Podstav vody - Orlík
Moderátoři: vilma, Pepa, david
Podstav vody - Orlík
Teď jsem dostala zprávu, že Orlická přehrada má značný podstav vody (cca 10 metru). Prý některá mola jsou zcela na suchu. Snad se týká marín u hráze - I. a II. Hřebenovská zátoka, Popelíky...Barrandovská zátoka.
Je i problém dostat lodě do vody (na sjezdech).
Je i problém dostat lodě do vody (na sjezdech).
Naposledy upravil(a) Ave dne pát bře 30, 2012 2:22 pm, celkem upraveno 1 x.
- Lachtan
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 22
Ahoj všichni, co mají lodě ny Orlíku. Mám Sasanku v Marině Orlík. je na 5 ti metrech, ale výtah je tuším nad max. hloubkou kolem 3m. nevíte někdo, kdy s hladinou začnou podstatně hýbat, přes 2 m? Kamarád u kterého mám vozík je nezvěstný v Indonesii, tak se asi nevyspím. Dnes jsem byl epoxidovat na Cindě, kde mě jedna Velmi příjemná dáma informovala velmi nepříjemnými informacemi a málem mi to ztuhlo.../epoxid/.
hladina
Lachtan píše:Ahoj všichni, co mají lodě ny Orlíku. Mám Sasanku v Marině Orlík. je na 5 ti metrech, ale výtah je tuším nad max. hloubkou kolem 3m. nevíte někdo, kdy s hladinou začnou podstatně hýbat, přes 2 m? Kamarád u kterého mám vozík je nezvěstný v Indonesii, tak se asi nevyspím. Dnes jsem byl epoxidovat na Cindě, kde mě jedna Velmi příjemná dáma informovala velmi nepříjemnými informacemi a málem mi to ztuhlo.../epoxid/.
zavolej si na dispecink Povodi Vltavy 257329425
upouštění příští rok
Tak když už to někdo nakous tak to dokousnu. Co je pravdy na tom, že Orlík má jít o cca 2O metrů dolu, protože budou opravovat pilíře Žďákovskýho mostu?
Re: upouštění příští rok
philipes píše:Tak když už to někdo nakous tak to dokousnu. Co je pravdy na tom, že Orlík má jít o cca 2O metrů dolu, protože budou opravovat pilíře Žďákovskýho mostu?
V lete se o tom nekde v novinach psalo v souvislosti s tou opravou a havarijnim stavem mostu.
-
- moderátor
- Reputace: 234
Ave píše:Tak teď jsem se vrátila z Orlíka a můžete mi někdo vysvětlit, proč neustále upoštějí? Od včerejska to šlo u nás v zátoce cca o 30 cm....takový podstav vody jsem ještě neviděla
měří se svisle,ne o kolik se prodloužila pláž

http://www.pvl.cz/portal/Nadrze/cz/PC/M ... VLOR&oid=2
škoda že ty odkazy neukazují stavy v dané době, každopádně se mohlo pokračovat tady, později se to zřejmě na Orlíku zlepšilo.
Čtrnáct dní před tím jsem nepodlul s fajrákem most a od tý doby ještě nenastala situace aby to šlo, bavíme se tedy o pohybu hladiny na slapech max 40cm a všechna voda z Orlíka jela od května rovnou do Prahy. Omlouvám se že navazuji na debatu z jiného vlakna, ale nedopátral jsem se žádných bilančních údajů od povodí a tady by si snad mohl někdo vzpomenout. Matně si vzpomínám že z Lipna šly taky hlášky o nízkém stavu, ale to už jsem nenašel.
Čtrnáct dní před tím jsem nepodlul s fajrákem most a od tý doby ještě nenastala situace aby to šlo, bavíme se tedy o pohybu hladiny na slapech max 40cm a všechna voda z Orlíka jela od května rovnou do Prahy. Omlouvám se že navazuji na debatu z jiného vlakna, ale nedopátral jsem se žádných bilančních údajů od povodí a tady by si snad mohl někdo vzpomenout. Matně si vzpomínám že z Lipna šly taky hlášky o nízkém stavu, ale to už jsem nenašel.