FAJN regatka portálu 2013
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá zpráva hned z rána.
Máme téměř deset rezervací (jedna chybí) a tedy můžeme směle říci že cena (sleva) platí a není tedy nutné čekat na vyhodnocení, které bude v pátek.
YachtNet tedy bude rovnou na všechny provedené rezervace posílat podklady k platbě zálohy a potvrzení této rezervace. Kdo zaplatí má loď jistou.
Blokace všech lodí v nabídce pro tuto naši akci skončí již tento pátek! Proto je nutné provést rezervaci ještě tento týden (změna proti původnímu rozvrhu!).
Namidare jak to myslíš? Odeslal jsi rezervaci do YachtNetu?
Máme téměř deset rezervací (jedna chybí) a tedy můžeme směle říci že cena (sleva) platí a není tedy nutné čekat na vyhodnocení, které bude v pátek.
YachtNet tedy bude rovnou na všechny provedené rezervace posílat podklady k platbě zálohy a potvrzení této rezervace. Kdo zaplatí má loď jistou.
Blokace všech lodí v nabídce pro tuto naši akci skončí již tento pátek! Proto je nutné provést rezervaci ještě tento týden (změna proti původnímu rozvrhu!).
Namidare jak to myslíš? Odeslal jsi rezervaci do YachtNetu?
- Standa83
- návštěvník fóra
- Reputace: 5
Mirinku, my budeme jako autobus.. Ten jeden navíc se tam vždycky ještě vejde
Snad si Korki plně uvědomuje, do čeho se uvrtal, když obsadil Pain Killer
Namidar: Včera, když jsem mluvil s Yachtnetem, tak dle jejich slov měl Elanku 410 rezervovanou snad přímo majitel charterovky? Takže musíš vybrat něco jinýho.. Držím palce..

Snad si Korki plně uvědomuje, do čeho se uvrtal, když obsadil Pain Killer

Namidar: Včera, když jsem mluvil s Yachtnetem, tak dle jejich slov měl Elanku 410 rezervovanou snad přímo majitel charterovky? Takže musíš vybrat něco jinýho.. Držím palce..
- Bilardos
- aktívní jachtař
- Reputace: 4
Richard píše:Mirinku, není to dobrá volba. Vždyť víš, že Ursa, zatížená 200 litry piva a 1m3 rumu, bude zase pomalejší. Takhle si nezazávodíš!
Omlouvám se za O.T., ale já jednou na Lastovu potkal HR jachtaře, kteří měli v nádržích vypuštěnou pitnou vodu a loď měli plně napuštěnou vínem.
Zdůraznil bych že se nejedná o historku j.p.p., ale s ohledem na to, že jejich loď byla u stejného mola, byla podrobena několika hodinové inspekce

- webholding
- návštěvník fóra
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
- Omen
- vytrvalý návštěvník
- Reputace: 160
Člen posádky
Ahoj,
patřím tady mezi nové. Rád bych se nabídl jako člen posádky. Je mi 54 let, ale patřím mezi začátečníky, mám trochu zkušeností z jezerní plavby na menší lodi, mořské zkušenosti nemám - rád se přiučím jako platný člen některé posádky. Díky za nabídku.
Přemek Janko
janko29@centrum.cz
724 228 989
patřím tady mezi nové. Rád bych se nabídl jako člen posádky. Je mi 54 let, ale patřím mezi začátečníky, mám trochu zkušeností z jezerní plavby na menší lodi, mořské zkušenosti nemám - rád se přiučím jako platný člen některé posádky. Díky za nabídku.
Přemek Janko
janko29@centrum.cz
724 228 989
- skyline
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte
Tiez by som sa rad zucastnil tejto akcie ale ako u poniektorych aj u mna to zalezi od celkovych nakladov. Ak ma niekto volne miesto a vie mi povedat zhruba co by to cele vyslo dajte vediet...
Do Chorvatska chodim uz 4 rokom dva krat do roka. Minuly rok prva plavba pod mojim velenim vsetko nastastie uspesne... Ale mam sa este co ucit tak by som sa rad k niekomu pridal...
Piste vklude aj do SZ...
Tiez by som sa rad zucastnil tejto akcie ale ako u poniektorych aj u mna to zalezi od celkovych nakladov. Ak ma niekto volne miesto a vie mi povedat zhruba co by to cele vyslo dajte vediet...
Do Chorvatska chodim uz 4 rokom dva krat do roka. Minuly rok prva plavba pod mojim velenim vsetko nastastie uspesne... Ale mam sa este co ucit tak by som sa rad k niekomu pridal...
Piste vklude aj do SZ...
- mirinekk
- aktívní jachtař
- Reputace: 0
Tiché vetry
Tiché větry??? To zas budeš posádku krmit jen luštěninama co?

- Martin88
- aktívní jachtař
- Reputace: 18
Re: Tiché vetry
mirinekk píše:Tiché větry??? To zas budeš posádku krmit jen luštěninama co?![]()
![]()
vařit tentokrát nebudu,na to s námi popluje odborník
Ti ode mě nechutnalo?