Zjazd do vody v okoli Bratislavy (DUNAJ)

Dunaj v celé své délce a ve všech souvislostech...

Moderátoři: vilma, Pepa, david

Ozzie
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 42

Příspěvekod Ozzie » pát čer 05, 2015 4:22 pm

Tiež sa mi tak vidí. Možno v nedeľu vyskúšame. Lopata pre istotu bude ;) Cúvať neviem ani rovno, niežeby do zákruty :oops:
Keď sme boli prvý krát v Čilistove a vyberali sme čln tak som bol staršne sústredený na cúvanie. Zrazu vidím, že cvála kôň a ja akurát stojím v ceste. No hovorím, teraz alebo ma preskočí, alebo nacúvam. Nacúval som :good: Pred koňom mám rešpekt, vpredu hryzie, vzadu kope. Beštia jedna.
pupi
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 9

Re: Zjazd do vody v okoli Bratislavy (DUNAJ)

Příspěvekod pupi » stř zář 14, 2016 5:38 pm

Takto dnes dopadol zjazd pri Kalinkove.
50 2.jpg
50.jpg
kilda
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod kilda » stř zář 14, 2016 6:04 pm

No co se dá dělat, snad vyhlásit sbírku a udělat nový aj s molem, když sme přežili hůlavu na Dunajpárty tak toto nás snad nepoloží :) Já transvestita a Blahoš hipisák rádi přispějeme.
adrian
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Příspěvekod adrian » stř zář 14, 2016 8:23 pm

Áno je to tak . Tie betónové dosky si odniesol chlapík z hamuliakova a spravil respektíve si zväčšil sklz vedľa svojho karavanu čo tam má odparkovany pri vode. Hneď vedľa lodnej zastavky. Videl som keď ich brali z kalinkova dnes poobede, tak som sa opýtal vodiča nakladajúceho z rukou kam to vezie a preco. Dostal som informáciu ze majiteľ si ich berie preč do hamuliakova . Spomenul že ale na piatok je objednaný niekým iným že tam bude dávať bet dosky niekto z kalinkova. Snáď je to pravda, lebo ten sklz a miesto je , bolo super, aspoň pre moju loď.
pupi
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod pupi » čtv zář 15, 2016 3:17 pm

Tak dnes zmizli aj zvyšné 2 panely na spodnej foto. Ta pokládka nových avizovaná na piatok bolo len informatívne zisťovanie ceny a ak by boli dostupné paneli za cenu ktorá sa našla, to jest 6ks s pokládkou vychádza na 400 až 500 eur!
pupi
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod pupi » čtv zář 15, 2016 3:22 pm

Tu je viacej fotiek stavu Dunaja pod Bratislavou po znížení hladiny: http://pupi73.rajce.idnes.cz/2016-09-13 ... _Cilistov/
Denis
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 153

Příspěvekod Denis » čtv zář 15, 2016 8:41 pm

Adrian, tie betónové panely boli toho chlapíka s Hamuliakova?
To je velmi zlá situácia, ktovie kedy bude hladina znova takto znížená. Nabetónovať by to nebol problém a ani by to nebolo moc drahé.
Viky_CZ
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 43
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viky_CZ » čtv zář 15, 2016 9:17 pm

Je to skoda.... :-(

Tedka by se aj to molo dalo opravit snadno, ze? Jenze bez sjezdu je to skoro zbytecny. :-(
adrian
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod adrian » čtv zář 15, 2016 9:25 pm

Ja neviem či sú jeho, alebo či ich jednoducho zobral a privlastnil pre svoju potrebu len tak. Hladina dunaja stúpa čo nieje dobre. Pozeral som kde by sa dali zohnať a našiel som inzerát 6ks panelov 2x3m za 300euro v samrine bez dopravy. Presne šesť ich chyba. Pre info chlapík čo to vytrhaval a bral preč mal na kabíne telefon 0905 511 088. Sebö, spol. s.r. o.
On mi spomenul že ho niekto oslovil na piatok. Neviem či niekto na pokladke nových paneloch reálne pracuje, ak áno rád sa pripojím aj finančne. Pre mňa jediné normálne miesto na spustenie lode.
adrian
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod adrian » pát zář 16, 2016 8:51 am

Ak ste sa niekto opravou realne začali zaoberať pošlite prosím správu.
pupi
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod pupi » pát zář 16, 2016 3:20 pm

Tak ak je zaujem a najde sa dostatok ludi ktory by financne prispely (predstava je 20-30eur) tak si myslim ze by nemal byt problem kupit a polozit nove panely. Dnes ideme s Dedkom pozriet panely za dobru cenu a ak sa nam budu pozdavat, zajedname. Tak poprosim kto by prispel piste a spravime zoznam. Ak by to z nejakeho dovodu nevislo, peniaze budu vratene. Ak by sa vyzbieralo viac mozeme spat prerozdelit, alebo spravime jesennu gulasparty. Zatial len zistujeme zaujem!
Moj kontakt: +421949705003
jsekera
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 5

Příspěvekod jsekera » pát zář 16, 2016 6:25 pm

Sekeři do toho jdou, počítejte s náma.
Sek
P.S.:jen mě překvapilo, jak klidně jste to přijali,
prostě panely zmizely, koupíme nové....
neznám majetkové, či jiné místní poměry,
ale nepřijde mi to úplně standartní postup.....
Ozzie
zkušený harcovník
zkušený harcovník

Příspěvekod Ozzie » pát zář 16, 2016 7:24 pm

Prispejem tiež, ale Sekera mi nasadil brouka do hlavy. Čo keď sa nájde "MAJITEL" aj na nové panely. Čo keď to tam uzatvoria (už začali), predajú a potom tie peniaze pôjdú nazmar. 20-30 evri nezabijú nikoho, ale tá ceľková suma už je pekná a bola by škoda. Neviem, neunáhlime sa. Je koniec sezóny, máme času dosť. Skúsme pozbierať informácie ohľadne toho miesta. Mne vrtá hlavou otázka, že prečo tá prístupová cesta je zatarasená? Všetky prístupy sú vlastne cez zákazové značky a tento je ešte navyše aj zablokovaný. Nechystá tam niekto nejaký ďalší drom?
Viem, som pesimista :(
Viky_CZ
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 43
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viky_CZ » pát zář 16, 2016 9:52 pm

Najde se způsob jak prispevek dopravit z CR? (paypal?)
pupi
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod pupi » pát zář 16, 2016 10:58 pm

Prial by som sa sám vidieť ako kľudne som to prijal, keď sa mi nožík otváral vo vrecku. No po prvotnom šoku prišlo vytriezvenie a následne zistenie že si ich naozaj zobral chlapík ktorý ich tam pred rokmi položil s kamarátom. Názor si na to môže urobiť každý sám. Neviem aký je štandartný postup v takomto prípade, ale podla mňa sú len dve možnosť. Buď sa na to vy...... a nájdem si inú alternatívu ( s myšlienkou že možno to raz niekto spraví). Alebo to skúsim s pomocou kamarátov dať do pôvodného stavu, budem veriť že to bude ok, budeme si ho a miesto užívať ďalej . No je tu aj Ozziho,čo ak? Ale to môžeme všetko zabaliť,sedieť doma a snívať. S rizikom neúspechu treba vždy počítať a každý si ho musí zvážiť sám.
Denis
zkušený harcovník
zkušený harcovník

Příspěvekod Denis » sob zář 17, 2016 9:57 am

Ja sa zúčastním osobne a aj prispejem finančne, ale organizovať to nebudem. Medveďovský zjazd stačil, aj druhí musia mať zásluhy :) .

Ten zjazd o ktorom sa bavíme vybudoval niekto práve na tomto mieste, lebo tam bolo velmi dobré zázemie a to tam dnes už nie je. Výhodou tohoto miesta je teraz práve to, že tam zázemie nie je a je tam relatívny klud. Takže treba zvážiť, či to tam má zmysel obnovovať, alebo sa nenasomrovať k tomu chlapíkovy na jeho nový sklz :D .
Najjednoduchšie riešenie je nabetónovať pokial to ide, teda liaty betón až po vodu a do vody uložiť panely. V Medveďove sme to spravili tak, že do oka panelu sme vložili železo a to sme strčili do betónu. Nie že by to nešlo odfakliť, ale zapotili by sa. Betónu netreba vela, na osobné auto stačí 10 cm hrúbka. Problém je že by to bola ilegálna čiernota, alebo je možnosť sa pokúsiť o legalizáciu. To nie je velký problém, ale niekto to musí obvolať a obehať. V Medveďove sme súhlas mali, potvrdili nám po telefóne našu domnienku že sa jedná len o údržbu existujúcej stavby, ale boli sa tam aj osobne pozrieť a telefonocky potvrdili že všetko je OK. Tu by to bolo trochu zložitejšie, ale myslím že sa to dá zvládnuť. Alebo sa na to papierovanie vykašlať.
adrian
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod adrian » sob zář 17, 2016 10:51 am

Doteraz sme mohli používať sklz uplne zadarmo na celkom peknom mieste a to aj vďaka pánovi, ktorý si panely odviezol 1 km dalej, hoci sa to dalo riešiť elegantnejšie spôsobom a bolo by to pre všetkých lacnejsie. S tým už ale nič nespravime, ľudia sú rôzni. To jeho miesto je mimochodom podľa mňa úplne nevhodné hlavne kvôli blízkosti plavebnej drahy, prejde lod a máte plný kufor vody. Videl som to na vlastné oči. Po rozhovore z dotyčným pánom som mal jasno o čo mu ide a ani sa tým moc netajil.
Porovnateľná alternatíva sklzu v okolí, ktorá by spájala pekné miesto, prístup, kludna voda asi ani nieje. Nic nie je zadarmo na veky a preto mi príde úplne v poriadku podeliť sa na nákladoch a riešení tejto situácie . Skusal som si rozmeniť na drobne koľko krát za sezónu som na vode a je to naozaj dost, takže sa mi táto "investícia " zdá smiešna. Verím že sa nájdu aj ďalší a zamyslia sa čo ďalej a zoberú to športovo, s úsmevom na tvári ako by vodáci asi mali. :) . Panely ako som počul su predbežne zajednane.
Denis
zkušený harcovník
zkušený harcovník

Příspěvekod Denis » sob zář 17, 2016 12:11 pm

A o čo teda išlo dotyčnému pánovi?
pupi
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod pupi » sob zář 17, 2016 3:12 pm

Tak záujem o obnovenie je. Podľa momentálnej ponuky ktorá sa nám podarila vybaviť vychádza kúpa 6 ks starších panelov s pokládkou na približne 300 eur. Predajca panelov potrebuje uvoľniť pozemok do 2 týždňov, preto treba konať. Podľa počtu avizovaných darcov to vychádza na 20eur, koľko bude skutočných uvidíme.
Poprosím teda kto je ochotný prispieť čiastkou 20 eur, tak na č.ú SK26 7500 0000 0040 0749 2886
Nezabudnite dať do poznámky meno a nick aby som vedel o koho ide a mohol zverejniť prispievateľa. :)

Ďakujem.
juro
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 3

Příspěvekod juro » ned zář 18, 2016 8:10 am

Pupi,dvacku dám ti osobne.
pupi
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod pupi » ned zář 18, 2016 9:21 pm

V piatok sme boli pozrieť 6ks starších panelov, ktoré vyzerali použiteľne ( či všetky, to uvidíme pri nakládke). Po dlhšom zjednávaní ceny nám ich majiteľ dal za 100 eur, ktoré včera Adrian vyplatil. Dnes som sa cez kamaráta dozvedel, že na položenie panelov majú záujem (pracujú) ďalší ľudia z blízkeho okolia( majú 4ks panelov) a tiež uvítajú finančnú spoluúčasť. Tak sme sa spojili a budeme v týždni riešiť položenie. :)
Ozzie
zkušený harcovník
zkušený harcovník

Příspěvekod Ozzie » pon zář 19, 2016 8:10 am

Vďaka Pupi a spol. prispejem u Teba osobne. :good:
ballo
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 6

Příspěvekod ballo » pon zář 19, 2016 6:55 pm

Aj ked je mi tento zjazd na dve veci s mojou dvackou urcite ratajte a v sobotu som tam.
pupi
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod pupi » pon zář 19, 2016 10:07 pm

Takže ako som sľúbil zverejňujem postupne tých, ktorý prispeli, aby mal každý prehľad. :)

1.Ja
2.Adrian
3.Kilda
4.Blahoš
5.Sekera
jsekera
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 5

Příspěvekod jsekera » pon zář 19, 2016 10:08 pm

Tak dnes jsem se z tajných zdrojů dozvěděl,
že pokládka panelů by mohla proběhnout už ve středu....snad.
rikal Kilda.... :-D
Sek
P.S.:Když se najdou lidi... a love...
Naposledy upravil(a) jsekera dne pon zář 19, 2016 10:28 pm, celkem upraveno 1 x.

Zpět na