Chystáme sa z deťmi na stanovačku do okolia Jelky.
Videl som tu že sa tu celkom dobre popisuje plavba po malom Dunaji. Máme takú ideu že by deti splavili po Orechovú a späť by som ich potiahol gumákom 4,20 ,existuje nejaký sklz (zjazd) kde by sa dalo najlepšie v okolí Jelky dať čln na vodu (zjazd autom ) , prípadne iné nato vhodné miesto
ďakujem za radu.
Štefan
sklz malý Dunaj okolie Jelky
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- Viky_CZ
- zkušený harcovník
- Reputace: 43
- Kontaktovat uživatele:
Re: sklz malý Dunaj okolie Jelky
Proti proudu to ve vytlaku moc nejde, musel bys melci casti v kluzu.
Jinak my spousteli tady https://mapy.cz/s/2Sx3e ale to asi pro tebe vhodny nebude, pluli jsme odtamtud do Jelky (a vytahovali primo v taboristi pod mlynem - navijákem po travniku).
Edit: Ještě si vzpominam, jak koukam na mapu.... Taborisko u Matisa je mozna dobra volba.
Jinak my spousteli tady https://mapy.cz/s/2Sx3e ale to asi pro tebe vhodny nebude, pluli jsme odtamtud do Jelky (a vytahovali primo v taboristi pod mlynem - navijákem po travniku).
Edit: Ještě si vzpominam, jak koukam na mapu.... Taborisko u Matisa je mozna dobra volba.
- Ozzie
- zkušený harcovník
- Reputace: 42
Spúšťať autom v Jelke je problém. Ja som minule spúšťal pri rotunde v Madarásze. Nejaký nadšenec tam vybudoval zo betónovej sutiny sklz. Spúšťať sa dá, ale vyťahovať na tráve je problém. Ja som bez problémov potom vytiahol čln pri sútoku Čierna Voda Malý Dunaj v Čiernej Vode. Tam je dobrý sklz z betónu.
Fotky:
Fotky:
- Ozzie
- zkušený harcovník
- Reputace: 42
Ešte niečo: pozor na propeler.
ďakujem za info,
ten zjazd pri Tomášove sa mi celkom pozdáva mám to aj blízko celkom . len otázka či tam nie je moc plytká voda , ale pri Istery som videl aj veľké člny na vode ,že vraj tam má niekto súkromný zjazd možno sa bude dať nejako dohodnúť.
Š.
ten zjazd pri Tomášove sa mi celkom pozdáva mám to aj blízko celkom . len otázka či tam nie je moc plytká voda , ale pri Istery som videl aj veľké člny na vode ,že vraj tam má niekto súkromný zjazd možno sa bude dať nejako dohodnúť.
Š.