Příspěvekod rydlas » pon úno 29, 2016 12:41 am
Ahoj všem,
byl jsem tento týden mimo, tak odpovídám až nyní:
- Zdenda: Nejde tu v žádném případě o skrytou reklamu, ani o chytrou skrytou reklamu, toto konkrétní vlákno (řekl bych) není to nejnavštěvovanější na tomto portálu... o placené reklamě skutečně jednáme, tento týden jsem dostal ceník a možné reklamní plochy pro bannery.. k pravděpodobnému spuštění dojde v momentě, kdy budou stránky na profi úrovni a ne v garážové kvalitě, jak tu bylo správně řečeno...
- Jarda: Majitel může mít loď trvale umístěnou v katalogu, tím pádem se živnosti nevyhne, řekl bych... pochybuji, že by to tu měl někdo jako hlavní výdělečnou činnost
Padlo tu také, že tu chodíme zdarma nasávat cenné rady, že si necháváme celý projekt vymyslet a pak na tom děsně vyděláme... Né, opravdu to tak není... Na celém know-how není nic světaborného a každý si může rozjet stejný byznys..
Opakuji, že jde o firmu, která vznikla ve Švýcarsku, aktuálně její hlavní tým včetně zakladatelů sedí v Praze ve StartupYardu (takovej akcelerátor pro začínající firmy a startupy) a snaží se to celé slepit a rozjet. Moje role je něco jako regionální spojka pro ČR a pravděpodobně dočasně i pro Jadran, dokud se nenajde lokální Adriatická spojka, regionální manažer, ambasador.. cokoliv... na jméně nesejde..
A díky všem, co poslali mail, už mám anglické verze FAQ, základních informací a pár obrázků z nového webu, tak pošlu, kdo bude mít zájem...