Ale poniže Dunajčíka je priestoru dosť, je to mimo prúdnicu, prístup ako tak dobrý, je to v meste, chcelo by to len jedno, vybudovať ten sklz

Moderátoři: vilma, Pepa, david
mixi píše:DENIS - tiez som o tom rozmyslal, ze ci by sa to nedalo svojpomocne postavit, vybavit povolenie atd. Poskladat sa na beton - do toho by som siel. Neviem ako ste robili sklz v medvedove, dlho som tam nebol, nie som v tomto odbornik, ale si myslim, ze aj z panelov by sa dal sklz postavit, ved napr. aj pod cunovom je panelovy. nie som nejaky skuseny lodivod, mam len maly gumak, ale ma sere ze tu mame krasne vody ale neda sa na ne dostat normalne. poznam len jeden sklz co je kvalitny - kompa pri Hullam Csarde) ale v okoli BA nic. Ak mas know-how ako sa da sklz postavit, hlavne ake povolenia k tomu treba, posli mi to prosim na mixi@mbox.sk, celkom ma to zaujima.
mixi píše:ano ten. ci tam sa nesmie??? s clnom som tam este nebol, ale videl som tam zaparkovane voziky a clny na vode.
[img][img]http://www.jachting.info/data/images/13/t/P1160229.JPG[/img][/img]
packa píše:autem ktrere tu lod utahne-tahat 6m lod ,,maluchem,, je tak trochu blbost
na ,,melky sjezd,, jako je v Samorine se da udelat nastavec na oj-nekde tady je to popsane-ale zese chce to zjistit jak ten sjezd vypada(jak je pod vodou dlouhej) aby jsi z nej nespad-pak se to taha taky trochu blbe
adrian píše:Neviem kto to zabezpecil ale betonove zatarasy su z Kalinkovskeho mosta prec.![]()
Diki tomu kto sa o to postaral.
mixi píše:packa píše:autem ktrere tu lod utahne-tahat 6m lod ,,maluchem,, je tak trochu blbost
na ,,melky sjezd,, jako je v Samorine se da udelat nastavec na oj-nekde tady je to popsane-ale zese chce to zjistit jak ten sjezd vypada(jak je pod vodou dlouhej) aby jsi z nej nespad-pak se to taha taky trochu blbe
tahat sa da vselico vselicimaj 6m lod maluchom. problem ale nastava prave pri spustani a vytahovani. preto som sa pytal na nejake vychytavky, poznatky skusenych, co nemaju 4x4 (lebo tam vacsina problemov odpada). ten nastavec na oj neviem najst. ale uz mam rozrobene teleskopicke predlzenie oja vozika. mam sice len maly gumak, ale uz som parkrat mal problemy, na strmych zjazdoch, strku, piesku, ked klesla voda a pod. jasne, staci mat jedno dlhe lano, ale vies ako to je - radi spekulujeme a vymyslame
))
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti