, ale má další využití /internet, dvd přehrávač, stahování fotek.../
- displej - brýle s sebou na loď beru jen sluneční, takže velký displej je pro mě lepší
to all : pro plavby po Středozemním moři chci nějakým způsobem do ntb dostat gps navigaci,
jako vhodnou radu si představuji následující:
kup C-Map /Garmin/ mapu WV1 za x Kč na
www.luxusnímapy.info protože dle mne jsou nejlepší
ze
www.stahujsito.furt si stahni mRoute protože to je zadarmo a bez toho to nepojede
a na
www.alzak.cz kup gps antenu s nějakým modulem za x Kč protože má nejlepší citlivost
že uvedené odkazy budou funkční a aktuální jaksi předpokládám
určitě bych mohl dojít do prodejny s gps potřebami, ale už jsem pár prodavačů v životě viděl
a spoléhat se na ně nechci, takže se ptám zde, protože předpokládám i praktické zkušenosti
Děkuji Martin