FAJN regatka portálu 2014
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- GREENFOOT
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
Termín
Ahoj námořníci,
konečně jsem se dostal na stránky jachting.info a koukám, že už se plánuje nová Regatka. Hezké....
Vyhlašujeme tedy již 5. ročník Fajn regatky portálu JI.
Termín 19/04/2014 - 26/04/2014 (1 týden)
... ale koukal jsete se někdo do kalendáře v pondělí 20.4.2014 jsou Velikonoce a to může být pro mnoho účastníků problém.
Vidím, že už mnoho z vás má zaplacenu zálohu za jachtu, ale nedá se s tím termínem něco udělat?
Pochybuji, že by někdo posunul Velikonoce.
Zdravím Greenfoot
konečně jsem se dostal na stránky jachting.info a koukám, že už se plánuje nová Regatka. Hezké....
Vyhlašujeme tedy již 5. ročník Fajn regatky portálu JI.
Termín 19/04/2014 - 26/04/2014 (1 týden)
... ale koukal jsete se někdo do kalendáře v pondělí 20.4.2014 jsou Velikonoce a to může být pro mnoho účastníků problém.
Vidím, že už mnoho z vás má zaplacenu zálohu za jachtu, ale nedá se s tím termínem něco udělat?
Pochybuji, že by někdo posunul Velikonoce.
Zdravím Greenfoot
- mc1812
- návštěvník fóra
misto v posadce na regate 2014
Hi @ll
Hledam volne misto v posadce na nejakou regatu v roce 2014. Na mori jezdim dlouho, mam za sebou hodne regat prakticky na vsech postech, jezdim i rekreacne a zavodne na laseru. V roku 2014 rok nedam kvuli svadbe 2 clenu dohromady posadku, tak bych chtel k nekomu na lod.
Predem dekuji za odpoved!
Gooood
Hledam volne misto v posadce na nejakou regatu v roce 2014. Na mori jezdim dlouho, mam za sebou hodne regat prakticky na vsech postech, jezdim i rekreacne a zavodne na laseru. V roku 2014 rok nedam kvuli svadbe 2 clenu dohromady posadku, tak bych chtel k nekomu na lod.
Predem dekuji za odpoved!
Gooood
- bedrich
- aktívní jachtař
- Reputace: 22
Ahojte,
nabizíme 1 až 2 místa v osvědčené posádce lodi La Niňa, t.,č. číslo 7 v tabulce 2014. Máme superloď Oceanis 45 a je nás zatím sedm. Třikrát pár + já. Loď má 4 dvoulůžkové kajuty (ne palandy). Uvítáme 1 ks plavčici č i plavčíka, nebo pár - pak se stěhuji do salonu. Cena je 7,2 - 8 tis. Kč/os. = veškeré náklady s lodí související. Doprava dle dohody a místa bydliště.
Podrobnější informace na tel. 777 321 696 (bohužel mám momentálně omezený přístup na internet - rehab.)
Čas letí
Jarda
nabizíme 1 až 2 místa v osvědčené posádce lodi La Niňa, t.,č. číslo 7 v tabulce 2014. Máme superloď Oceanis 45 a je nás zatím sedm. Třikrát pár + já. Loď má 4 dvoulůžkové kajuty (ne palandy). Uvítáme 1 ks plavčici č i plavčíka, nebo pár - pak se stěhuji do salonu. Cena je 7,2 - 8 tis. Kč/os. = veškeré náklady s lodí související. Doprava dle dohody a místa bydliště.
Podrobnější informace na tel. 777 321 696 (bohužel mám momentálně omezený přístup na internet - rehab.)
Čas letí

Jarda
- kolovratek
- návštěvník fóra
- Reputace: 1
Volná místa
Posádka Kačeři, loď 12, uvolnily se nám místa, můžeme vzít 2-3 zájemce, jedeme z Jihlavy, kontakt na 728232802.
- karyon
- návštěvník fóra
- Kontaktovat uživatele:
Honzo, příští rok si bereme jako Kačeři raději ocelovou loď
Viz. první reportáž Velryba vs. plachetnice http://play.iprima.cz/nejvetsi-katastro ... volene-i-5

Ahoj všem fajnovým regatníkům
Na regatku mi to doposud nikdy nevyšlo a i tentokrát to bylo jen tak tak...
Salonu 37 z Kaštely jsem objednal a zaplatil již v listopadu. Pak bohužel vážné zranění v rodině
a nezbýval čas ani na toto fórum, ani na domlouvání posádky.
Takže zatím jsme jistí 3: Tom, Fido, Jitka.
Na vytažení spi to bude stačit a dolů už bude muset
Zbylá místa bych rád obsadil kolegy kiteboardisty. No chlapi jsou poněkud free, takže zálohu
od nich stále nemám (základní chyba kapitána, že...) Pokud to vyjde a bude vhodný vítr,
tak uděláme nějakou show a závod lodi versus kiteboard nebo něco na ten způsob
(stejně jinak nemáme s 37 stopami délky bez handicapu šanci)
Jméno lodi rozhodneme podle toho, zda budou draci na palubě.
Regatce zdar!
Na regatku mi to doposud nikdy nevyšlo a i tentokrát to bylo jen tak tak...
Salonu 37 z Kaštely jsem objednal a zaplatil již v listopadu. Pak bohužel vážné zranění v rodině
a nezbýval čas ani na toto fórum, ani na domlouvání posádky.
Takže zatím jsme jistí 3: Tom, Fido, Jitka.
Na vytažení spi to bude stačit a dolů už bude muset

Zbylá místa bych rád obsadil kolegy kiteboardisty. No chlapi jsou poněkud free, takže zálohu
od nich stále nemám (základní chyba kapitána, že...) Pokud to vyjde a bude vhodný vítr,
tak uděláme nějakou show a závod lodi versus kiteboard nebo něco na ten způsob
(stejně jinak nemáme s 37 stopami délky bez handicapu šanci)
Jméno lodi rozhodneme podle toho, zda budou draci na palubě.
Regatce zdar!
Libor píše:Hele draku, víš že tažní draci nejsou povoleni ? To by byla jasná diskvalifikace
No s tím mě nevystrašíš. Sranda musí bejt i kdyby to diskvalifikaci stálo.
A moji touhu po umístění můžeš odhadnout dle délky půjčené lodě. Mě ty parníky prostě nebaví, i když třeba Salona 45 jezdí moc pěkně.
Odpověď na SZ: Vlajku si půjčíme.
- korki
- návštěvník fóra
Zdravím všetkých Regťákov,
Doteraz som sa síce zúčastnil všetkých JI regatiek, no bohužiaľ tohto roku to nebude možné. Nalodil som na nákladnú loď a vozím sa Brazília - USA. Vyloďujem až v júni, tak mi to toho roku neklapne.
Teda ostatné posádky majú možnosť byť ocenené za najšarmantnejšiu posádku. Tým samozrejme nerátam seba, ale tie krásne baby, čo mám vždy v posádke.
Na net sa dostanem tak raz mesačne, tak skoré odpovede nečakajte. K lodi "Pain Killer" - absolutne pohodová loď, žiadne vážne nedostatky nemá a ani na žiadne drobné záludnosti si nespomínam. Proste pohoda.
Pozdravujem všetkých a želám štastnú plavbu. Zdravím JELENU, ktorá nás naposledy v Komži zachránila dobrou dávkou alkoholu. My sme naše zásoby akosi spolkli už skôr. Takže toho roku držím palce JELENE, nech všetkým ukazuje iba kormu svojej lode.
korki
Doteraz som sa síce zúčastnil všetkých JI regatiek, no bohužiaľ tohto roku to nebude možné. Nalodil som na nákladnú loď a vozím sa Brazília - USA. Vyloďujem až v júni, tak mi to toho roku neklapne.

Teda ostatné posádky majú možnosť byť ocenené za najšarmantnejšiu posádku. Tým samozrejme nerátam seba, ale tie krásne baby, čo mám vždy v posádke.
Na net sa dostanem tak raz mesačne, tak skoré odpovede nečakajte. K lodi "Pain Killer" - absolutne pohodová loď, žiadne vážne nedostatky nemá a ani na žiadne drobné záludnosti si nespomínam. Proste pohoda.
Pozdravujem všetkých a želám štastnú plavbu. Zdravím JELENU, ktorá nás naposledy v Komži zachránila dobrou dávkou alkoholu. My sme naše zásoby akosi spolkli už skôr. Takže toho roku držím palce JELENE, nech všetkým ukazuje iba kormu svojej lode.
korki
- Jelena
- návštěvník fóra
- Reputace: 2
Ahoj Korkine,
už jsem vaši loď vychválil až do alelůja....
No a čo ty baby, kde je schováváš?... bo by byla škoda je nechat na suchu:-)
Stále scháníme skipera do teamu (požadavek - jen někdo z vaší lodě:-))
Já Vám želám nejnom klidnou ale hlavně i pohodovou plavbu.
Jo a neboj, jak se uvidíme tak dáme tu našu medovicu,
není sice tak dobrá jako ten Váš tatranský čajík, ale dá sa:-)
Měj se
Jelena
už jsem vaši loď vychválil až do alelůja....

No a čo ty baby, kde je schováváš?... bo by byla škoda je nechat na suchu:-)
Stále scháníme skipera do teamu (požadavek - jen někdo z vaší lodě:-))
Já Vám želám nejnom klidnou ale hlavně i pohodovou plavbu.
Jo a neboj, jak se uvidíme tak dáme tu našu medovicu,
není sice tak dobrá jako ten Váš tatranský čajík, ale dá sa:-)
Měj se
Jelena
- karyon
- návštěvník fóra
- Kontaktovat uživatele:
Kačeři mají poslední volné místo v posádce....tady je naše "Náborové video"
http://www.youtube.com/watch?v=COWqAJ0aE8c