FAJN regatka portálu 2016
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- Bilardos
- aktívní jachtař
- Reputace: 4
FAJN regatka portálu 2016
Bude FAJN regatka portálu 2016?
Nikde žádné info.
Nikde žádné info.
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Re: FAJN regatka portálu 2016 - bude?
Ano i ne.
Mám rozepsaný na to téma text s úvahou.
Ze strany YachtNet u i ze strany Adriatic Sailingu se nic nemění.
Respektive jak už bylo uvedeno dříve, rozšiřuje se nabídka na podzimní plavbu za stejných podmínek (slev).
Navíc parking a WiFi zdarma.
Nabídka:
Periods:
Spring : 23.04.-30.04.2016.
Autumn : 08.10.-15.10.2016.
Pricing:
30% personnel discount
+ samozřejmě 8 % YachtNet sleva
Free of charge:
Gennaker/spinnaker/blister - free of charge
Parking in marina Kastela: free of charge
WIFI - free of charge
Extras payable at check in:
Comfort package
Tourist tax
Ale vzhledem k připomínkám a klesajícímu počtu účastníků v jarním termínu je na čase nějaká rekapitulace a případná změna.
Úvaha pro příští rok.
- prohodit jarní termín za podzimní (na jaře samozřejmě může kdokoliv nabídku využít tak jako nyní občas někdo využil podzimní)
- místo zahájení sezóny by bylo ukončení sezóny ale zamykání slané vody.
- výhodou je teplejší počasí a teplejší voda na Jadranu (vhodná ke koupání), proto lze očekávat účast většího počtu rodinných účastníků (zejména něžnějších poloviček)
- pro skalní příznivce jachtingu s touhou poznat další regiony a začít sezónu v podobném duchu jako dříve jsem připraven zorganizovat jarní plavbu (cca květen, či trochu později) v oblasti Stockholmu a přilehlých ostrovech. Nějaké jednání ohledně lodí již proběhla. Toto by se mělo rozhodnout ideálně do konce roku. V lednu v Hodoníně můžeme ladit detaily.
- na organizaci regatky JI nejsou lidi, ani ti co dříve avízovali že se tohoto ujmou, proto by se s největší pravděpodobností jednalo "jen" o spoluplavbu.
Pro orientační přehled si dovoluji přidat hlasování. Vyberte si jednu preferovanou akci a později podle zájmu to rozvineme.
Připomínky a návrhy k předložené úvaze vítám.
Mám rozepsaný na to téma text s úvahou.
Ze strany YachtNet u i ze strany Adriatic Sailingu se nic nemění.
Respektive jak už bylo uvedeno dříve, rozšiřuje se nabídka na podzimní plavbu za stejných podmínek (slev).
Navíc parking a WiFi zdarma.
Nabídka:
Periods:
Spring : 23.04.-30.04.2016.
Autumn : 08.10.-15.10.2016.
Pricing:
30% personnel discount
+ samozřejmě 8 % YachtNet sleva
Free of charge:
Gennaker/spinnaker/blister - free of charge
Parking in marina Kastela: free of charge
WIFI - free of charge
Extras payable at check in:
Comfort package
Tourist tax
Ale vzhledem k připomínkám a klesajícímu počtu účastníků v jarním termínu je na čase nějaká rekapitulace a případná změna.
Úvaha pro příští rok.
- prohodit jarní termín za podzimní (na jaře samozřejmě může kdokoliv nabídku využít tak jako nyní občas někdo využil podzimní)
- místo zahájení sezóny by bylo ukončení sezóny ale zamykání slané vody.
- výhodou je teplejší počasí a teplejší voda na Jadranu (vhodná ke koupání), proto lze očekávat účast většího počtu rodinných účastníků (zejména něžnějších poloviček)
- pro skalní příznivce jachtingu s touhou poznat další regiony a začít sezónu v podobném duchu jako dříve jsem připraven zorganizovat jarní plavbu (cca květen, či trochu později) v oblasti Stockholmu a přilehlých ostrovech. Nějaké jednání ohledně lodí již proběhla. Toto by se mělo rozhodnout ideálně do konce roku. V lednu v Hodoníně můžeme ladit detaily.
- na organizaci regatky JI nejsou lidi, ani ti co dříve avízovali že se tohoto ujmou, proto by se s největší pravděpodobností jednalo "jen" o spoluplavbu.
Pro orientační přehled si dovoluji přidat hlasování. Vyberte si jednu preferovanou akci a později podle zájmu to rozvineme.
Připomínky a návrhy k předložené úvaze vítám.
- Martin88
- aktívní jachtař
- Reputace: 18
V uvedeném termínu 23.4.-30.4. mám loď již rezervovanou, tak bych se někde k regatce přidal, za předpokladu příznivého větru samozřejmě
Takhle do Řecka kdyby se Regatka aspoň jeden rok podívala, to by bylo něco. V září.
By se třeba dala udělat čtyřiadvaceti hodinová soutěžní přeplavba...
By se třeba dala udělat čtyřiadvaceti hodinová soutěžní přeplavba...

-
- návštěvník fóra
- Reputace: 1
Ahoj mám posadku 8 lidí a rádi pojedeme s JI ,chtělo by to změnu třeba to Řecko,nebo Balt-atd.Jadran známe, ale to nevadí.Máme radši teplejší moŕe a hlavně vítr.Mám málo dovolený.Všechny zdraví Dakar 

- FerenCS
- aktívní jachtař
- Reputace: 2
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj dakar.
Rád by som ťa zas stretol ale na FR JI sa zatiaľ nechystám.
Môžeme sa stretnúť inde a inokedy, tak som ti poslal inšpiračnú SZ.
Budem rád keď sa ozveš. 
Rád by som ťa zas stretol ale na FR JI sa zatiaľ nechystám.
Môžeme sa stretnúť inde a inokedy, tak som ti poslal inšpiračnú SZ.

- veselyroman
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 14
Libor píše:- pro skalní příznivce jachtingu s touhou poznat další regiony a začít sezónu v podobném duchu jako dříve jsem připraven zorganizovat jarní plavbu (cca květen, či trochu později) v oblasti Stockholmu a přilehlých ostrovech. Nějaké jednání ohledně lodí již proběhla. Toto by se mělo rozhodnout ideálně do konce roku. V lednu v Hodoníně můžeme ladit detaily.
Plavba v šérách by mě zajímala, nicméně plavební plány na další sezonu dělám s velkým předstihem, proto sezonu 2016 už mám naplánováno (včetně zaplacené zálohy).
I tak se přimlouvám za to, aby tahle varianta nezapadla a třeba bych se v sezoně 2017 mohl připojit...
Posádka Kačeři se letos nezúčastní, už máme zarezervovanou loď na jiný termín.
Ahoj, ja bych se primlouval na jarni termin. V pondeli sem z Kasteli odjel a uz ted se tam tesim zpatky 
Na podzim uz mame plavbu naplanovanou.

Na podzim uz mame plavbu naplanovanou.
- Libor
- bez hodnocení
- Kontaktovat uživatele:
Nějak tady diskuze utichla...tak to malinko oživím.
Podle hlasování jsou si jarní a podzimní termíny na Jadranu téměř nastejno.
Slyšel jsem o třech vážných zájemcích na jarní termín. Jenom Dakar má posádku na 2 lodě. Plus někdo další.
Uvidíme co kdo objedná, samozřejmě kdo dříve přijde....
Já osobně preferuji vzhledem k jarním akcím (i nějaká regata se rýsuje), spíše podzimní termín.
To však nemá vliv na rezervací lodí v uvedených termínech.
Podle hlasování jsou si jarní a podzimní termíny na Jadranu téměř nastejno.
Slyšel jsem o třech vážných zájemcích na jarní termín. Jenom Dakar má posádku na 2 lodě. Plus někdo další.
Uvidíme co kdo objedná, samozřejmě kdo dříve přijde....
Já osobně preferuji vzhledem k jarním akcím (i nějaká regata se rýsuje), spíše podzimní termín.
To však nemá vliv na rezervací lodí v uvedených termínech.
- Libor
- bez hodnocení
- Kontaktovat uživatele:
Tak se nám rok přehoupl a je čas pokročit dále. Objednat lodě atd.
Poněvadž to zatím vypadá na rozložení zájmu mezi jarní a podzimní termín, vyžádal jsem si upřesnění podmínek pro slevu.
Zůstává to vše při starém, s tím rozdílem že se teď lodě sčítají za oba termíny. A nemusí být dosažen minimální počet lodí jako v předchozích letech (pro získání maximální slevy).
Tedy všichni zájemci mohou již přikročit k rezervacím zcela dle vlastních preferencí, jaro nebo podzim ( Bedrich, Dakar a další s kterými jsem mluvil).
Lodě lze rezervovat online na následujících odkazech:
Jaro:
http://www.yachtnet.cz/plachetnice/?fro ... 175&free=1
Podzim:
Pozor !
- na webu je standardní sleva 15% + 8%, slevu do nabídky YachtNet přeedituje (změní, upraví) na slíbených 30 % + 8 % pokud do poznámky při rezervaci bude uvedeno heslo: "Regatka JI"
- lodě, které jsou ve vyhledávání označené "na dotaz" jsou již pod opcí pro někoho jiného a uvolní se jen když dotyčný nezaplatí.
- jakmile někdo loď rezervuje, udělá se na ni automaticky opce, další rezervace už nepůjde provést - ověřuje se v reálném čase on-line po stisknutí tlačítka rezervovat. Pokud někomu nepůjde rezervovat loď, která je ve výpisu zelená je to tím, že výpis se aktualizuje 1 x za 24 hodin a mezi tím někdo provedl rezervaci. Jestli je loď skutečně volná se zjistí po kliknutí na rezervovat.
Poněvadž to zatím vypadá na rozložení zájmu mezi jarní a podzimní termín, vyžádal jsem si upřesnění podmínek pro slevu.
Zůstává to vše při starém, s tím rozdílem že se teď lodě sčítají za oba termíny. A nemusí být dosažen minimální počet lodí jako v předchozích letech (pro získání maximální slevy).
Tedy všichni zájemci mohou již přikročit k rezervacím zcela dle vlastních preferencí, jaro nebo podzim ( Bedrich, Dakar a další s kterými jsem mluvil).
Lodě lze rezervovat online na následujících odkazech:
Jaro:
Podzim:
Pozor !
- na webu je standardní sleva 15% + 8%, slevu do nabídky YachtNet přeedituje (změní, upraví) na slíbených 30 % + 8 % pokud do poznámky při rezervaci bude uvedeno heslo: "Regatka JI"
- lodě, které jsou ve vyhledávání označené "na dotaz" jsou již pod opcí pro někoho jiného a uvolní se jen když dotyčný nezaplatí.
- jakmile někdo loď rezervuje, udělá se na ni automaticky opce, další rezervace už nepůjde provést - ověřuje se v reálném čase on-line po stisknutí tlačítka rezervovat. Pokud někomu nepůjde rezervovat loď, která je ve výpisu zelená je to tím, že výpis se aktualizuje 1 x za 24 hodin a mezi tím někdo provedl rezervaci. Jestli je loď skutečně volná se zjistí po kliknutí na rezervovat.
-
- návštěvník fóra
- Reputace: 1
Ahoj všichni,právě jsem obdržel smlouvu od Jachtnetu na regatku JI 2016.Cena je super,Dakar a Pohodáři jedou ,spoluplavba možná,koukejte objednat loď,ať nejedeme sami. 

- Jelena
- návštěvník fóra
Zdarec děcka,
Jelena se poslušně hlásí a hledá tímto posádku na tu naší Velikonoční regatku,
zatím jsme 4, pokud by někdo měl zájem se přidat, super, dejte vědět a bukneme Salonku 45,
pokud ne, tak vezmeme něco menšího,
přece v tom Dakara nenecháme namočeného samotného:-)
Držte se a aspoň dvě stopy pod kýlem (bo sichr je sichr) v tomto novém roce přeje
Jelena
Jelena se poslušně hlásí a hledá tímto posádku na tu naší Velikonoční regatku,
zatím jsme 4, pokud by někdo měl zájem se přidat, super, dejte vědět a bukneme Salonku 45,
pokud ne, tak vezmeme něco menšího,
přece v tom Dakara nenecháme namočeného samotného:-)
Držte se a aspoň dvě stopy pod kýlem (bo sichr je sichr) v tomto novém roce přeje
Jelena
- Omen
- vytrvalý návštěvník
- Reputace: 160
Medvědi a ježci se probouzejí každé jaro, jeleni každé sudé 

- bedrich
- aktívní jachtař
- Reputace: 22
No bedrich a kol. má již taky zazálohováno, ale vybral jsem podzimní termín do 8. 10., ánžto tam už budu a ostatním to vyhovuje.
To Jelena: píšeš Veliokonoční reg., ale ta která se tak jmenuje s velkým V se jede 9.-16.4. 2016 a pořádá ji někdo jiný. Jarní termín Regatky Jachting.info je 23.-30.4. 2016. To jen pro pořádek, abychom případně nemátli veřejnost.
To Jelena: píšeš Veliokonoční reg., ale ta která se tak jmenuje s velkým V se jede 9.-16.4. 2016 a pořádá ji někdo jiný. Jarní termín Regatky Jachting.info je 23.-30.4. 2016. To jen pro pořádek, abychom případně nemátli veřejnost.
- Jelena
- návštěvník fóra
Už je to tak, Jelena se probouzí co sudej rok,
je to mazec když příroda vynechává zimu,
kdo se v tom má pak vyznat, ale žije a to je hlavní:-)
Ohledně termínu či názvu, nikoho jsem nechtěl mystifikovat,
(vždy to bylo kolem či na Velikonoce a mám to tudíž s tím spojené)
Libor to napsal tak jednoznačně, že snad jen momentál by si buknul jinej termin a jinou společnost
pokud by nešel přes link od Libor » pát 13. lis, 2015 15:38
Škoda, že Ferenc nemůže, budeme muset najít někoho jiného koho parkrát obeplujeme a poplujeme dál:-)
ponaučení: když všichni do toho jebů tak je to na ...
Tohle mi moooc chybělo:-)
Mějte se všici, i vy tam v Ostravě či budlíkáři na Pálavě:-)
Jelena
je to mazec když příroda vynechává zimu,
kdo se v tom má pak vyznat, ale žije a to je hlavní:-)
Ohledně termínu či názvu, nikoho jsem nechtěl mystifikovat,
(vždy to bylo kolem či na Velikonoce a mám to tudíž s tím spojené)
Libor to napsal tak jednoznačně, že snad jen momentál by si buknul jinej termin a jinou společnost
pokud by nešel přes link od Libor » pát 13. lis, 2015 15:38

Škoda, že Ferenc nemůže, budeme muset najít někoho jiného koho parkrát obeplujeme a poplujeme dál:-)
ponaučení: když všichni do toho jebů tak je to na ...

Tohle mi moooc chybělo:-)
Mějte se všici, i vy tam v Ostravě či budlíkáři na Pálavě:-)
Jelena
- matt
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
Ahoj, už víme kdo se kdy chystá? zatím to nevypadá na nějaký větší počet lodí... 

- Jabeloh
- nováček na fóru
Ahoj, měli by jste někdo zájem o plavčíka do posádky? Chtěl bych se zůčastnit dubnového termínu. Doufal jsem, že se domluvím na Hodonínském srazu, ale moc se to tam neprobíralo. Jsem z jižní moravy. Díky
- korki
- návštěvník fóra
Ahoj,
tak tohto roku sa na regatke nezucastnim, ale cast mojej posadky sa dava dokopy a myslim ze uz maju aj objednanu lod. Vsetkym vela stastia a aspon par stop vody pod kylom. Čoskoro sa urcite ozve Olofant, ktory upresni svoju ucast.
tak tohto roku sa na regatke nezucastnim, ale cast mojej posadky sa dava dokopy a myslim ze uz maju aj objednanu lod. Vsetkym vela stastia a aspon par stop vody pod kylom. Čoskoro sa urcite ozve Olofant, ktory upresni svoju ucast.
Ahoj, ako spomínal Korki, hlási sa Oliver alias Olophant. Objednali sme si Gorkiho, zostavujeme ešte zvyšok posádky a tešíme sa na vás v apríli. Snáď nám bude počasie priať a užijeme si príjemnú regatku v spoločnosti príjemných ľudí.
- Jelena
- návštěvník fóra
Zdarec děcka,
Jelena hlásí, že záloha je zaplacena, nakonec jsme vzali Loli Salonku 45:-)
Ta co nás tak pěkně předjela u Splitských vrat...
Doufám, že nebude moc dorasovaná za ty roky.
Je potřeba něco většího a stabilnějšího na tu cestu do Itálie:-)
nebojte, nazpět nikoho převážet nebudeme...
Jelena
Jelena hlásí, že záloha je zaplacena, nakonec jsme vzali Loli Salonku 45:-)
Ta co nás tak pěkně předjela u Splitských vrat...
Doufám, že nebude moc dorasovaná za ty roky.
Je potřeba něco většího a stabilnějšího na tu cestu do Itálie:-)
nebojte, nazpět nikoho převážet nebudeme...
Jelena
Ahoj!
Tak napokon berieme väčšiu loďku, Cyclades 50.5 menom Eros. Trošku sa mi rozrástla posádka
Chcem vás ale poprosiť, starí skúsení vlci či vlčice o pár informácií. Idem totižto prvýkrát ako skipper. Je už nejaký plán približnej spoločnej cesty? Zúčastnil som sa FAJN regatky zatiaľ dvakrát, a viem, že príliš striktne sa to neberie, ale tiež viem, že to bol vždy príjemný pocit stretnúť sa s ďaľšími z regatky. Tiež sa chcem opýtať na vlajku FAJN regatky. Je možné ju zapožičať, prípadne zakúpiť? Ďakujem vám moc za info!
Oliver alias Olophant
Tak napokon berieme väčšiu loďku, Cyclades 50.5 menom Eros. Trošku sa mi rozrástla posádka

Oliver alias Olophant
- Jelena
- návštěvník fóra
Zdrarec,
pokud se nemýlím tak jsme zatím tři posádky:
Dakar, Jelena a Vy:-)
Domluvíme se na místě podle počasí, no problémo:-)
Rádi bychom dali i noční přeplavbu, Taloška, pizza, capučínko a zpět:-)
Vlajku si kupte, stojí pár kaček, poštovné vyjde na víc než půjčení...
no a budeš ji mít na pořád.
Libor Ti ji rád i podepíše:-)
Držte si klobouky, zachvíli pofrčíme.
Jelena
pokud se nemýlím tak jsme zatím tři posádky:
Dakar, Jelena a Vy:-)
Domluvíme se na místě podle počasí, no problémo:-)
Rádi bychom dali i noční přeplavbu, Taloška, pizza, capučínko a zpět:-)
Vlajku si kupte, stojí pár kaček, poštovné vyjde na víc než půjčení...
no a budeš ji mít na pořád.
Libor Ti ji rád i podepíše:-)
Držte si klobouky, zachvíli pofrčíme.
Jelena
- Libor
- bez hodnocení
- Kontaktovat uživatele:
Ano, vlajku klidně podepíšu.
Je jich dost, loni jsme nechal dělat nové, protože původní sada už byla rozebraná.
Posílám za výrobní náklady.
http://shop.jachting.info/index.php?mai ... ts_id=1613
Je jich dost, loni jsme nechal dělat nové, protože původní sada už byla rozebraná.
Posílám za výrobní náklady.
http://shop.jachting.info/index.php?mai ... ts_id=1613