Šitie plachiet v Poľsku

Že plachty jsou hlavním motorem jachty je známá věc. Vše kolem plachet a lan....

Moderátoři: vilma, Pepa, smike

Marigold
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 13

Šitie plachiet v Poľsku

Příspěvekod Marigold » čtv dub 02, 2020 10:56 am

Predloni jsem si nechal usit celospirovou biradialni hl. plachtu u Apolosails. S mimosezoni slevou to vyslo pomer cena vykon velmi vyhodne. Zatim jsem velmi spokojen a muzu doporucit.
Obrázek

Sent from my iPhone using Tapatalk
Naposledy upravil(a) Marigold dne čtv dub 02, 2020 10:56 am, celkem upraveno 3 x.
Libor
bez hodnocení
Reputace: 191
Kontaktovat uživatele:

Re: Šitie plachiet v Poľsku

Příspěvekod Libor » čtv dub 02, 2020 12:32 pm

Dopadlo to výborně.

Kvalita vynikající a cena více než dobrá. Stejná, srovnatelná jako jsem měl nabídku někde z Asie bez DPH. Tajvan, či tak něco. Ale tam by to prodražila navíc doprava..A navíc použil Slawek kvalitnější materiál, lepší gramáž a ještě v čemsi byl malý rozdíl do plusu.

Nechal jsem si ušít velkou genu a při převzetí jsem objednal i genakr včetně rukávu. Ten je dnes moje nejoblíbenější plachta na lodi a jsem kvůli němu ochoten i měnit kurz a plánovat trasu tak abych ho mohl co nejvíce používat.

Pohledám nějakou fotku a doplním.
Marigold
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Šitie plachiet v Poľsku

Příspěvekod Marigold » čtv dub 02, 2020 4:28 pm

Jeste doplnim cenu 35 900kc; rozmery 10,8 ve stěžni 3,3 v ráhně.

err_
bez hodnocení
Reputace: 177

Příspěvekod err_ » pát dub 03, 2020 9:21 am

Vyuzil jsem zvyhodnene nabidky od Lee Sails (Nemecko). Cena i vyhodnejsi, kvalita velmi dobra. Tolik k plachtam.

Oba mate muj velky obdiv, ze venujete tu pulhodinu sveho casu a ten kratky textovy prispevek sem vlozite. A to presto, ze je to temer nemozne. Smekam. I kdyz Libor si za to muze tak nejak sam.
Marigold
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod Marigold » pát dub 03, 2020 10:26 am

Je to plneni bobrika trpelivosti(;

orion
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 4

Příspěvekod orion » pát dub 03, 2020 1:22 pm

šil jsem také u Runner Sails a kromě dvou cest do Štětína jsem zatím spokojen
Libor
bez hodnocení
Reputace: 191
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » pát dub 03, 2020 6:14 pm

Proč půl hodiny..proč nemožné?
V poslední době se mi to zdá lepší než dříve.

Otevřel jsem vlákno, přečetl dotaz, napsal odpověď a odeslal. Někdy si dám i náhled. Celé asi za 5 minut...přečtení a napsání..

Ale abychom tu neopakovali už mockrát řešené přidávám slíbené fotky (ceny rozměry ještě pohledám)

gena
20180512_102951.jpg

genakr
IMAG0336.jpg
Petr OKIN
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr OKIN » pát dub 03, 2020 6:39 pm

Dodatečně odstraněno - odeslání skončilo opakovanou chybou 503 i když se to nakonec odeslalo - no comment
Naposledy upravil(a) Petr OKIN dne pát dub 03, 2020 6:59 pm, celkem upraveno 2 x.
Petr OKIN
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr OKIN » pát dub 03, 2020 6:47 pm

5 minut? Libore, nezlob se, ale to JE tragédie. Na normálně funkčním phpBB a standardním serveru na to stačí 20 vteřin i s opravou chyb. Tady člověk čeká nekonečnou dobu aby skončil s chybou 503 - server přetížen! Tohle lidi odradí a přestanou sem chodit. Všiml sis, že už se debaty přesouvají na plavidla.cz? Proč asi? Vím, že to sem nepatří, ale nabídek pomoci už jinde padlo mnoho - bez jakékoliv odezvy, proto jsem to napsal sem...
err_
bez hodnocení
Reputace: 177

Příspěvekod err_ » pát dub 03, 2020 7:14 pm

Libor
:
Libore, jsi zcela mimo realitu. Cely tyden je to absolutne tristni. Zrovna v tuto chvili cekam trochu mene, ale skutecne, mas na ocich pasku, pokud to nevidis. Je mi to osobne uz fuk, jen jsem vyjadril obdiv nad temi, co jsou tak trpelivi a taci nezmari :-)
Marigold
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod Marigold » pát dub 03, 2020 8:32 pm

Test

geronimo
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 201
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod geronimo » úte dub 07, 2020 11:19 am

Když jsem si chtěl objednat nové plachty, konzultoval jsem to s kamarády jachtaři v Polsku. Jednoznačně mi doporučili Sail Sesvice v Gdaňsku. Mají velký archiv střihů a rozměrů plachet na většinu typů plachetnic a nejen Polských. Poslali mi výkres s rozměry pro mojí loď, které jsem ověřil a vyplnil do přiloženého formuláře. Musí se doplnit i profil drážky stěžně a ráhna, profil rollfoku, počet refů, počet a délku spír, určuje se i použití, turistické, regatové, na jezera, na moře, kvalita materiálu atd....je to asi pětadvacet údajů. Předejde se tím následným chybám. Je i možnost staré plachty poslat do Gdaňska pro porovnání. Kamarád předával plachty na výstavě v Polsku. Při objednání chtějí zálohu 30% z ceny, ale vzhledem k tomu, že mi hotové plachty posílali poštou, zaplatil jsem celou částku najednou, vzhledem k tomu že jsem plachty viděl až při rozbalení balíku.
Kvalita a provedení je vynikající a za genu a hlavní plachtu jsem zaplatil o 15 tisíc Kč méně, než byla cena jen hlavní plachty od Českého výrobce. Chápu, že kusová výroba je dražší, ale nevěřím, že kvalitnější... :?
DSC02592.JPG

Obrázek-06.jpg
Obrázek-07.jpg
martin111
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 6

Příspěvekod martin111 » úte dub 07, 2020 5:57 pm

Ahoj
mám plachty od Sail service už na třetí lodi a můžu říct, že mají jen jednu nevýhodu....
Pokud si člověk na začátbu blbě vybere, je mu líto měnit plachtu když je pořád dobrá. Ale stalo se to jen s jednou plachtou, kutrovkou a ta pořád drží, potvora :) Kvalita šití je dobrá,mohu posoudit, jelikož mě těžké šití živí jen 30 let.Fakt mohu jen doporučit, cena dobrá a kvalita taky.Ale poslední jsem kupoval před 10 lety... :) a pořád dobrý.
avalon
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 10

Příspěvekod avalon » úte dub 07, 2020 7:07 pm

Aj ja som nakoniec objednal od Sail service. Uvidim co mi poslu a dam vediet ale zatial mam z tejto firmy dobry pocit :-) Skusal som aj Tijsails ale bola s nimi divna debata...
Clouseau
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 34

Příspěvekod Clouseau » ned kvě 03, 2020 2:05 pm

Také mohu doporučit Sail Service. Nechal jsem si od nich ušít Genakr a jsem naprosto spokojený.
Kvalita, cena, komunikace, vše na výbornou!
Obrázek

Zpět na