Člověče, snarku, Ty mě začínáš bavit.
Jen pro Tvoji informaci, v okolí Murteru ani ve Velebitském kanále jsem nikdy nebyl. Ale třeba letos jsem doplul na 63°07,6' N.
A co se týká specifikace způsobu obratu, je klidně možné, že při případném poškození by to mohlo zajímat majitele nebo nějakého lojzíka z pojišťovny.
Protože už se dostáváme za rámec tématu, budu nadále reagovat jen na příspěvky přímo se vážící k lodnímu deníku.
Lodní deník
Moderátoři: vilma, windward, Pepa
- Jarda885
- zkušený harcovník
- Reputace: 102
Re: Lodní deník
Na lodních novinách se objevila zajímavá nabídka na elektronický lodní deník.
http://www.lodninoviny.cz/curiosity/ele ... odni-denik
Znám sice osobně jak Daniela Vodičku (lodní noviny) tak Pavla Burketa (autor lodního deníku), ale nemáme spolu obchodní vztah, nejsem jejich dealer a nebudu mít z tohoto doporučení ani korunu.
Dávám to nikoliv jako inzerci, ale jako zajímavou informaci.
http://www.lodninoviny.cz/curiosity/ele ... odni-denik
Znám sice osobně jak Daniela Vodičku (lodní noviny) tak Pavla Burketa (autor lodního deníku), ale nemáme spolu obchodní vztah, nejsem jejich dealer a nebudu mít z tohoto doporučení ani korunu.
Dávám to nikoliv jako inzerci, ale jako zajímavou informaci.
Nevíte někdo jaký je obchodní model tohoto (nejenom) deníku? Aplikace i registrace je zdarma, to znamená, že pojedou jenom na reklamy?
Opencpn ma modul Lodni denik. Je to zdarma.
- Richard
- věčný začátečník
- Reputace: 82
Pro x15th: Ne, není zdarma - na stránkách je uvedeno, že "pro sezónu 2018 budou zavedeny uživatelské polatky".
Opencpn požívám jak pro navigaci, tak i pro vedení lodního deníku. A navíc jej (deník) vedu i na papír.
Opencpn požívám jak pro navigaci, tak i pro vedení lodního deníku. A navíc jej (deník) vedu i na papír.