jelikož jsem tu nová, ráda bych se Vám malinko představila...
S přítelem jsme již dva roky na cestách, naší plavbu jsem zahájili jako posádka na lodi Altego s kapitánem Jirkou Denkem a jeho ženou Peťou, se kterými jsme poznali krásy Austrálie, Papui Nové Guinei, Šalamounových ostrovů a nakonec se rozloučili uprostřed Pacifiku na ostrově Pohnpei. Dále jsme pak pokračovali na plachetnici našeho amerického kamaráda Patricka, se kterým jsem propluli celý Pacifik. Nyní jsme se však stali hrdými majiteli lodi Nauticat 521 a vyrážíme na naši vysněnou cestu. Momentálně jsme v procesů příprav na vyplutí...takže blázinec

Do poloviny září se musíme dostat z Kielu na Kanárské ostrovy......a odsud pak hurááá přes Atlantik!
Kdo si chce splnit sen a "zkusit" přeplout Atlantik, je milé povahy, žádný lenoch a se smyslem pro srandu, je na naší palubě vítán.
Atlantik se pokusíme zdolat v rámci závodů ARC (viz http://www.worldcruising.com/arc/arcitinerary.aspx) z Las Palmas, přes Kapverdské ostrovy na St. Luciu v Karibiku, kde hrdě naši plavbu oslavíme

Pokud by měl opravdu někdo z Vás zájem, kontaktujte mě na email: sabina.kacirkova@gmail.com., budu se těšit.
Přeju pěkný den a snad jsem Vám nevymluvila díru do hlavy

Sabi