Zrovna dneska ráno pod Slapama u dalb převozu jedna utopená šrajtofle se všema dokladama, kartama atd, už od sobotního večera. Přijel do 15 min. a měl ji tak za 1,5 minuty.
Navíc příjemnej sympaťák.

Uploaded with ImageShack.us
Moderátoři: Pepa, david, vilma
david píše:Spadlo vám důležitého nebo drahého něco do vody?
packa píše:par veci mam taky ve vode ale nejvic to bolelo kdyz pri rybarine jsem pri nahozu zachytil na brehu polozenou vestu-zlomek vteriny jsam premyslel co to mam nad hlavou za obrovskeho netopyra ale kdyz z nej zacal padat mobil,klice od auta a baraku prachy a doklady hned jsem se vratil do reality-nakonec jsem zachranil vestu a cigara-ostatni je uz asi nekde u Hamburku
Ty se tomu smejes, ale mohlo mne to zabit!Ozzie píše:Bál som sa že to zrýchlenie mi natrhne hubu
Viky_CZ píše:Je to snadny: kdyz ja (110kg) na lodi nesedim, ale na ni stojim (jak kreten), tak ta lod ma o mych 110kg mensi setrvacnost. Pokud jeji hmotnost je "pouhych" 160kg, tak se hne o dost rychlejc, nez kdyz pevne sedim....
fishmaster píše:S mobilem v kapse klidně plavu,nebo chodím brodit na rybách.Jenom kvůli těmto aktivitám jsem pořídil vodotěsný.Sice mi lidi na druhým konci říkají,že po koupeli mám hlas jako ze sklepa,ale po vyfoukání mikrofonu je všechno v pořádku.Asi ta voda bude mít neblahý vliv na přenos zvuku.![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti