SVB
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
SVB
Tak jsem si myslel že německá přesnost a dochvilnost vede. Bohužel objednal jsem spoustu vybavení na svoji loď a teď si drbu hlavu. Všechno si nechali zaplatit předem a pod slibem ze vse přijde max do tři dnů . Už čekám týden a nic. Zlatý česky e-shop .
- Richard
- věčný začátečník
- Reputace: 82
Re: SVB
Používám SVB roky a zatím v pohodě, obvykle do týdne. Můžeš si ověřit stav objednávky na webu. A určitě se může stát, že nějaké zboží není skladem, ale to je vidět už v okamžiku objednávky (a v tom, zda zboží je či není skladem, na rozdíl od řady jiných ešopů, nelžou).
Tak to mě překvapuje. Za posledních 5 let jsem u nich nakupoval asi 6 x každý rok a nikdy nebyl žádný problém. Navíc je u nich vidět po přihlášení na web všechno ke konkrétní objednávce, takže je jasné zda to už to mají v kupě, případně to už odešlo, tracking number atd... A když už jsem měl jednou problém, kdy DHL něco zmastilo, tak komunikovali jak mailem, tak telefonem.
- lynx
- zkušený harcovník
- Reputace: 418
Mám stejnou zkušenost jako Richard a Zbiry. Jednou mi poslali jiný šekl. Když jsem to reklamoval, poslali správný a ten první nechtěli zpět — že se to kvůli poštovnému nevyplatí. Jinak všechny dodávky v pořádku — jak do ČR, tak do Švédska.
Už je to skoro doma . Asi mám smůlu připadám si jak v restauraci s partou kamarádů . Všichni dostanou objednané jídlo a na mne se zapomene.