Díky, to by mělo jít i mě
No, zvažuji, porovnávám, přemýšlím. Myslel jsem si že bude navigace napájena, stejně jako Garmin. Otázkou je, nakolik by to ovlivnilo její vodě odolnost. Když svítí sluníčko a příjemně fouká, není to tak důležité jako když se čerti žení. To pak není možné se zabývat technickými problémy, to prostě musí fachčit.
Mít u kola placku minimálně 213x124 mm si nějak nedokáži představit. V těžších podmínkách, když posádka maká a snaží se zvládnout loď, nemá čas sledovat, jestli o něco nezavadí. Xperia 179x92 je tak to maximum, co jsem tam ochoten vystavit. 620tka má 150x102.
S tou výdrží nevím. Připadá mě pohotovost u Xperie (790h) celkem dobrá. Výše uváděný tablet Z3 má jen o málo více 990h. Sám mám Galaxi S4 Mini s 300h. Ten je na půlce také co se týká paměti, gafiky i procesoru. Asi to bude trochu risk a krok do prázdna, ale láká mě to. Mapy zůstanou napořád, jenom se může měnit zařízení Android.
Letos asi ještě dojedu na Garminovi a do Nového roku se musím rozhodnout. Teď už mám jen Korsiku/Sardinii - to mapy mám, ale pak letíme na ty Seychely a nějak nemůžu sehnat g2 Eastern Africa. Musel bych je za 5,6 K kupovat a to se mě moc nechce. Mapy Navionics jsou za zlomek ceny.