FAJN regata portálu JI - 2010
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
Re: Další ročník
Libor píše:Jak to vidí letošní účastníci, pojedeme z jara zas??
Je tedy otázkou, zda opět vyplout ve flotile pod vlajkou JI... Confused
Za loď 16 - ano.
Mějte se hezky.
Jarda
- Ferdinand
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 0
Termín konání.
NYA - letos už jenom NA - končí zimní sleva 8.5.2011 - bylo by možné uspořádat regatu JI až v termínu 30.4. - 7.5. 2011 ???
Zkrátka, je už známý termín konání ?
Zkrátka, je už známý termín konání ?
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Nic není.
Vše je v jednání.
Tak jako loni, slevy začínají s podzimní výstavou a objednávky bychom měli dát dohromady, v případě zájmu, do konce tohoto roku. Stejně jako loni.
U NYA jsou nějaké změny ve vlastnické struktuře, dnes rozděleno na 2 firmy. Otázkou je zda dají potřebný počet lodí dohromady.
Je možné, že vše proběhne ve spolupráci s jinou charter firmou.
Více budu vědět po skončení výstavy v Brně.
Otázku jsem položil hlavně kvůli tomu, abychom věděli o jakém počtu lodí se letos bavíme. Méně, stejně, více ...jako posledně.
Návrh termínu není špatný, mě by se také líbil. Má i další výhody. Ale uvidíme co se podaří domluvit a jaké budou možnosti.
Vše je v jednání.
Tak jako loni, slevy začínají s podzimní výstavou a objednávky bychom měli dát dohromady, v případě zájmu, do konce tohoto roku. Stejně jako loni.
U NYA jsou nějaké změny ve vlastnické struktuře, dnes rozděleno na 2 firmy. Otázkou je zda dají potřebný počet lodí dohromady.
Je možné, že vše proběhne ve spolupráci s jinou charter firmou.
Více budu vědět po skončení výstavy v Brně.
Otázku jsem položil hlavně kvůli tomu, abychom věděli o jakém počtu lodí se letos bavíme. Méně, stejně, více ...jako posledně.
Návrh termínu není špatný, mě by se také líbil. Má i další výhody. Ale uvidíme co se podaří domluvit a jaké budou možnosti.
- lodnikladka
- návštěvník fóra
Mám zájem
Na prvním ročníku jsem nebyl, ale kdyby na mne zbylo místečko v příštím ročníku, tak bych byl velice rád. Termín nehraje roli.
- trik
- návštěvník fóra
- Kontaktovat uživatele:
Podzimní termín
Ahoj,
termín na konci dubna koliduje např. s Májovou regatou
. Co třeba vyzkoušet podzimní termín - druhý týden v září je ideální. 
termín na konci dubna koliduje např. s Májovou regatou

- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Ano triku, je ...za standardní cenu.
Uvědom si, že akce je postavená na nabídce lodí, kdy v tomto termínu jsme měli skoro 50% slevy.
Pokud se budeme dohadovat o termínu jaro / podzim nikdy se nedomluvíme.
Příští týden to bude jasnější, po výstavě budou jasné slevy pro příští sezónu. Dám vědět.
A bude to +- jako letos. Poslední možný týden s největší nabídnutou slevou ...= poslední týden v dubnu asi.
Loni zase byl mezi májovkou a naší akcí týden....což taky nebylo ideální pokud to chtěl někdo spojit. My se však termínem májovky neřídíme.
Mimochodem ty znáš termín májovky v roce 2011? Ať jsem hledal jak jsem hledal, nikde jsem ho nenašel....
Uvědom si, že akce je postavená na nabídce lodí, kdy v tomto termínu jsme měli skoro 50% slevy.
Pokud se budeme dohadovat o termínu jaro / podzim nikdy se nedomluvíme.
Příští týden to bude jasnější, po výstavě budou jasné slevy pro příští sezónu. Dám vědět.
A bude to +- jako letos. Poslední možný týden s největší nabídnutou slevou ...= poslední týden v dubnu asi.
Loni zase byl mezi májovkou a naší akcí týden....což taky nebylo ideální pokud to chtěl někdo spojit. My se však termínem májovky neřídíme.
Mimochodem ty znáš termín májovky v roce 2011? Ať jsem hledal jak jsem hledal, nikde jsem ho nenašel....