Nabidka prace na expedicni lodi

Patří sem různé tipy a témata zatím nezařazená, nemající dosud samostatnou sekci kdekoli ve foru, v případě nahromadění určitého tématu bude sekce zřízena.
Pokud nevíte kam s novým tématem, vložte sem.

Moderátoři: MARIS, vilma, windward, Pepa

Lakomec

kejkle pikle

Příspěvekod Lakomec » sob srp 22, 2015 7:06 pm

bozakafka píše:Vsichni jste panove uplne mimo. Mrzi mne ze nekdo reaguje na nabidku prace takhle. Jedna se o lod Princess Duda. Na Hercules jsem pracoval pouze jednu sezonu a obcas s nimi spolupracuji jako technik a operator ROV. O nic chlapci nejde pokud nechcete a nemate potrebne predpoklady pro tuto praci nemusite to komentovat.

Hele Bóžo, co to tady meleš? Máš vůbec páru, o čem tady píšeš? Znáš loď Princess Duda? Víš kolik je tebou udávaných 200 stop délky v metrech? Jako hlavní strojník s perfektní angličtinou a bohatými zkušenostmi v oboru ses teda nepředvedl. Kvůli takovýmto kravinám jsem musel na Krásu jachtingu :gun: Když nemůžeš vysvětlit to tlachání o pracovní nabídce, mužeš se pokusit vysvětlit, jak se Ti povedlo z 39 metrů udělat 200 stop?

Bóža Kafka píše:
Obrázek
Detail Princess Duda:
Obrázek
bozakafka
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod bozakafka » sob srp 22, 2015 7:45 pm

Lakomce abych se priznal tak jsi mne s udajem na AIS trochu vyrazil dech. Ten udaj je zadan spatne. Proc to nemam tuseni, jsem na dovolene. Zadavani udaju do navigace neni muj job. Hlavne delka lodi pracovni povinnosti nezmeni. Jestli chces zakazdou cenu dokazat ze jsem pitomec muzes v unoru na dva mesice prijet a predvest se. Pokud budes dobrej mas praci, pokud budes jen tlachat jak tady na foru tak di nacpeme tendr zadi do riti :)
JK
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 6

Příspěvekod JK » sob srp 22, 2015 8:40 pm

Práci na dva měsíce?
Na francouzský lodi?
A ještě si mám sám zjistit která to je?
Někde v bubákově?
A navíc si tam (podle tvých slov) zasunujete vzájemně předměty do análu?
A předvádět se budu vrátnýmu?

Si upad.
Lakomec

Princess Duda

Příspěvekod Lakomec » sob srp 22, 2015 9:14 pm

Tenhle odkaz je zajímavý, Maritime connector. Hlavně poslední údaje, žádná práce pro tuto loď.
V tomto odkaze je v textu přesně loď popsaná, včetně rozměrů, jen 42 m
Další data o lodi tady
Bóžo, pitomce ze sebe děláš sám, protože si vymýšlíš. Ale s tím fendrem si mě pobavil. Už je mi jasné, co tam s kamarády děláte, když nemáte do čeho píchnout. No a při Tvém zkresleném vnímání délky se ti asi může zdát, že ho má kamarád jako fendr. Je fajn že si strojník, máš čím mazat.
Tak a teď zkus odpovědět na jednoduchou otázku, jak je to s tou délkou té Tvé lodě. Jestli Ti to nepůjde bez urážek, nevadí. Mě a spoustu dalších urazit nemůžeš :P
martinptacek
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 21

Příspěvekod martinptacek » sob srp 22, 2015 9:36 pm

Nebudes mit v analu fendr, ale tendr. Coz je misto odazece clun. Sice se to pise tender, ale kdybys mel perfektni anglictinu tak bys to vedel. Jsem opet zklaman. I svym vlastnim prispevkem. Ani mi nikdo doted nevyhrozoval.

Btw. Vcera vedle me stala lod kirke.
Beda
radioamatér
radioamatér
Reputace: 12
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Beda » sob srp 22, 2015 11:02 pm

Kirke pluje? Pavel mel vyndat motor a bydlel na ni. Ale muze to byt zase jinak.

Lodi toho jmena muze byt Bozo vic. Napis cislo IMO. Delka neni ani 100, nebo 200, je to mezi tim.

Zpět na