[align=justify]Ahoj, jako registrovaný nováček na fóru bych se chtěl představit. Je sice pravdou, že toto fórum pročítám už asi rok, ale až teď jsem se rozhodl zaregistrovat, abych mohl přispívat svýma nekvalifikovanýma názorama do diskuzí a popovídat si s lidma co mají stejný koníček.
Takže co se týče mě tak všichni mě říkají Piwas, jsem z Tábora a ve svých 33 letech jsem se rozhodl začít s tímto koníčkem, pro mou ženu z nepochopitelného důvodu a to že mě láká svobodný pohyb po vodě, protože tam jsem svým pánem (teda někdy, když mě loď poslouchá), na souši musím poslouchat svojí ženu.
Osobně se řadím do kategorie trailer-sailer. Trailer z důvodu nutnosti, protože u nás teče voda maximálně z vodovodu nebo při povodních, takže musím za vodou dojíždět. Nejčastěji na Vltavu - Orlík, Lipno. Sailer to už je čistě moje volba i když popojet na motor se nestydím. Jako svoji první loď jsem vybral mini plachetničku Walker Bay 10 Breeze, zakoupil ji, plus vlek a po přečtení pár chytrejch příruček začal jezdit k vodě s cílem plachtit a neutopit se. Také se mě povedlo přesvědčit mýma omezenýma vědomostma Státní plavební správu k vydání VMP, takže občas si půjčím o něco větší loď. Kromě lodě a manželky vlastním ještě syna, ale ten je ještě ve vztahu k lodím na úrovni čmárání po trupu pastelkama. No a to je zatím tak všechno.[/align]
Nováček na fóru - Piwas
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- Pavel-Sulc
- zkušený harcovník
- Reputace: 235
- Kontaktovat uživatele: