vybuch lpg na lodi Staying Safe with your LPG Systems
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- Janula
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
vybuch lpg na lodi Staying Safe with your LPG Systems
se zpozdenim se dovidame o vybuchu lpg na lodi v marine Vista Rio na rece Rio Dulce, majitel jiz bohuzel odpociva v jinych vodach, clanek pro vsechny zde http://riodulcechisme.com/index.php?opt ... 7&Itemid=1
- geus
- zkušený harcovník
- Reputace: 40
No to neni zrovna potěšující potkan překousal hadici!!! V noci jich tam teda někdy těch potkanů mám. Už mi ukradli Romadůr a čabajku ta byla dokonbce pod pokličkou v hrnci. Ale říkám si dostat se do lodi tak asi udělaj pěknou paseku. naštěstí plyn v lodi je v mědi a bomby mám venku ale hadice by asi nakousat neměli ty mám v kaslíku s bombama. Ale jinak skáčou z lodi i z mola rovnou šipky do Labe když je jdu vyhnat
Revize je revize!!!

Srandičky, srandičky. Počítám, že mnozí si pamatují prohořelý trup plachetnice vedle maríny v Rogoznici, stál tam dobré dva-tři roky. Počítám, že za ty roky, co jezdíme plachtit jsem viděl nejméně ještě jednu takovou. Není to pěkný pohled a vždycky, když si na to vzpomenu, mrazí mě v zádech.
A nemusí jít zrovna o plyn. Před pár lety jsem viděl propálený spinakr, kdy ho posádka nasoukala do kotevní šachty, aby nezavazel, ale odpadla krytka žárovky a vak se spinakrem na ni naléhal. Někdy je lepší ani nedomýšlet, co všechno se mohlo stát kdyby nešlo o kvalitní čínskou práci.
A nemusí jít zrovna o plyn. Před pár lety jsem viděl propálený spinakr, kdy ho posádka nasoukala do kotevní šachty, aby nezavazel, ale odpadla krytka žárovky a vak se spinakrem na ni naléhal. Někdy je lepší ani nedomýšlet, co všechno se mohlo stát kdyby nešlo o kvalitní čínskou práci.