Ahoj ,
Pořídil jsem Tango Family 720 v ploutvove verzi, aby jsme mohli pohodlněji jezdit s ditkem. Chci se zeptat jestli někdo má tento typ lodi a případně mi poskytne nějaké informace, které by se mohli hodit. Na vodu půjdu cca v květnu tak bude čas případně něco upravit.
Díky moc za všechny postrehy
SAL.
Tango family
Moderátoři: vilma, Pepa, smike
-
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 29
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tango family
Já nemohu odpovědět. Zato mám otázku, jak to budeš vozit? (budeš nějak řešit šířku, nebo to riskenš)
Tedy pokud to budeš vozit...
Tedy pokud to budeš vozit...
- mkovi
- návštěvník fóra
- Reputace: 4
Mám Avara Vento 26 (Tango Family 780). Co by jsi potřeboval vědět?
Přeprava je problém. Dohled a tresty vzrůstají. Jelikož s lodí jezdíme dost, tak bych již znovu do nadrozměrné lodi nešel.
Přeprava je problém. Dohled a tresty vzrůstají. Jelikož s lodí jezdíme dost, tak bych již znovu do nadrozměrné lodi nešel.
- kkruska
- návštěvník fóra
- Reputace: 6
- Kontaktovat uživatele:
mám takéž Avar Vento 26, orig. Avaryacht ...
pokud budeš chtít něco vědět, rád odpovím.
pokud budeš chtít něco vědět, rád odpovím.

- Zdenda12345
- zkušený harcovník
- Reputace: 73
Povolení za nadrozměrný náklad stojí 1.200,-. Jen nevím, zda se to dá vyřídit na nějakou delší dobu, nebo jestli je to na každou jednotlivou jízdu.
- mkovi
- návštěvník fóra
- Reputace: 4
Hlavně je to potřeba pro každý stát.
- andrej
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 8
Ahoj na Slovensku sa dá jednorázové s platnosťou 2týždne vybaviť za 20€ a polročná permanentka za 100€ . Nie je problém to vybaviť na celé územie SR . Minulý týždeň som volal na úrad kompetentnej pani a tá mi povedala že od 1.1.2016 sa dá aj permanentka, vraj bola dáka zmena zákona. Dnes som podal žiadosť tak uvidím. mám pocit že pri hľadaní info som našiel aj na Českých stránkach že existuje povolenka za 3000 CZK na dlhšiu dobu a dokonca aj tu na fóre niekto tvrdil že nedávno v nemecku niekto vybavoval povolenie tuším na 1/2 roka a tiež že nebol problém . Tak že asi vplyvom únie sa upravujú komplikované zákony v jednotlivých štátoch a pravidlá sa asi dosť zjednocujú v prospech prepravcov. Ak by to tak bolo tak potom preprava plavidla v rámci EU nebude až taký problém ak sa bude riešiť aj legálne.
Andrej
Andrej
- Zdenda12345
- zkušený harcovník
- Reputace: 73
Potíž je, že kdyby to byly 3 tis. v každém státě, tak cesta do chorvatska se zdraží o 12 tis. No a to už zase tak zanedbatelný není.
Předpokládám, že povolenka je nepřenosná.

Předpokládám, že povolenka je nepřenosná.

- andrej
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 8
3000 CZK vs 100€ je na pol roka !!!!neobmedzený počet jázd !!!! po celom území!! jednorázovka je za 20€ /správny poplatok/platná 2týždne .
Andrej
Andrej
- salamandr
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
Ahoj,
Tak předem se omlouvám že až teď. Loď jsem převezl včera z Lipna k nám a prostě jsem to risknul. V Čechách jsem se zatím nesetkal s tím, že by mě někde měřili. Nutno podotknout, že s loděmi jsem najel na vleku málo. A tedy, asi jsem měl štěstí. Moc se mi to vozit nikam nechce, takže jestli to pojede, tak to bude v létě na Lipno cca 150 km a zpet a ode mne do naší mariny je to 30 km na jaře do vody a na podzim pod strechu. A zkrátka, budu i nadále doufat.
Loď co jsem přivezl bude chtít trochu péče ale jinak snad dobrý. Příští víkend se jí chci po věnovat a pak hurá na vodu. Větší údržbu by jsem chtěl dělat po sezoně tak uvidíme co se během léta zjistí a co bude potřeba.
Tak předem se omlouvám že až teď. Loď jsem převezl včera z Lipna k nám a prostě jsem to risknul. V Čechách jsem se zatím nesetkal s tím, že by mě někde měřili. Nutno podotknout, že s loděmi jsem najel na vleku málo. A tedy, asi jsem měl štěstí. Moc se mi to vozit nikam nechce, takže jestli to pojede, tak to bude v létě na Lipno cca 150 km a zpet a ode mne do naší mariny je to 30 km na jaře do vody a na podzim pod strechu. A zkrátka, budu i nadále doufat.
Loď co jsem přivezl bude chtít trochu péče ale jinak snad dobrý. Příští víkend se jí chci po věnovat a pak hurá na vodu. Větší údržbu by jsem chtěl dělat po sezoně tak uvidíme co se během léta zjistí a co bude potřeba.