Ahojte!Potreboval by som niekoho skúseného. Chystám sa z BA do Rakúska až niekam za Viedeň, ale chcel by som vynechať komoru Freudenau a preplaviť sa Viedeňským Donaukanálom. Dá sa to? Je tam povolený vjazd do toho kanála? Má stým niekto skúsenosti?
Díky
info
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- ixxo
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 32
Neviem ako to je teraz, naposledy som splavoval Alte Donaukanal hneď po revolúcii ale to ešte Freudenau nestálo. Vtedy to bolo bez problémov, ešte raz som to splavoval na turistických závodoch Tulln Bratislava, aj to bolo ešte pred Freudenau, samozrejme všetko na kanoi. Je tam síce komora ale nikdy som nevidel žiadnu loď preplavovať, pracoval som pár rokov poblíž kanála. Nie je tam žiadny slip na spustenie na vodu, preplaviť kanál sa asi dá len zospodu a zase nazad.
- dracik
- návštěvník fóra
- Reputace: 1
1. splavny smer je len "proti prudu"
2. male plavidla (aj motorove povolene)
3. rychlost je obmedzena ak sa nemylim cca 7-8km/h
Info boli platne zopar rokov dozadu a za tu presnu rychlost nedam ruku do ohna, ci si to dobre pamatam... Pokial sa nic nezmenilo tak je to platne aj dnes. Spominana komora bola funkcna.
2. male plavidla (aj motorove povolene)
3. rychlost je obmedzena ak sa nemylim cca 7-8km/h
Info boli platne zopar rokov dozadu a za tu presnu rychlost nedam ruku do ohna, ci si to dobre pamatam... Pokial sa nic nezmenilo tak je to platne aj dnes. Spominana komora bola funkcna.