Diplomavá práce - dotazník
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
Diplomavá práce - dotazník
Vážení přátelé,
Dovoluji si Vás požádat o vyplnění krátkého dotazníku, který bude zpracován a použit k mé diplomové práci.
1. jste muž nebo žena
2. kolik Vám je let
3. jaké je Vaše nejvyšší dosažené vzdělání
4. jaké je Vaše zaměstnání
5. navštívili jste již Burgundsko na lodi
6. pokud ano, využili jste k tomu služeb nějaké CK
7. jaké CK
8. jaké služby
9. pokud jste nikdy Burgundsko na jachtě nenavštívili, zdá se Vám to jako lákavá nabídka
10. pokud byste se zmíněné plavby zúčastnili, využili byste k tomu vlastní nebo připravenou loď
11. jste vlastníkem nějaké lodi
12. pokud ano, specifikujte typ
13. pokud byste si pronajali připravenou loď, jaký typ
14. jak dlouho by měla Vaše plavba trvat
15. který měsíc je pro Vás nejlepší
16. pro kolik osob by Vaše loď měla být
17. měli byste zájem o kapitána nebo si loď kormidlovat sami
18. jak tematicky zaměřenou plavbu byste chtěli mít
zájem pouze o pobyt na lodi ano ne
zájem navštívit známá města ano ne
zájem navštívit historické památky ano ne
zájem vyzkoušet tradiční speciality ano ne
zájem vyzkoušet burgundská jídla ano ne
Dovoluji si Vás požádat o vyplnění krátkého dotazníku, který bude zpracován a použit k mé diplomové práci.
1. jste muž nebo žena
2. kolik Vám je let
3. jaké je Vaše nejvyšší dosažené vzdělání
4. jaké je Vaše zaměstnání
5. navštívili jste již Burgundsko na lodi
6. pokud ano, využili jste k tomu služeb nějaké CK
7. jaké CK
8. jaké služby
9. pokud jste nikdy Burgundsko na jachtě nenavštívili, zdá se Vám to jako lákavá nabídka
10. pokud byste se zmíněné plavby zúčastnili, využili byste k tomu vlastní nebo připravenou loď
11. jste vlastníkem nějaké lodi
12. pokud ano, specifikujte typ
13. pokud byste si pronajali připravenou loď, jaký typ
14. jak dlouho by měla Vaše plavba trvat
15. který měsíc je pro Vás nejlepší
16. pro kolik osob by Vaše loď měla být
17. měli byste zájem o kapitána nebo si loď kormidlovat sami
18. jak tematicky zaměřenou plavbu byste chtěli mít
zájem pouze o pobyt na lodi ano ne
zájem navštívit známá města ano ne
zájem navštívit historické památky ano ne
zájem vyzkoušet tradiční speciality ano ne
zájem vyzkoušet burgundská jídla ano ne
Určitě to může být do diplomky na škole s oborem k cestovnímu ruchu, ale většina takových to diplomek vzniká na základě firemních požadavků. Takže dle mne je to na 99% diplomka s komerčním zadáním marketingového průskumu, aby to zadavatele nic nestálo. Ale vzhledem k tomu, že je takováto anketa anonymní, tak mi nevadí, když ji vyplním.
Diplomka
Muzu poprosit na adresu: karolina.charvatova@panoramahotelprague.com., strasne moc predem dekuji
Diplomka
Tak koukam, ze jsem rozpoutala docela neduveru a pak si jeste polsu svuj firemni mail, ale muzu vas vsechny ubezpecit, ze jsem opravdu studentka Vysoke skoly obchodni v Praze a jak se spravne domnivate obor Cestovni ruch. Pracuji sice v prazskem hotelu, ale to s tim nema vubec nic spolesneho. Vedoucim me prace je pan Radosa, ktery je take clenem a dal mi tento typ. Takze vas prosim o pomoc a prisaham, ze je to jenom pro me soukrome ucely. Predem moc diky,
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Vítám tě Karolko mezi námi, typ jsi dostala jistě správný...
Tato nová informace ale měla zaznít hned jako první. To by bylo v zcela jiném světle.
Já si např. udělám názor až si tuto novou informaci ověřím.
Nesmíš se divit, lidé jsou různí ....poctiví i nepoctiví. A tvé stručné zadání , info opravdu vypadá jako na "objednávku"
Nicméně je známé, že je běžnou praxí zadávat témata diplomových prací z praxe do škol. Vždy to má pozitivnější efekt pro obě strany, než nějaká imaginární témata/práce zadaná někým z katedry.
Ještě chybí jedna docela zásadní informace a to kdo je oponentem práce ...

Tato nová informace ale měla zaznít hned jako první. To by bylo v zcela jiném světle.
Já si např. udělám názor až si tuto novou informaci ověřím.
Nesmíš se divit, lidé jsou různí ....poctiví i nepoctiví. A tvé stručné zadání , info opravdu vypadá jako na "objednávku"

Nicméně je známé, že je běžnou praxí zadávat témata diplomových prací z praxe do škol. Vždy to má pozitivnější efekt pro obě strany, než nějaká imaginární témata/práce zadaná někým z katedry.
Ještě chybí jedna docela zásadní informace a to kdo je oponentem práce ...
Karolko, ještě bych ti doporučil jednu věc, i když nevím jak problematické to pro tebe bude. Kdyby se ti podařilo někde na webu připravit webový formulář s dotazníkem, tak by to bylo úplně ideální. Prostým odesláním ankety e-mailem přece jen odesílatel o sobě dává k dsipozici svůj e-mail a není to zcela anonymní.
Diplomka
tak mam aspon pouceni pro priste, priste se prvne poradne predstavim:-)Kdo mi bude delat oponentka to zatim nevim,to mi pridelej az u statnic:-(Kazdopadne pokracuji v rozsirovani sve bakalarske prace, to jsem psala o udoli Loiry, ale v Burgundsku se na jachte da prece jenom lip....tak ted uz vas muzu poprsit o vyplneni dotazniku:-)) 

- vilma
- moderátor
- Reputace: 46
ahoj Karolko, zdravím Tě, přeji úspěchy a prosím : nezakládej už nová témata k jedné diplomové práci. Slučování nepatří k mým hobby.
Pokud už jednu hotovou práci máš, bylo by od Tebe hezké nabídnut ji ke zveřejnění u nás - máme modul články, kde to rádi vystavíme.
Také bys mohla jako jakousi protihodnotu nabídnout informace, které o některých oblastech jistě máš, když sis zvolila takové téma. Potom myslím stoupne i počet lidí ochotných Ti odpovídat, takže budou spokojeni všichni.
Pokud už jednu hotovou práci máš, bylo by od Tebe hezké nabídnut ji ke zveřejnění u nás - máme modul články, kde to rádi vystavíme.
Také bys mohla jako jakousi protihodnotu nabídnout informace, které o některých oblastech jistě máš, když sis zvolila takové téma. Potom myslím stoupne i počet lidí ochotných Ti odpovídat, takže budou spokojeni všichni.
- Surcouf
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 2
Diplomka
Milí přátelé,
zdravím vás všechny opožděně v novém roce a mám na vás velkou prosbu. Až dnes jsem zjistil, že moje posluchačka Karolína mne iniciativně předběhla a vstoupila do fora dříve než jsem ji uvedl.
Opravdu jsem jí vymyslel to téma diplomky a jsem přesvědčen, že pak některé její poznatky zestručněné do nějakého návodu , který bychom pak dali k dispozici na Forum, by mohly být pro Vás mnohé užitečnou pomůckou při přípravě Vašich dovolených.
Proto se moc přimlouvám, vyhovte jí v co nejširší míře, aby ten její průzkum měl pokud možno co nejširší vypovídací schopnost
Zdraví Vás a děkuje Jean-Jacques RADOSA - alias SURCOUF - elektro-hybridní šílenec
zdravím vás všechny opožděně v novém roce a mám na vás velkou prosbu. Až dnes jsem zjistil, že moje posluchačka Karolína mne iniciativně předběhla a vstoupila do fora dříve než jsem ji uvedl.
Opravdu jsem jí vymyslel to téma diplomky a jsem přesvědčen, že pak některé její poznatky zestručněné do nějakého návodu , který bychom pak dali k dispozici na Forum, by mohly být pro Vás mnohé užitečnou pomůckou při přípravě Vašich dovolených.
Proto se moc přimlouvám, vyhovte jí v co nejširší míře, aby ten její průzkum měl pokud možno co nejširší vypovídací schopnost
Zdraví Vás a děkuje Jean-Jacques RADOSA - alias SURCOUF - elektro-hybridní šílenec