Brněnská (Kníničská) přehrada
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- Yefery
- nováček na fóru
- Reputace: 0
Brněnská (Kníničská) přehrada
Zdravím, jsem z Brna nikdy jsem neplachtil, ale rád bych to zkusil. Je možnost na Brněnské přehradě půjčit nějákou menší plahetnici?
- catamaran
- aktívní jachtař
- Reputace: 25
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj a Vítám tě tu. Já našel jen jednoho. http://www.lyacht.cz/lode/rekreacni-plavby/ Má větší plachetnice a myslím, že tě to i naučí. Pokud by jsi narazil na někoho jiného, tak nám to sem písni.
- simon
- aktívní jachtař
- Reputace: 1
kotveni na brnenske prehrade...jake jsou aktualni moznosti?
Ja zatim nasel Namorni jachting Brno a TJ lodni sporty Brno, je jeste neco dalsiho? Mate nekdo srovnani co je lepsi?
Potreboval bych dat 6m kajutovku k molu, nekam, kde bude pod kontrolou (abych nemusel schovavat motor a plachty) a idealne s nejakym slusnym zazemim (jakoze zachod a sprcha)
Ja zatim nasel Namorni jachting Brno a TJ lodni sporty Brno, je jeste neco dalsiho? Mate nekdo srovnani co je lepsi?
Potreboval bych dat 6m kajutovku k molu, nekam, kde bude pod kontrolou (abych nemusel schovavat motor a plachty) a idealne s nejakym slusnym zazemim (jakoze zachod a sprcha)
- pavelmicek
- návštěvník fóra
- Reputace: 18
- Kontaktovat uživatele:
Re: Brněnská (Kníničská) přehrada
Taky už jsem strávil mládí hledáním možnosti půjčit si cokoliv s plachtou na Brněnské přehradě. A když už jsem to vzdal tak jsem na loňském Sport life veletrhu narazil na ceník LZ Yacht a ejhle půjčují aspoň nekajutovky. Bohužel na web stránkách nic moc. Mám jenom tento letáček.
Jestli jsem je správně pochopil, ti tě akorát tak svezou, nepůjčí loď.
catamaran píše:... Já našel jen jednoho. http://www.lyacht.cz/lode/rekreacni-plavby/ ...
Jestli jsem je správně pochopil, ti tě akorát tak svezou, nepůjčí loď.
[IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170307/f1bcecb49e1c5b307903d6948c7cfd97.jpg[/IMG]
[IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170307/588fcf04adee659c0a2c5e7b4b0819c0.jpg[/IMG]
[IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170307/588fcf04adee659c0a2c5e7b4b0819c0.jpg[/IMG]
- pavelmicek
- návštěvník fóra
- Kontaktovat uživatele:
Je mi líto přetočených obrázku, ale v té "eplácké" škatuli to otočit nezvládnu!!

- Omen
- vytrvalý návštěvník
- Reputace: 160
pavelmicek píše: .. půjčují aspoň nekajutovky.
A na co by tam byly kajutovky, když nejpozději po hodině plavby kterýmkoli směrem jsi v místě obratu?

- pavelmicek
- návštěvník fóra
- Kontaktovat uživatele:

- Darek
- návštěvník fóra
- Reputace: 12
Ahoj, co se týká půjčování... v LZ si s VMP, nebo když ukážeš že to umíš, můžeš půjčit stabilní Aquilu, nebo sportovnější RS Vision, Lasera a pod. Je to ale i jachtařská škola.
Pro možnost parkovat loď je, pokud vím, potřeba se stát členem, ty rádi bereme. Na malé okruhovky místa jsou, stání v ježku jsou ale dost plná. Mrkněte případně na www.lsbrno.cz. Je to největší ( aspoň co do zázemí) ze tří fungujících klubů v Brně. V jeho areálu sídlí i zmiňovaný LZ Yacht.
Pro možnost parkovat loď je, pokud vím, potřeba se stát členem, ty rádi bereme. Na malé okruhovky místa jsou, stání v ježku jsou ale dost plná. Mrkněte případně na www.lsbrno.cz. Je to největší ( aspoň co do zázemí) ze tří fungujících klubů v Brně. V jeho areálu sídlí i zmiňovaný LZ Yacht.
-
- návštěvník fóra
Ahoj,
dolovlim si změnit téma, muže mí tu pls někdo pomoc s umístěním gumáku na přehradě? Mam přehradu 20min od baráku, ale vždycky postavit gumak a sbalit ho je celkem fitko a hodne to leze do casu. Snažil jsem se spojit s klubem jestli bych se nemohl přidat, ale ani po dvou týdnech nemam odpověď. Muže někdo pomoc/ ma někdo místo? Nepotrebuju marinu staci mi bezpečně místo s přístupem do vody k pronajmu. Pokud někdo muže pomoc, pls SZ.
dolovlim si změnit téma, muže mí tu pls někdo pomoc s umístěním gumáku na přehradě? Mam přehradu 20min od baráku, ale vždycky postavit gumak a sbalit ho je celkem fitko a hodne to leze do casu. Snažil jsem se spojit s klubem jestli bych se nemohl přidat, ale ani po dvou týdnech nemam odpověď. Muže někdo pomoc/ ma někdo místo? Nepotrebuju marinu staci mi bezpečně místo s přístupem do vody k pronajmu. Pokud někdo muže pomoc, pls SZ.
- Viky_CZ
- zkušený harcovník
- Reputace: 43
- Kontaktovat uživatele:
Tak ho voz na vleku, je to jednodussi.
-
- návštěvník fóra
tak prives bohuzel nemam ani auto s tažným, idealne opravdu někde najmout místo