Aj mne sa po cca.5 rokoch na jar 04/2010 u kompasu Suunto /Finland/(nákup 10/2005) vzduchová bublina cca.10 mm. Dovtedy nič a zrazu cez zimu (bol vymontovaný z lode v byte) ,resp. po zime som na to prišiel pri montáži na loď. Tak som hľadal ako na to ,lebo záruka už skončila a našiel som v časopise Palstek tento návod. Zatiaľ som nevyskúšal. Bublina sa už nezväčšuje tak rýchlo a zatiaľ nemám nové tesnenie. Foto stav teraz 02/2011.
Uploaded with
ImageShack.us
Návod v časopise Palstek nemecky
Uploaded with
ImageShack.us
Preklad článku z časopisu Palstek
http://img405.imageshack.us/img405/9205 ... ompase.pdf
Vzduchová bublina /v kompase/ z časopisu Palstek číslo 05- 09 /2009/ , str.129
Tento problém zamestnáva určite veľa jachtárov .V mojom Cassens-und-Plath-Kompas sa po
niekoľkých rokoch vytvorila vzduchová bublina ,ktorú spôsobil pravdepodobne defektný „O“-krúžok.
Tu sú moje tri triky, ktoré problém vyriešia:
1.Podľa výrobcu sa má na doplnenie tekutiny použiť ako nudzové riešenie äthanol. Môj typ : na
doplnenie použiť úplne obyčajný špiritus-lieh funguje výborne ,tekutina je priezračná (ako sklo)
a nevedie k poškodeniu vnútorných častí.
2.Po výmene „O“-krúžoku tesnenia a naplnení (s liehom ) sa ukáže asi 15milimetrová bublina.Môj
typ:aby sa bublina zmenšila , doplnil som jednorázovou injekčnou striekačkou ďalší lieh. Funguje tiež
výborne, pretože injekčná ihla pri ponorení nepotrebuje takmer žiadne miesto zostala napriek tomu
ešte stále malá bublina , ako ju dostať z kompasu?
3.Môj typ : po doplnení som dal kompas „zamraziť“ znamená , kompas dať cca. na 1 hodinu pri mínus
20 stupňov do mrazničky. Potom sa ukáže ,že bublina narástla na 30 milimetrov .Nakoniec doplniť
ďalší lieh s jednorázovou injekčnou striekačkou , skrutku na doplnenie uzavrieť a kompas cez noc
zohriať na izbovú teplotu.Výsledok je viac ako uspokojivý. Jasná tekutina , žiadna vzduchová bublina
a bezchybná funkčnosť. (autor)Jorg Hobler z Jersbek(u)
Palstek - Odstránenie chyby popis.
Ak sa v kompase objavia bubliny , znamená to ,že vniká do kompasu vzduch alebo vyteká z kompasu
tekutina. Už pri malej dierke musí byť kompas v zmluvnom servise opravený , pretože táto dierka sa
môže rýchlo zväčšiť a kompas môže byť nepoužiteľný. Ak zistíte že ružica v kompase zostáva visieť
alebo leží šikmo , prineste bez váhania kompas do servisu , pretože údaje v kompase nie sú presné.