zimní stání - Rožmitál pod Třemšínem

Popis zajímavých míst na českých vodách

Moderátoři: vilma, Pepa, david

Anachy1
nováček na fóru
nováček na fóru
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

zimní stání - Rožmitál pod Třemšínem

Příspěvekod Anachy1 » čtv říj 27, 2011 10:35 am

Ahoj,
pro všechny kdo řeší kam zaparkovat loď přes zimu a má v rozumném dosahu Rožmitál pod Třemšínem nabízím velice přijatelné řešení.
Stání v bývalých prostorách kasáren - haly původního autoparku, uzavřené prostory (suché, zastřešené), areál hlídaný.
Omezující parametry jsou šíře 4,20/výšky 4,20/délka 12,0 m. Stání na šest měsíců za 1500,-.
Kdo bude mít zájem tak mne kontaktujte, pošlu telefon na správce areálu. Sám tam také parkuji. :) :)
Pepa
moderátor
Reputace: 24

Příspěvekod Pepa » čtv říj 27, 2011 11:52 am

Tento inzerát je trochu na hraně, ale řekl bych že převládá užitečnost informace nad komerčností, tedy v pořádku, také s ohledem na to, že info vkládá uživatel stránek.
Co ale není v pořádku je volba sekce pro zařazení vlákna......NABÍZÍM RUCE ZA KÓJI ......tak to asi opravdu ne.
Přesouvám do.......JACHTING ...... NEZAŘAZENÉ.
Pepa
JardaF
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod JardaF » čtv říj 27, 2011 12:00 pm

Trochu na hraně? Jako první příspěvěk? :?
Anachy1
nováček na fóru
nováček na fóru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Anachy1 » čtv říj 27, 2011 12:53 pm

Nejsem ani majitel, ani nemám s firmou která to provozuje nic společnéího, jen jsem chtěl pomoci těm kteří by to mohli potřebovat, ale pokud to berete jako komerci, nebo propagaci něčeho nevhodného, tak to klidně smázněte, vždyť míst na stání přes zimu za dobrý peníz je přeci všude dost :)

A co se týče zařazení - fakt jsem netušil kam to vložit, takže díky za umístění.
Felix
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 152
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Felix » čtv říj 27, 2011 12:58 pm

Vzhledem k ceně, která je nižší než obvyklý poplatek za zimování v těch jachtklubech, které znám, bych to i já považoval spíše za užitečnou informaci než za komerční propagandu.
Denis
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 153

Příspěvekod Denis » čtv říj 27, 2011 12:59 pm

Anachy 1, zodpovedný moderátor Pepa to zhodnotil, tak ako to napísal a ja len dodám, že velmi lutujem že to nie je tu niekde blízko mňa. Prvý príspevok a fakt kvalitný, myslím to vážne.
JardaF
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod JardaF » čtv říj 27, 2011 1:10 pm

No - vzhledem k tomu, že se mi zdá, že šťouráte do mě - tak se zeptám. Komerčnost se určuje výškou ceny? Když je to drahé je to komerce a smázne se to a když je to levné, není to komerce a nechá se to? Prosím o dovysvětlení pravidel fóra.
karf
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod karf » čtv říj 27, 2011 1:20 pm

Pravidla jsem nečetl, ale tohle by byla taky komerce:
palcový metr v tescu
a všechny cestopisy se sumářem nákladů defakto také :?
už aby bylo zase teplo a větrno, co? :D
fishmaster
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod fishmaster » čtv říj 27, 2011 1:21 pm

Pokud vím tak Anachy je moderátor na Plavidlech.Tam je tato zpráva také a nikdo se nad ní nepozastavuje.Zrovna od něho komerci neočekávám.
JardaF
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod JardaF » čtv říj 27, 2011 1:27 pm

To, že je Anachy moderátor na plavidlech, sorry, je úplně nepodstatné.
Nicméně v pořádku, moderátor to zhodnotil, jak to zhodnoti, a já s tím nemám problém. Jen mě zaujala kritéria komerčnosti, to je vše.
Ale nechme toho, karf má s tím větrem plavbu, :-) ať tady nevznikne podzimní flame ;)
howgh
Felix
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 152
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Felix » čtv říj 27, 2011 1:32 pm

Jardo, vůbec mne nenapadlo, že bys to mohl vzít osobně, pokud to tak vyznívá, omlouvám se. Reagoval jsem, abych provozovatelům JI - při veškeré úctě k jejich právu určovat a vymáhat pravidla fóra - dal najevo, že zprávy o nabídkách takto zjevně velmi výhodných považuji za užitečný informační servis, který bych na těchto stránkách rád nacházel.

Stalo se mi například minulý týden, že jsem v pražském Řempu objevil kotevní vývrtky á 50 Kč kus (prodavačky vůbec netušily, co to je, přišlo jim to v kontejneru s karabinkami). Kdybych býval všechny nevykoupil, asi bych se také nerozmýšlel napsat sem upozornění a necítil bych to jako porušení pravidel, stejně jako necítím porušení pravidel v tom, že do vlákna "kráska za hubičku" nalinkuji inzerát na hezkou loď za dobrou cenu.
Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

Příspěvekod Anonym » čtv říj 27, 2011 1:32 pm

Jako dostačující by mohl sloužit výňatek z pravidla č.9: "Posouzení komerčnosti projektu, produktu, služeb atd. je na moderátorech a administrátorech, jejich rozhodnutí je konečné"

Jako bonus je vyjádření moderátora Pepi: "...ale řekl bych že převládá užitečnost informace nad komerčností, tedy v pořádku..."

Je to o citu posouzení, Pepa rozhodl a má i mou podporu. Tak na ten vítr! :thmbup: ;)
JardaF
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod JardaF » čtv říj 27, 2011 1:36 pm

Felix, Baharis: OK, respektuju Pepu. A na tu stopu vody! Včera jsme měli v hospodě s jednou posádkou doplachtnou, promítali jsme fotky, video.... už aby bylo zase jaro. ;)
Anachy1
nováček na fóru
nováček na fóru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Anachy1 » čtv říj 27, 2011 1:45 pm

Děkuji fishmasterovi za podporu, s tím že moderuji někde jinde to fakt nemá co dělat, jen jsem to považovat za dobrý typ, tak jsem to chtěl uveřejnit i jinde než jen na plavidlech, tak bych byl rád kdyby se to tak bralo a pokud to někomu bude prospěšné tak je to snad jen plus. Jinak taky jsem ronil slzy když jsem to parkoval a radši bych to vezl již zpět na vodu, takže ať žije příští jaro :)
Pitrs
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod Pitrs » čtv říj 27, 2011 2:17 pm

To je nabídka jako od kouzelného dědečka,přesně něco takového bych potřeboval,škoda,že to tam mám tak daleko.Nevíte někdo o něčem podobném v okolí Mělníka?
Pepa
moderátor
Reputace: 24

Příspěvekod Pepa » čtv říj 27, 2011 9:01 pm

Sice mám počítač zapnutý, ale až v této chvíli jsem se k němu dostal.
No musím konstatovat, že jachtařská zima v našich myšlenkách asi opravdu začíná.
A to prosím teprve začíná listopad. Tak vězte – bude hůř. :)

Nějak nevím, co více k výše napsanému dodat. Podstatné zaznělo. Snad jen, že jsme vždy veřejně proklamovali, že naše rozhodování co je a co není komerce pro účely tohoto portálu, bylo, je a bude subjektivní. Jsme vedeni pouze zdravým rozumem, citem a snahou zachovat zde informace hodnotné, na správném místě, podané důvěryhodně a využitelné i v dobách budoucích. Své rozhodnutí nemůžeme podložit žádnou mírou, váhou délkou, ani jinou objektivní hodnotou a nemíníme vytvářet žádný detailní a vyčerpávající legislativní podklad pro tento účel, protože bychom se v něm utopili.
Zkrátka nevymysleli jsem nic lepšího, naopak, několikaletá zkušenost ukazuje, že toto je pro naše potřeby rychlé a efektivní řešení. Věřím, že pokud bychom to děli jednoznačně špatně, najdete si cestu, jak nás k tomuto poznání dovést.
Tímto bychom to snad mohli považovat za uzavřené.

Pitrsi, sahá li okolí Mělníka pro tvé potřeby až do Mílovic /cca 25-30 km/, Tak tam v úlech na bývalém vojenském letišti hangárují ultrlajty. Úly si pronajímají sokromé osoby či různá seskupení. Myslím, že by se tam mohlo najít místo pro jenu loďku za nějaké normální peníze. Chce to tam o víkendu zajet, prohlédnout a jednat /až bude letové počasí/. Info ber jako neověřené, už jsem tam pár let nebyl.
Pepa
Pitrs
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod Pitrs » čtv říj 27, 2011 9:45 pm

Díky za info,poptám se,ale od nás je to 40km a já budu potřebovat plno věcí přes zimu udělat,tak bych potřeboval něco blíž,abych mohl třeba po práci si k lodi na chvíli odskočit.Ale každopádně ještě jednou díky
orko
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod orko » pát říj 28, 2011 11:11 am

No právě v tom je zakopaný pes, v to místě pro většinu z nás daloko od vodních ploch kde se lodě provozují,Slapy,Orlik,Lipno proto tak nízká cena.Osobně si myslím, že si to jsou vědomí i provozovatelá uložiště a vědí,že nemají šanci na tom vydělat jen nabídli prostor, který mají prázdný je to od nich pěkné.
Anachy1
nováček na fóru
nováček na fóru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Anachy1 » pát říj 28, 2011 11:19 am

orko píše:No právě v tom je zakopaný pes, v to místě pro většinu z nás daloko od vodních ploch kde se lodě provozují,Slapy,Orlik,Lipno proto tak nízká cena.Osobně si myslím, že si to jsou vědomí i provozovatelá uložiště a vědí,že nemají šanci na tom vydělat jen nabídli prostor, který mají prázdný je to od nich pěkné.

Zřejmě asi ne všichni pronajimatelé to takto berou, např. i přímo v Příbrami (vzdálenost od vodních ploch srovnatelna s Rožmitálem p.Tř.) je osoba která pronajímá prostory a pokud tedy mohu uvést za jakých podmínek srovnání si udělejte sami (50,-kč bez DPH za 1m2/měsíc)
JK
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 6

Právě jsem se vrátil z hradu...

Příspěvekod JK » sob lis 05, 2011 8:44 pm

Právě jsme se vrátili z Rožmitálu p.Tř.
Náš "Broučínek" (11 metrů a 9 tun) stojí spokojeně pod střechou za zamčenejma vratama.
Nejlepší zimní parkování co jsem zatim zažil.
Děkujeme Anachy/mu za sqělej tip :good: JK
orko
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod orko » ned lis 06, 2011 5:46 pm

Anachy1 píše:
orko píše:No právě v tom je zakopaný pes, v to místě pro většinu z nás daloko od vodních ploch kde se lodě provozují,Slapy,Orlik,Lipno proto tak nízká cena.Osobně si myslím, že si to jsou vědomí i provozovatelá uložiště a vědí,že nemají šanci na tom vydělat jen nabídli prostor, který mají prázdný je to od nich pěkné.

Zřejmě asi ne všichni pronajimatelé to takto berou, např. i přímo v Příbrami (vzdálenost od vodních ploch srovnatelna s Rožmitálem p.Tř.) je osoba která pronajímá prostory a pokud tedy mohu uvést za jakých podmínek srovnání si udělejte sami (50,-kč bez DPH za 1m2/měsíc)

Já asi tomu nerozumím pokud mám loď délka 7m a šířka 3m potřebuji plochu 21m2 toje 21*50=1050,- kč za měsíc pokud počítám 7 měsíců stání vychází mě cena 7.350,- bez DPH to je ale cena co se platí právě okolo Slap nebo v Praze v jachtařských klubech. Je to jak píšu pokud je to u přehrad stoji kotvení přibližně stejně.
Martazs
nováček na fóru
nováček na fóru

Re: zimní stání - Rožmitál pod Třemšínem

Příspěvekod Martazs » pon kvě 24, 2021 4:49 pm

Ahoj,

nemáte někdo aktuální info ohledně ceny a kontakt?

Díky!!

Zpět na