Pomáhat a chránit

Popis zajímavých míst na českých vodách

Moderátoři: vilma, Pepa, david

lodeolda
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: -6

Re: Pomáhat a chránit

Příspěvekod lodeolda » ned črc 23, 2017 5:21 pm

kilda píše:Promiň, ale to těch kamarádů asi moc nemáš. Já se právě vrátil z Wachau, konkrétně ze Spitzu, kde byl festival meruňek. Asi by Tě to tam zklamalo, žádné policejní manévry a hony na marillen shnaps posílené vodáky, snad jen pod Melkem zúžení plavební dráhy kvůli závodům hasičů.Byla tam ta jejich SPS i policie a to, že mam v ruce kelímek s vínem jim bylo volný, jen pozdrav a palec nahoru ,že sem ubral rychlost a najel jimi určený směr.Tímto chci jen říct ,že to jde aj jinak. No pokud by má jízda i stav jevili značné nedostatky nemám nejmenší pochybnosti o jejich zásahu. Nevím ,ale má zkušenost je taková, že trable s opilcem jsem měl jen na kanoi, ale trable s blbem ze kterého stříká testosteron a touha se ukázat co s lodí či skutrem dokážu tak těch už bylo dost. A teď pozor on nenadýchá, takže akorát možná pokuta . Jak toto vyřešit?... Všechny vykastrovat! :P :crazy:

Zdravím do Wachau, tam to znám :D , ale zdá se mi, že se ten dialog už zvrhl do něčeho jiného. Avšak jinak souhlasím s celým obsahem. To jsou má slova a hezký den a dobrou plavbu
lodeolda
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod lodeolda » ned črc 23, 2017 5:22 pm

lodeolda píše:
stani119 píše:Ano :)
Už nám to všem došlo, profesionální blbec :crazy:

Jestli to tedy platilo pro Geuse, tak se ho musím zastat. I ve svém věku uběhnu 6 km za 25 - 30 minut, což při váze 107 kg, obvodu pasu 90 cm a hrudníku 127 cm ještě jde, že ano? To víte, od 10ti let jsem za ČSSR dělal kanoistiku :D :D

No a výška? Jednak několik školních - to byla teorie, a ta fyzická je 207 cm, takže se ještě nestalo, že by mě nikdo neposlechl :D , nebo nedej bože, že by na mě šel s pádlem a ještě k tomu sám :D :D :D
lynx
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 417

Příspěvekod lynx » ned črc 23, 2017 5:30 pm

Milý Oldo, spletl sis fórum. Tohle nejsou anonymní alkoholici.
Mohlo by Tě zajímat, že několik piv (3 až 4 za den) působí jako velmi dobrá prevence mořské nemoci.
lodeolda
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod lodeolda » ned črc 23, 2017 5:37 pm

lynx píše:Milý Oldo, spletl sis fórum. Tohle nejsou anonymní alkoholici.
Mohlo by Tě zajímat, že několik piv (3 až 4 za den) působí jako velmi dobrá prevence mořské nemoci.

Milý Linxi, jen jsem reagoval na svízel na vodě, ale několik "hochů od lodě" jsou podnapilí zřejmě u svého PC - pletou si y/i a ještě k tomu neví o čem mluví. Mořská nemoc? Tak tu jsem opravdu nikdy neměl :P
Mohlo by Tě zajímat, že několik piv (3 až 4 za den) působní velmi negativně na tlusté střevo, ale i na klid v českých vodách, v případě, že je to za kormidlem. Již psát do tohoto vlákna nebudu - není to konstruktivní.
Ale i přesto - všem mnoho úspěchů v životě, za kormidlem, za volantem a obecně hodně štěstí. Mému klounovci se, prosím, určitě vyhněte: mám nový lak a má lodička je předválečný veterán ze dřeva, které již není v Evropě k dostání :D A té předválečné práci, loďařskému umění a vodě se klaním....
Zdenda12345
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 73

Příspěvekod Zdenda12345 » ned črc 23, 2017 5:43 pm

Dobroserové už i tady? Obávám se, že na Geuse to oldo nebylo. :crazy:
No tak snad se mi nestane, že po tom jednom pivu po obědě na mě bude veřejnost pohlížet jako na nenapravitelného alkoholika a vraha za kormidlem. Snad mě nezačnou v čele s nějakým oldou lynčovat.

Asi by to chtělo víc rozumu a míň rozumování.
lynx
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 417

Příspěvekod lynx » ned črc 23, 2017 5:47 pm

lodeolda píše: působní velmi negativně na tlusté střevo, ale i na klid v českých vodách…

Z Tvého podání to vypadá, že byť jen pomyšlení na alkohol působí velmi negativně na jakékoli střevo. :cheers:
kilda
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 9

Příspěvekod kilda » ned črc 23, 2017 5:50 pm

lodeolda píše:
lodeolda píše:
stani119 píše:Ano :)
Už nám to všem došlo, profesionální blbec :crazy:

Jestli to tedy platilo pro Geuse, tak se ho musím zastat. I ve svém věku uběhnu 6 km za 25 - 30 minut, což při váze 107 kg, obvodu pasu 90 cm a hrudníku 127 cm ještě jde, že ano? To víte, od 10ti let jsem za ČSSR dělal kanoistiku :D :D

No a výška? Jednak několik školních - to byla teorie, a ta fyzická je 207 cm, takže se ještě nestalo, že by mě nikdo neposlechl :D , nebo nedej bože, že by na mě šel s pádlem a ještě k tomu sám :D :D :D

Ach jo, promiň, nejdřív se oháníš zákonem a když nic tak figurou (aspoň psanou). Zajímavý způsob diskuse... :good:
PS:Mé míry a váhy jsou pro mne už delší dobu tajemstvím ,ale do lodi se stále vlezu i s rodinou. Jo a jinak čím větší chlap , tím větší hromada :D
lodeolda
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod lodeolda » ned črc 23, 2017 5:59 pm

kilda píše:
lodeolda píše:
lodeolda píše:

Ach jo, promiň, nejdřív se oháníš zákonem a když nic tak figurou (aspoň psanou). Zajímavý způsob diskuse... :good:
PS:Mé míry a váhy jsou pro mne už delší dobu tajemstvím ,ale do lodi se stále vlezu i s rodinou. Jo a jinak čím větší chlap , tím větší hromada :D

Emm, zřejmě mi něco uniklo. Já se neoháněl zákonem, jen jej citoval. Já se neoháněl figurou, jen jsem oznámil, že mi strach chybí a ........ to poslední - já jsem nebyl vulgární a nikoho jsem neurážel. Nic víc, nic míň.
lodeolda
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod lodeolda » ned črc 23, 2017 6:00 pm

lynx píše:
lodeolda píše: působní velmi negativně na tlusté střevo, ale i na klid v českých vodách…

Z Tvého podání to vypadá, že byť jen pomyšlení na alkohol působí velmi negativně na jakékoli střevo. :cheers:

Ještě si dovolím poslední příspěvek sem - na Senovážném náměstí je poliklinika - tam Ti pomohou. Já ne - mé kormidlo zůstane vždy čisté :D
lodeolda
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod lodeolda » ned črc 23, 2017 6:16 pm

No, nedalo mi, přečetl jsem si tedy ten nejstěžejnější zákon: viewtopic.php?f=63&t=1117

Zejména Pravidlo 6, cituji: "Spaming, urážky, osočování, rasistické a vulgární příspěvky stejně jako příspěvky s politickou a religiozní (náboženskou) tématikou, jsou na tomto fóru zakázány. Autoři příspěvků podobného obsahu mohou být z fóra vyloučeni."
geus
stani119
JK
sedivak
Zdenda12345

Tedy to platí zejména pro Vás pánové. Takhle se ve sportu nechovejte! Jinak bych si myslel, že jste VMP dostali za studium VUMLa. :D
MaM32
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 24

Příspěvekod MaM32 » ned črc 23, 2017 6:28 pm

Jak tak to tu pročítám,ač nepiju ani za volantem a ani za kormidlem,a to ne proto,že jsem tak zodpovědný,ale proto,že víno přes den nerad až navečer....tak na just nad tímto debilním zákonem mám chuť si dát i to pivo.....navzdory tomuto zákonu i dobroserům co si neuvědomují,že za chvíli budem mít právo jen držet hubu a krok.
david
moderátor
Reputace: 234

Příspěvekod david » ned črc 23, 2017 6:32 pm

Profesionálové možná nechlastali, zato žrali bobole. Následky je vidět i po létech :lol:
kilda
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod kilda » ned črc 23, 2017 6:36 pm

lodeolda píše:No, nedalo mi, přečetl jsem si tedy ten nejstěžejnější zákon: viewtopic.php?f=63&t=1117

Zejména Pravidlo 6, cituji: "Spaming, urážky, osočování, rasistické a vulgární příspěvky stejně jako příspěvky s politickou a religiozní (náboženskou) tématikou, jsou na tomto fóru zakázány. Autoři příspěvků podobného obsahu mohou být z fóra vyloučeni."
geus
stani119
JK
sedivak
Zdenda12345

Tedy to platí zejména pro Vás pánové. Takhle se ve sportu nechovejte! Jinak bych si myslel, že jste VMP dostali za studium VUMLa. :D

No od Tebe to zrovna sedí , poslat Lynxe k Chocholouškovi , v podstatě každého kdo nesouhlasil s Tvojí citací jsi musel korektně "okomentovat" a na závěr tato perla.Raději bych od Tebe čtl nějakou zkušenost při Tvé plavbě s lodí , kterou máš . Klidně kolik jsi potkal "opilců" s VMP co Ti znepříjemnili plavbu.Místo toho se tady vysmíváš těm slušným co musí nový zákon snášet . A sportem se moc neoháněj ten už dávno není "čistý"
lodeolda
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod lodeolda » ned črc 23, 2017 7:04 pm

david píše:Profesionálové možná nechlastali, zato žrali bobole. Následky je vidět i po létech :lol:

Bobule? Ne, rybíz, angrešt a jostu nám nikdo nedával. Pokud se jedná o proteiny, tak bohužel. Bylo to v ČSR, od r. 1968 ČSSR nedostupné. Žádný přípravek jsme neměli, a nemám ho ani dnes. Snad z Vás nekouká ješitnost, že si přes vlastní pupek nevidíte na kotvu? :D
lodeolda
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod lodeolda » ned črc 23, 2017 7:07 pm

kilda píše:
lodeolda píše:No, nedalo mi, přečetl jsem si tedy ten nejstěžejnější zákon: viewtopic.php?f=63&t=1117

geus
stani119
JK
sedivak
Zdenda12345

No od Tebe to zrovna sedí , poslat Lynxe k Chocholouškovi , v podstatě každého kdo nesouhlasil s Tvojí citací jsi musel korektně "okomentovat" a na závěr tato perla.Raději bych od Tebe čtl nějakou zkušenost při Tvé plavbě s lodí , kterou máš . Klidně kolik jsi potkal "opilců" s VMP co Ti znepříjemnili plavbu.Místo toho se tady vysmíváš těm slušným co musí nový zákon snášet . A sportem se moc neoháněj ten už dávno není "čistý"

K Chocholouškovi? Toho neznám, ale na Senovážném náměstí je kolonoskopie, mimo jiné. :D :D :D
lodeolda
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod lodeolda » ned črc 23, 2017 7:28 pm

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Menší logický úsudek, lehká psychosociální studie:

V celé ředě zákonů jsou nějaké povinnosti, v našem případě nulová tolerance alkoholu. Celá řada vodáků, plavců, kormidelníků, vůdců i kapitánů tyto zákony akceptují, jsou s nimi seznámení, absolvují zkoušky a prokazatelně vyhovují celému řízení. Avšak v závěru v těchto textech je zjišťováno, že opomíjejí své předchozí sliby před tím, než absolvovaly jakési prověření, jakési zkoušky či jen zevšednění nějakých povinností v rámci plavby (nyní neřešíme zda VMP nebo jen v kanoi). Na sjížděných řekách to také tak vypadá, nebudeme zastírat, že nikoliv.

Na tomto webu, které existuje asi od r. 2006/2007?, jsou nějaká pravidla, viz výše např. pravidlo číslo 6 - všichni se přihlásili, registrovali se s podmínkou, že budou pravidla dodržovat. Ale bohužel, v případě nějakého nepříjemného nebo neakceptovatelného stanoviska nastupují - urážky, nadávky, opomíjení dříve vydaných slibů, mystifikace, demagogie...., nebo snad dokonce podezření z útoku na demokracii a svobodu :D . Prosím, jakou? Jedna totalita střídá druhou. Jedna "svoboda" zastoupila "volnost"? Moc málo jste na světě zažili, moc málo jste cestovali a moc málo dokážete porozumět slovům.

Ale pryč z mé filosofie, tedy k věci:
Co z toho plyne? Kdo neumí dodržet byť jen jednu zásadu, kdo nedokáže dodržet určitý závazek či slib, nebo dílčí zákonnou povinnost, nebude respektovat nikdy žádná pravidla. Zřejmě už ani ta společenská. Dokonce i administrátor zapomíná na svá, ukláním se tomu povznesenému výrazu, vznešená předsevzetí....

A co psychologie?
V prvé řadě někdo vulgárně mění i/y - z psychologického hlediska má problém s malými písmeny nebo něčím jiným. Ale kolik chlapů muselo okomentovat mou skromnou a velmi krátkou připomínku k informaci o fyzické dispozici, jíž jsem vysvětlil, že nemám nikdy strach? To je ale ješitnost. A krásná, hodně mi zvýšila sebevědomí. :D , že se již ani nezlobím, pokud někdo závidí někomu to pití. Tedy s ypsilonem uprostřed.

Kdo se tedy baví? :D :D :D :D :D :D :D :D
Sport a naděje z toho, že budete hodně dýchat, jako kdybyste uběhli oněch 5 - 8 km za přiměřený čas. Ještě si přidávám, často je to pod 30 minut, ale nechci, aby si lidé mysleli, že jím bobule - je to jen obyčejné jídlo, hovězí, kuře, králík, zejména ryba, voda, čaj, ovesné vločky, máslo čerstvé, minerálky, červené víno na souši, chleba a ke všemu celá řada ovoce a zeleniny. Dost důležité - v přiměřeně malém množství - podle zásady, nikdy se nepřejídat a nepřepívat! A hodně fyzické činnosti, pokud možno obyčejné práce. Jakékoliv. Já obdivuji Maxíka1958. To je pracant podle mého gusta. :D :D :D :D , a má rád staré lodě, jako já!

Zdar všem bez rozdílu, i s těmi negativními a nepřátelskými ohlasy - zdar všem sportovcům.
BigTwin_Jirka
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 8

Příspěvekod BigTwin_Jirka » ned črc 23, 2017 7:37 pm

lodeolda píše:.......jsou podnapilí zřejmě u svého PC - pletou si y/i a ještě k tomu neví o čem mluví.

U tohoto tvého konkrétního příspěvku by se snad dala vyhlásit soutěž na téma "kdo najde víc chyb".
kilda
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod kilda » ned črc 23, 2017 8:03 pm

Přeji Ti též hodně zdaru, dělal jsem v dolech, dokonce i na námořních lodích jezdil, ale jedno povím , lidi co tvrdí, že neví co je strach lžou anebo jak jsi napsal moc toho nezažili,nic nepřečetli a nikde nebyli atd.Psals , že poslední příspěvek a furt píšeš, ukazuješ jak porušujeme co jsme u zkoušek ztvrdili a v pricipu děláš to samý.A navíc ten elaborát z psychologie s malým nádechem zhodnocení režimů -výborné!! Na toto téma jsem skončil, stejně toho u nás moc nenajezdím, ale jak jsem řekl je mi líto slušných lidí, kteří ví co je odpovědnost i bez dohledu.
Zdenda12345
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 73

Příspěvekod Zdenda12345 » ned črc 23, 2017 8:36 pm

Koukam, že tu někdo už pěkně dlouho stojí frontu na banány.
Chtělo by to tu trochu poklidit.
Termit
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 10

Příspěvekod Termit » ned črc 23, 2017 9:49 pm

lodeolda píše::D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Menší logický úsudek, lehká psychosociální studie:

Myslím že nejlepší bude ho totálně ignorovat, je to troll.
smike
moderátor
Reputace: 18

Příspěvekod smike » ned črc 23, 2017 10:00 pm

téma se nám krásně rozvinulo, a protože udělalo několikrát eskymáka dočasně ho zamknu, aby byl čas pro nadýchnutí.. smike

Zpět na