Výuka jachtingu

Pokec. Možnost prvního představení se na fóru.

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

Lukas04
nováček na fóru
nováček na fóru
Reputace: 0

Výuka jachtingu

Příspěvekod Lukas04 » úte črc 12, 2016 12:41 am

Zdravím všechny,

začínám se zabývat jachtingem, který mě velmi baví. Jsem z Brna a hledám někoho, kdo by mi mohl dát soukromou výuku jachtingu na Brněnské přehradě nebo Nových Mlýnech, zaplatím (málo). Zajímají mě spíše kajutové kýlové plachetnice, ale nebráním se ani otevřeným sportovním plachetnicím. Osobně žádného jachtaře neznám, kdyby se někdo takový našel, budu moc rád :-).

Lukáš
olin
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 96

Re: Výuka jachtingu

Příspěvekod olin » úte črc 12, 2016 1:28 am

Jsem na tom podobně. Taky bych se velice rád něco přiučil. V životě jsem neplachtil, ač pa tom toužím už od dětství ( je mi skoro 40 ). Loď vlastním krátce ( před půl kodinkou jsem ji dostavěl :crazy: ), sice malou otevřenou, ale kdo ví, co začnu stavět příště... :)
Ještě ji teda zatím nemám pod plachtou, zítra, nebo potítří ji pujdu poprvé testovat na Labe zatím jen s motorem.
Bydlím na kopci nad místem zvaným Porta Bohemica ( brána do Čech). Pokud se najde někdo z okolí Lovosic, kdo by byl ochoten mě zasvětit do ovládání plachetnice, byl bych mu též velice vděčný.
argonautix
nováček na fóru
nováček na fóru

Příspěvekod argonautix » pon črc 18, 2016 7:07 pm

Ahoj,
doporučuji školu jachtingu na Brněnské přehradě LZ Yacht, kontakt a instruktor Zbyněk Vaculka.
Michal
Darek
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 12

Příspěvekod Darek » čtv črc 21, 2016 5:40 pm

To Lukas04: Poslal jsem Ti SZ.
Felix
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 152
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Felix » čtv črc 21, 2016 6:45 pm

olin píše:Bydlím na kopci nad místem zvaným Porta Bohemica.

Máš v blízkém okolí dva velmi slušné jachtařské kluby, lovosický a duchcovský (v Církvici). Poptej se tam.
olin
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod olin » čtv črc 21, 2016 8:29 pm

Felix píše:
olin píše:Bydlím na kopci nad místem zvaným Porta Bohemica.

Máš v blízkém okolí dva velmi slušné jachtařské kluby, lovosický a duchcovský (v Církvici). Poptej se tam.

Církvice ani nevím, kde jsou a z Lovosického znám pouze p. Svobodu, který má Lovosický přívoz. Ten má ale svou belugu už několik let v hangáru pod střechou. O tom lovosickým klubu uvažuju, ale je mi docela blbý tam jen tak přijít stylem já jsem ten a ten a chci naučit jachtat. Poprvé v životě jsem byl na jachtě dnes po obědě na Orlíku, ale bohužel ani nefouklo, tak jsme se s rodinkou projeli pár km na motor a to je moje veškerá praktická jachtařská zkušenost. Žena je však nalomená ke koupi nějaký menší kajutovky, tak pokud by to vyšlo, tak by mě možná zasvětil kamarád jachtař toho času bez jachty.
Crazymen
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Crazymen » pát črc 22, 2016 6:14 am

Na Nove mlýny jezdim jachtit s mladymi vodnimi skautiky ,nejsem zadny profik, ale pokud ti(vam obema) jde o to osahat si zaklady, muzeme se domluvit. :D
Felix
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 152
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Felix » pát črc 22, 2016 9:44 am

olin píše:Církvice ani nevím, kde jsou... je mi docela blbý tam jen tak přijít stylem já jsem ten a ten a chci naučit jachtat...

To máš blbý, protože nějak takhle se do klubů vstupuje. To nejhorší, co Tě může potkat, je odpověď "Nikdo se nechce crcat s chlapem, který se nedovede ani podívat na mapu."
olin
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod olin » pát črc 22, 2016 1:57 pm

Neboj, už to vím, ale díval jsem se až v místech, kde mi to pobrala rychlost připojení. Jsem totiž na dovolený v místech, kde trochu vázne.

Zpět na