reinke hydra 46, 1983
Moderátoři: vilma, Pepa, david, smike
reinke hydra 46, 1983
caute, som tu zasa z rovnakou otazkou, co hovorite na reinke hydra 46? prieskum hrubky trupu sa robil pred 2 rokmi a vsetko je ok, interier chce nejaku pracu, elektrika tiez, voda a odpady robene pred 2,5rokmi, plachty vraj "schopne" tazko posudit. motor a prevodovka boli robene, vsetko mi poslal na videu. cena 10-15t eur, samozrejme vsetko by zalezalo az od osobneho stretnutia po prezreti lode. zarastena zospodu nieje, majitel robil video 2 mesiacmi, farba nad ciarou no nic moc, uz nejaky cas stoji v pristave takze by bolo treba ju obrusit a osetrit proti hrdzaveniu a natriet. anody nic moc takze asi by ju bolo treba vytiahnut pred sezonov. dakujem
- kanic
- aktívní jachtař
- Reputace: 21
Re: reinke hydra 46, 1983
Hydra bude povedená konstrukce. Soudím podle toho, že ji v minulém století okopírovali a vyrobili soudruzi od Bílého moře a plány uveřejnili v jejich časopise Katěra i jachty. Tam vypadala nadčasově.
- lynx
- zkušený harcovník
- Reputace: 417
Reinke Hydra 46 vypadá velmi dobře. Ale na nelaminátovou loď téhle velikosti mi cena připadá velice nízká. Pokud se na ni pojedeš podívat (bez toho nekupovat!), prohlížej ji velice pečlivě.
lynx:
je na nej dost prace co sa tyka interieru, aj ta eletrika tam vraj hapruje, takze treba potahat novu, urcite nejake pristroje budu KO, takelaz je v .... stave, netusim. a hlavne sa bojim tej hrdze aby nebola zvnutra zezrana.
takze reinke je dobra volba, ok tak uvidim jak to dopadne.
je na nej dost prace co sa tyka interieru, aj ta eletrika tam vraj hapruje, takze treba potahat novu, urcite nejake pristroje budu KO, takelaz je v .... stave, netusim. a hlavne sa bojim tej hrdze aby nebola zvnutra zezrana.
takze reinke je dobra volba, ok tak uvidim jak to dopadne.
kanic: ano aj mne sa prave paci, tak uvidim ako to vsetko dopadne