Sice mám počítač zapnutý, ale až v této chvíli jsem se k němu dostal.
No musím konstatovat, že jachtařská zima v našich myšlenkách asi opravdu začíná.
A to prosím teprve začíná listopad. Tak vězte – bude hůř.
Nějak nevím, co více k výše napsanému dodat. Podstatné zaznělo. Snad jen, že jsme vždy veřejně proklamovali, že naše rozhodování co je a co není komerce pro účely tohoto portálu, bylo, je a bude subjektivní. Jsme vedeni pouze zdravým rozumem, citem a snahou zachovat zde informace hodnotné, na správném místě, podané důvěryhodně a využitelné i v dobách budoucích. Své rozhodnutí nemůžeme podložit žádnou mírou, váhou délkou, ani jinou objektivní hodnotou a nemíníme vytvářet žádný detailní a vyčerpávající legislativní podklad pro tento účel, protože bychom se v něm utopili.
Zkrátka nevymysleli jsem nic lepšího, naopak, několikaletá zkušenost ukazuje, že toto je pro naše potřeby rychlé a efektivní řešení. Věřím, že pokud bychom to děli jednoznačně špatně, najdete si cestu, jak nás k tomuto poznání dovést.
Tímto bychom to snad mohli považovat za uzavřené.
Pitrsi, sahá li okolí Mělníka pro tvé potřeby až do Mílovic /cca 25-30 km/, Tak tam v úlech na bývalém vojenském letišti hangárují ultrlajty. Úly si pronajímají sokromé osoby či různá seskupení. Myslím, že by se tam mohlo najít místo pro jenu loďku za nějaké normální peníze. Chce to tam o víkendu zajet, prohlédnout a jednat /až bude letové počasí/. Info ber jako neověřené, už jsem tam pár let nebyl.
Pepa