Představníčko + nabídka přeplutí Atlantiku

Pokec. Možnost prvního představení se na fóru.

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

Sabi
nováček na fóru
nováček na fóru
Reputace: 0

Představníčko + nabídka přeplutí Atlantiku

Příspěvekod Sabi » úte dub 01, 2014 2:03 pm

Zdrávím všechny námořníky a námořnice,

jelikož jsem tu nová, ráda bych se Vám malinko představila...

S přítelem jsme již dva roky na cestách, naší plavbu jsem zahájili jako posádka na lodi Altego s kapitánem Jirkou Denkem a jeho ženou Peťou, se kterými jsme poznali krásy Austrálie, Papui Nové Guinei, Šalamounových ostrovů a nakonec se rozloučili uprostřed Pacifiku na ostrově Pohnpei. Dále jsme pak pokračovali na plachetnici našeho amerického kamaráda Patricka, se kterým jsem propluli celý Pacifik. Nyní jsme se však stali hrdými majiteli lodi Nauticat 521 a vyrážíme na naši vysněnou cestu. Momentálně jsme v procesů příprav na vyplutí...takže blázinec :)

Do poloviny září se musíme dostat z Kielu na Kanárské ostrovy......a odsud pak hurááá přes Atlantik!

Kdo si chce splnit sen a "zkusit" přeplout Atlantik, je milé povahy, žádný lenoch a se smyslem pro srandu, je na naší palubě vítán.

Atlantik se pokusíme zdolat v rámci závodů ARC (viz http://www.worldcruising.com/arc/arcitinerary.aspx) z Las Palmas, přes Kapverdské ostrovy na St. Luciu v Karibiku, kde hrdě naši plavbu oslavíme :)

Pokud by měl opravdu někdo z Vás zájem, kontaktujte mě na email: sabina.kacirkova@gmail.com., budu se těšit.

Přeju pěkný den a snad jsem Vám nevymluvila díru do hlavy :D ;)

Sabi
err_
bez hodnocení
Reputace: 177

Příspěvekod err_ » úte dub 01, 2014 5:45 pm

CZE 0424?
ovioviovi68
nováček na fóru
nováček na fóru
Reputace: 0

Příspěvekod ovioviovi68 » pon říj 20, 2014 3:59 pm

to msí bejt nádhera
MalyBob
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 10

Re: Představníčko + nabídka přeplutí Atlantiku

Příspěvekod MalyBob » pon říj 20, 2014 6:37 pm

Sabi píše:Do poloviny září se musíme dostat z Kielu na Kanárské ostrovy......a odsud pak hurááá přes Atlantik!
Sabi

Vítej Sabi, nemá tam být do poloviny listopadu? Aspoň ten termín závodů by tomu napovídal.

Zpět na