Uz tretiu sezonu sa pohravam s myslienkou splavit Dunaj Bratislava - Delta. Vzdy to na niecom padne. Cas, financie, pocasie. Snad sa to uz tento rok podari. Chcel by som tymto sposobom zohnat dalsie lode na spoluplavbu. Zatial mam istych ucastnikov iba mna (36) a moj syn (9)

Mam malu 5,2 m kajutovku tak pre 2 osoby. Nechcel by som ziadnu nahanacku v skzle. Jazda dolu prudom na pomocny motor alebo volnobeh tak cca 8-12 km/h. 3 tyzdne plavba dolu dunajom a 1 tyzden na deltu popripade pribreznu plavbu Cierne more. Doprava spat asi privesny vozik s tym ze kazdy si zabezpeci dopravu svojho clnu. Skusal som minuly rok aj obvolat nejake spedicky v rumunsku. V zasade s prepravou clnu po dunaji na nakladnej lodi problem nemali. Len ako ju uchytit. Kazda spedicka sa pytala ci mam k lodi aj nejaky podvozok alebo stojan. Nemate nahodou niekto skusenost s dopravou lode na nakladnej lodi Delta - BA?
A pre tych ktory nad takouto plavbou v ramci sezony 2013 uvazuju este male zhrnutie zakl. info:
Trasa: BA - Delta
Rychlost: 8-12km/h
Termin: 13.7.2013 - 11.8.2013 - cca 1 mesiac
Vyssie uvedene info nie su pevne. Je to iba zakladny navrh. Da sa dohodnut na comkolvek. Len by som rad dodrzal termin ist v ramci letnych prazdnin kedze moj syn je este skolo-povinny ...