Na kolik vyjde týden na lodi?
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
Na kolik vyjde týden na lodi?
[mod="Baharis"]Oddělená, off topic část jiného vláka.
Přesunuta a přejmenována.[/mod]
??
Přesunuta a přejmenována.[/mod]
??
- pecho
- aktívní jachtař
- Reputace: 0
cena za loď
No drahá, drahá, jezdím už nějakej pátek, ale je pravda že jedu až koncem června na týden ze Splitu a Oceanis 331, po slevách 1360 jurášů komplet včetně trlog a úklid, cesta z HK, potrava, poplatky dálniční a marína , nafta, záleží na okolnostech, jak bude, a ono se to blíží k té dvanáctce, jo pravda, bejvalo to lacinější. Zdraví Pecho
- Ferdinand
- pravidelný návštěvník
Promiň, omlouvám se, nevěděl jsem, že jsi jen obětí. Někdo Tě pěkně natáhnul, schválně jsem si to našel.
Jedná-li se o Salonu 37 v termínu 9. až 16.5 od FOKA Šibenik Mandalina tak ta se dá pořídit pokud počítáš jenom pronájem lodě za 1401 Euro - to vychází při sedmi lidech a Euru za 28 Kč asi 5 604 Kč na hlavu. Doprava tak od 1500 do 1800, kotvení a nafta ... no ke 12 000 to má hodně daleko. Snad někoho najdeš.
Jedná-li se o Salonu 37 v termínu 9. až 16.5 od FOKA Šibenik Mandalina tak ta se dá pořídit pokud počítáš jenom pronájem lodě za 1401 Euro - to vychází při sedmi lidech a Euru za 28 Kč asi 5 604 Kč na hlavu. Doprava tak od 1500 do 1800, kotvení a nafta ... no ke 12 000 to má hodně daleko. Snad někoho najdeš.
- pecho
- aktívní jachtař
cena za loď
Jo, Janina píše 7 lidí, ale platících je opravdu 7? Nebo se dělí 6 lidí a skipper neplatí, to jsem z toho jaksi nevyčetl, pokud jsem něco přehlídl, tak se omlouvám, pak ta cena vyjde jinak.
Zdraví Pecho

- designer
- zkušený harcovník
- Kontaktovat uživatele:
když budu skipper a budu to plánovat obchodně - tak loď v tomhle termínu budu mít za cca max 1100 + nějaké peníze za motor na byboot, tranzitlog. To ale dostanu nejspíš v ceně. Do 30 tis Kč se vejdu. Dostanu 72tis. Dopravu zajistím tranzitem pro 8 lidí. Vlastním. Takže asi 12tis na dopravu Za naftu a kotvení, bójky dám cca 6tis/týden. Když budu hodně užívat luxusu tak 10tis.Za jídlo pro všechny tak do 6tis.
Zůstane mi asi 14 tisíc. Pokud tedy počítám dobře.
To za zodpovědnost za všechny lidi, starost s organizováním atd je celkem přiměřené.
Zůstane mi asi 14 tisíc. Pokud tedy počítám dobře.
To za zodpovědnost za všechny lidi, starost s organizováním atd je celkem přiměřené.
Re: cena za loď
pecho píše:Jo, Janina píše 7 lidí, ale platících je opravdu 7? Nebo se dělí 6 lidí a skipper neplatí, to jsem z toho jaksi nevyčetl, pokud jsem něco přehlídl, tak se omlouvám, pak ta cena vyjde jinak.Zdraví Pecho
Jede 7 lidí, jestli skipper platí/neplatí to opravdu nevím. Přišla jsem poslední dobou v životě o tolik, že tu cenu jsem opravdu neřešila

Jede se dvěmi auty, Tranzita nikdo nemá. Organizátor je zároveň kapitánem (jako jediný má kapitánské zkoušky).
- Rumex
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 5
To Ferdinand,
plně s tebou souhlasím, co se počtu týče i když si myslím že ses držel hodně při zemi co se cen týče
. Je-li v ceně vstup na Plitvická jezera není co řešit, a i kdyby ne tak klidně dám komukoli za zorganizování pár korun navíc, jako člen posádky mám klid
a dovolenou si užiji na rozdíl od kapitána
.
Hned bych jel, ale už jedu jinde, 4 lodě po 5 lidech, vím co je to zařizování a běhání
.
Hlavně si to tam užijte jde hlavně o pohodičku a klid
.

plně s tebou souhlasím, co se počtu týče i když si myslím že ses držel hodně při zemi co se cen týče

Hned bych jel, ale už jedu jinde, 4 lodě po 5 lidech, vím co je to zařizování a běhání

Hlavně si to tam užijte jde hlavně o pohodičku a klid

Rumex píše:To Ferdinand,
plně s tebou souhlasím, co se počtu týče i když si myslím že ses držel hodně při zemi co se cen týče. Je-li v ceně vstup na Plitvická jezera není co řešit, a i kdyby ne tak klidně dám komukoli za zorganizování pár korun navíc, jako člen posádky mám klid
a dovolenou si užiji na rozdíl od kapitána
.
Hned bych jel, ale už jedu jinde, 4 lodě po 5 lidech, vím co je to zařizování a běhání.
Hlavně si to tam užijte jde hlavně o pohodičku a klid.
POHODIČKA A KLID ... to je to, o co mi šlo

Mě stačí organizace a zařizování ohledně vody na českých řekách, tohle je mnohem náročnější, když jsem jen člen posádky, tak by ta cena asi měla být asi jiná než ten, kdo má kapitánské zkoušky, které taky něco stojí.
Tak snad domluva s lodnikladkou vyjde... přeji všem na Vašich plavbách vítr do plachet

- Komín
- pravidelný návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Janina_2 píše:Jede 7 lidí, jestli skipper platí/neplatí to opravdu nevím.
To by museli být už hodně blízcí kamarádi a nebo rodina, aby skipper platil, když nese celou dovolenou zodpovědnost za majetek v řádu milionů a ještě za životy kamarádů. To se normálně ani nedá považovat za dovolenou, neříkám, že mě to nebaví, i tu pohodičku si s dobrou partou užiju, ale klid mám až když sedím v autě cestou domů. To by bylo z mého pohledu až nemorální.
Vy to vidíte jinak?
- designer
- zkušený harcovník
- Kontaktovat uživatele:
Komín píše:Janina_2 píše:Jede 7 lidí, jestli skipper platí/neplatí to opravdu nevím.
To by museli být už hodně blízcí kamarádi a nebo rodina, aby skipper platil, když nese celou dovolenou zodpovědnost za majetek v řádu milionů a ještě za životy kamarádů. To se normálně ani nedá považovat za dovolenou, neříkám, že mě to nebaví, i tu pohodičku si s dobrou partou užiju, ale klid mám až když sedím v autě cestou domů. To by bylo z mého pohledu až nemorální.
Vy to vidíte jinak?
musím se přiznat, že svůj díl platím

tak kdyz se tady rozjela pekna FLAME, tak vam pridam. nebudu komentovat cenu, jen davam dalsi priklad:
- jedeme 1. tyden v kvetnu (uz ted
)
- mame trochu vetsi lod bavarka match 42
- platime navic jeste startovne (regaticka)
- zase jedeme v plnem poctu, cili delime 1/8
- ja jako kapitan platim uplne stejne jako ostatni (vlastne 2x
, pac z rodiny jede jeste jedna)
- a jeste se snazime usetrit, kde se da
cenu jsem dal 15 000,-, a to mi to v loni, kdyz se planovalo, krasne melo vyjit do 14 500,- (zbytek se, ale stejne nepovede vratit ostatnim, pac se prolije hrdlem
)
a ted, diky kurzu EUR budu strasne rad, kdyz se do toho vubec vejdeme !!!
a jedno vim 100% - i kdyz si varime sami (kazdy neco udela a pak si material vyuctujeme), tak se nevejdem ani do tisicovky na hlavu !
a nekdo tady psal 6000 na 7 lidi ...
tak jen, aby nemeli trauma ti co jezdi za draho.
ps: ta moje uvadena cena je pocitana opravdu jako konecna. tedy uplne vse bez osobni utraty - od lode, cesty, jidla (taky piti a vodu nepijem) ... az po poplatky.
- jedeme 1. tyden v kvetnu (uz ted

- mame trochu vetsi lod bavarka match 42
- platime navic jeste startovne (regaticka)
- zase jedeme v plnem poctu, cili delime 1/8
- ja jako kapitan platim uplne stejne jako ostatni (vlastne 2x

- a jeste se snazime usetrit, kde se da
cenu jsem dal 15 000,-, a to mi to v loni, kdyz se planovalo, krasne melo vyjit do 14 500,- (zbytek se, ale stejne nepovede vratit ostatnim, pac se prolije hrdlem

a ted, diky kurzu EUR budu strasne rad, kdyz se do toho vubec vejdeme !!!
a jedno vim 100% - i kdyz si varime sami (kazdy neco udela a pak si material vyuctujeme), tak se nevejdem ani do tisicovky na hlavu !
a nekdo tady psal 6000 na 7 lidi ...

tak jen, aby nemeli trauma ti co jezdi za draho.
ps: ta moje uvadena cena je pocitana opravdu jako konecna. tedy uplne vse bez osobni utraty - od lode, cesty, jidla (taky piti a vodu nepijem) ... az po poplatky.
- pecho
- aktívní jachtař
cena za loď
Jo Jerryxi je to tak, dost to ovlivňuje kurz koruny vůči euru, je to rozdíl v průměru přes 5 Kč, tj. jenom na loď cca o 1000 Kč na osobu více (počítám snad dobře), teď přibyly dálniční poplatky- je jich víc + Slovinsko a hotové další dálnice v Chorvatsku, cena benzinu je proti loňsku taky vyšší, takže suma sumárum se není čemu divit, že to vychází proti minulým letům dráž. Ale to nás neodradí a stejně pojedeme.
Zdraví Pecho

- lodnikladka
- návštěvník fóra
- pecho
- aktívní jachtař
benzin
neměl jsem na mysli benzin v Chorvatsku, ale u nás. Taky tam dotankovávám nebo ve Slovinsku to bejvalo taky lacinější. Takže příště to upřesním. Letos nevím co tam benzin stojí, vyrážím poprvé teprve v červnu. Ale to nemění nic na podstatě věci, že se to proti dřívějším rokům podražilo.Zdraví Pecho