Molo, plány, výroba, vyřizování povolení k umístění.
Moderátoři: vilma, Pepa, smike
- RACEK
- zkušený harcovník
- Reputace: 100
Re: Molo, plány, výroba, vyřizování povolení k umístění.
Asi proto, že by mohlo dojít k zabetonování kořenového systému rostlin a stromů.
-
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 35
To rusky molo z pet lahví není určeno jako předmět k povolovacimu rizeni s Povodním, to snad da holý rozum.
Pouzitelny je to jako např. provizorní =dočasné rozšíření malého mola, když čekám hosta v přístavu. A rozhodne se s tim nikde nevytahovat a nejaký čas, než to hodim do kontejneru, to projde.
Jinak je to v našich končinách kuriozita, proto jsem dal
Alergii povodaku na beton se nedivte. S betonem stavebně souvisí zemní práce a jestli chcete lidi z povodi snadno a rychle těžce nasrat, tak se zmiňte o zasahu do břehů.
Pouzitelny je to jako např. provizorní =dočasné rozšíření malého mola, když čekám hosta v přístavu. A rozhodne se s tim nikde nevytahovat a nejaký čas, než to hodim do kontejneru, to projde.
Jinak je to v našich končinách kuriozita, proto jsem dal

Alergii povodaku na beton se nedivte. S betonem stavebně souvisí zemní práce a jestli chcete lidi z povodi snadno a rychle těžce nasrat, tak se zmiňte o zasahu do břehů.
- RACEK
- zkušený harcovník
- Reputace: 100
Mě jen překvapilo, že nikde není specifikované z čeho to molo má být a jak má být ukotvené. Tedy nějaký doporučený způsob, který by vyhovoval jak Povodí tak OŽP. Žadatel by věděl, jak to má udělat. Takhle časem zjistí jak to být nemůže.