Zapujceni tabletu Sony Xperia Tablet Z, ci namorni GPS

Patří sem různé tipy a témata zatím nezařazená, nemající dosud samostatnou sekci kdekoli ve foru, v případě nahromadění určitého tématu bude sekce zřízena.
Pokud nevíte kam s novým tématem, vložte sem.

Moderátoři: MARIS, vilma, windward, Pepa

webholding
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 4
Kontaktovat uživatele:

Zapujceni tabletu Sony Xperia Tablet Z, ci namorni GPS

Příspěvekod webholding » pon čer 17, 2013 9:21 pm

Ahoj,
jelikoz mi uspesne krachlo zapujceni tabletu, ktery jsem chtel vyzkouset pro namorni navigaci, chci se zeptat tady.

Je zde nejaka ochotna duse, ktera tento tablet, Sony Xperia Tablet Z, vlastni? Uvazuji v budoucnu o koupi a rad bych si ho na mori osahal. Mapove podklady si mohu zajistit sam.

Popripade kdyby nekdo byl ochotny zapujcit klasickou namorni GPS, byl bych vdecny a klidne se domluvim na pujcovnem. Osobni zkusenosti mam s Garminem 620.

Termin zapujceni by byl 27.6. - 10.7.

Diky, Michal

(umisteni do tohoto vlakna bylo predem domluvene s smike)
mysacek
s/y Kirké
Reputace: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mysacek » úte čer 18, 2013 9:05 pm

haha, pucte mi tablet a ja vam reknu, jestli je vodotesny.
Obavam se, ze se tady nabidky zapujceni pozadovaneho tabletu nedockas. Ale kud mas rozumny telefon, tak si za necelych 17€ kup Navionics mapy Evropy, to by ti stacit mohlo. Pokud mas nerozumny telefon, tak to same sezenes na Mac Application store. A pokud mas telefon jenom na telefonovani, nekdo ti snad navigaci pujci. Ja bych pujcil, ale jsem z ruky. :hmm:
Mysak
webholding
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod webholding » úte čer 18, 2013 10:14 pm

Covece chlape, jeslti se nepletu, tak jsem nepsal 'poradte mi co misto toho'. Ptal jsem se na konkretni tablet. A vim taky proc. Jen z toho duvodu, ze tento tablet vodotesny je, dokonce ve stejne tride jako vetsina Garmin plotru.

Dalsich bambilion moznosti znam, vcetne tebou zminovanych map, ktere jsem chtel zakoupit na vyzkouseni v nem. Ale o mnoho radeji, nez se divat na mensi displej telefonu, vyuziji moznosti zeptat se. Od toho tusim toto forum je.
mysacek
s/y Kirké
Reputace: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mysacek » stř čer 19, 2013 2:09 am

No jo, tak sorry, to jsem natvrdlej. Mne to hnedka nedoslo.
Z vety "pujcte mi tablet nebo nejakou navigaci" jsem mylne usoudil, ze potrebujes navigaci na nejakou konkretni plavbu. A protoze si myslim, ze ti tezko nekdo pujci tablet, ktery prave jako novinka prichazi na trh, trapne jsem ti poradil, jak si muzes poradit.
A samozrejme, pravdu mas, zeptat se muzes, protoze od toho forum opravdu je.
Mysak

Zpět na