Tichá Voda
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- mirinekk
- aktívní jachtař
- Reputace: 0
Tichá Voda
Hezky a krásný den přeji celé posádce. Po rozhovoru s prvním důstojníkem Martinem88 jsme dostali nápad založit toto vlákno a poprad všem šťastnou plavbu. Ovšem i regatka se nám blíží takže setkání členů Tiché vody by se hodilo.Jelikož jste převážně z Prahe tak bych ocenil návrhy kdy a kde. Já znám jen hospodu u Švejka takže...je to na Vás.
- Martin88
- aktívní jachtař
- Reputace: 18
Tak já se toho ujmu, kdo nemůže 9.2.od 19:00?
Osvěžovnu operativně domluvím až dle počtu a bydliště účastníků tak,
aby to nikdo neměl extra daleko /kromě mimopražských
/
Představuji si, že bysme se domluvili na dopravě na regatku, z potravin na lodi vyloučili ty nevhodné /ovesné vločky,
rajskou polívku atd..../ a domluvili se na vhodných /vepřové,hovězí,rum.../, dále pak probrali taktiku a stanovili
strategii pro regatku.
V případě zájmu můžeme setkání pojmout jako seminář, takže bych zkusil zajistit přednášející pro oblasti zájmů, které se zde na foru nejčastěji probírají
-Colreg, legislativa a získávání průkazů-přednášející S.Gross
-stravování na lodi a první pomoc při nevolnosti-předn.J.Babica
-doprava za jachtingem a jak si ji zpříjemnit-předn.T.Enge
-předpověď počasí-nějakou rosničku seženu
tak se hlašte,termín se blíží
Osvěžovnu operativně domluvím až dle počtu a bydliště účastníků tak,
aby to nikdo neměl extra daleko /kromě mimopražských

Představuji si, že bysme se domluvili na dopravě na regatku, z potravin na lodi vyloučili ty nevhodné /ovesné vločky,
rajskou polívku atd..../ a domluvili se na vhodných /vepřové,hovězí,rum.../, dále pak probrali taktiku a stanovili
strategii pro regatku.
V případě zájmu můžeme setkání pojmout jako seminář, takže bych zkusil zajistit přednášející pro oblasti zájmů, které se zde na foru nejčastěji probírají
-Colreg, legislativa a získávání průkazů-přednášející S.Gross
-stravování na lodi a první pomoc při nevolnosti-předn.J.Babica
-doprava za jachtingem a jak si ji zpříjemnit-předn.T.Enge
-předpověď počasí-nějakou rosničku seženu
tak se hlašte,termín se blíží

- mirinekk
- aktívní jachtař
Martine super nápad
Jsem rád že jsi se toho ujmul. Vzácných pozvaných hostů je vždy málo. Kdyby jsi měl problém s rosničkou tak napiš. Jednu mám doma. Jen to má trochu obrácené. Vyleze a je zle, je dole a svítí sluníčko
Vyzkoušeno na lodi
A nebo co poprosit Tatínečka? Třeba by nám jednu ze své zásoby půjčil 

- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Poněvadž loď "Tichá voda" nebyla zrovna tichá a měla posledně problém s dodržením vypsaných propozic, je velmi žádoucí toto podchytit již v zárodku.
Jménem pořadatelů žádám o sdělení termínu a místa konaní této porady za účelem provedení namátkové kontroly již této předstartovní fáze.
Bude kontrolováno zejména:
- seznam povolených prostředků
- seznam nedovolených prostředků
Otázky stran Rumu a jemu podobných budou upřesněny, zejména do které kategorie spadají.
Jménem pořadatelů žádám o sdělení termínu a místa konaní této porady za účelem provedení namátkové kontroly již této předstartovní fáze.
Otázky stran Rumu a jemu podobných budou upřesněny, zejména do které kategorie spadají.
- Martin88
- aktívní jachtař
- Reputace: 18
Libor píše:Poněvadž loď "Tichá voda" nebyla zrovna tichá a měla posledně problém s dodržením vypsaných propozic, je velmi žádoucí toto podchytit již v zárodku.
po upřesnění termínu samozřejmě zašleme pořadatelům oznámení zároveň s pozvánkou

těch rosniček asi objednám víc /nebo erosenek?/

- mirinekk
- aktívní jachtař
Ahoj námořníci, vyskytl se malý problém. Jelikož ještě nevím jak to bude z našima dvěma rosničkama, které možná budou nahrazeny rosničkářema ( ozval se mi Sagvan T. a Lukáš V. ) tak bych naše sezení z dovolením přesunul. Navrhoval bych termín tak na konci března. To už bude posádka kompletní. Jelikož to vypadá že od poloviny února se budu po Praze pohybovat každý den tak se samozřejmě nějakému posezení nebráním. Libore, o každé akci budeš samozřejmě informován
Stando omlouvám se, ale ať si holky toho devátého vyškrtnou z kalendáře. Náhradní termín bude včas oznámen 

- mirinekk
- aktívní jachtař
Jenom připomínám, schůze Tiché vody zítra v 18.00 u kormidla. Pokud dorazí i nějaký člen konkurenční posádky je vítán.
Lynxi, opravdu se nechceš přidat? 14- ti metrovka, Chorvatsko, 8 lidí na palubě........to zní lákavě ne?

Lynxi, opravdu se nechceš přidat? 14- ti metrovka, Chorvatsko, 8 lidí na palubě........to zní lákavě ne?

Naposledy upravil(a) mirinekk dne stř bře 30, 2011 11:04 pm, celkem upraveno 1 x.
a tak jsem se ti prisel podivat do ceho si me to zase uvrtal, jsem si tak nejak rikal ze je nejvyssi cas neco zjistit. budu si muset vytahnout krtecky, jestli se do nich vubec vejdu
navic jsem se byl podivat jestli nema libor nejaky dostatecny trezor na lod abych tam ukryl svou zivou vodu
. ja tam pak potrebuju prezit jeste dalsi dva tydny 

no modelky nejsou vubec na skodu. cert vem motor, stejne jste z nej vyjezdili skoro vsechnu stavu. ale drbal me v noci na zadickach, v kajutce bylo teploucko a jeste se mu na zahradce urodili svesticky. proste raj na zemi.
ty si hlavne naber dost petek, kolem zive vody natahuju elektrickej ohradnik a pitbula v prasku