Boat show Vídeň

"Jachtaři sobě"
Vše kolem výstav lodí a lodní techniky. Tuzemské, zahraniční i zámořské. Hodnocení, recenze, doporučení, zkušenosti atd.

Moderátoři: vilma, Pepa, smike

libor.janko
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Boat show Vídeň

Příspěvekod libor.janko » úte lis 20, 2007 9:02 am

Ahoj, nejedete tam někdo? My tam budeme v pátek. Ptáme se jenom kvůli tomu, že bychom se tam mohli třeba s někým sejít ...
13paja
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod 13paja » úte lis 20, 2007 4:04 pm

:) My jedeme ve čtvtek hned na otevíračku. Máme tam pár schůzek a počítam, že tam bude nejmíň lidí a bude se dát i něco výhodně koupit ;)
Sachmet
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sachmet » stř lis 21, 2007 9:59 pm

Ahoj,
neměli byste někdo ještě jedno místečko v autě? O víkendu? (nejlíp z Prahy, ale je to jedno). Mám dva free lístky, ale kiksnul mi můj osobní šofér i s autem...
Dík, Sachmet
Libor
bez hodnocení
Reputace: 191
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » stř lis 21, 2007 10:44 pm

Bohužel se nedostanu :(

Tak nezapoměňte to někdo všechno nafotit a poslat spolu se zprávou co bylo k vidění. Ať víme jak další rok ;)
Milos
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 6

Příspěvekod Milos » pát lis 23, 2007 2:59 pm

Posielam ešte tip pre prípadných návštevníkov:
- zaujímavý systém stavby Al lodných trupov, a zaujímavý koncept PowerSailer s výtlačno-kĺzavým tvarom dna lode ...

http://www.viennaboatshow.at/wbs/2007/n ... /63067.pdf
http://members.aon.at/pinical/intro.htm
http://www.alsphere.at/download/The_Yacht_Report.pdf

- a tiež niečo zaujímavé (a nákazlivé), pre priaznivcov športových trimaranov:

http://www.virusboats.at/segel.html

Ja sa tam nechystám, takže by ma potešilo, keby niekto kto to videl, pripísal svôj názor.
13paja
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod 13paja » pát lis 23, 2007 4:10 pm

Můj názor na vienna boat show :)
Opírám se o skutečnost, že výstava ve Vídni je v plenkách. Celkově byly exponáty a firmy rozděleny do dvou pavilonů. V "C" jsou umístěny lodní expozice. Celkový dojem velice dobrý, přehledné uspořádání a myslím, že každý si přijde na svoje. Samozřejmě nejsou zastoupeni všichni výrobci. Osobně jsem zklamán z expozice Elánu, který vystavuje 434 Impression a neměla tam novou 410, což je škoda.
Do všech lodí se jde bez problémů podívat a vystavovatelé byli ochotni zodpovídat dotazy.
V "D" chartrovky, řekl bych velice dobré zastoupení. Velmi kladný přístup a dostatek materiálů. Domluvili jsme si loď v Itálii, cena přijatelná.
Přijatelné je i zastoupení doplňků. Utratili jsem tam hodně euro.
Odjížděli jsme cca po 6 hodinách spokojení.
Frantisek
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Frantisek » pát lis 23, 2007 5:37 pm

Milos píše:Ja sa tam nechystám, takže by ma potešilo, keby niekto kto to videl, pripísal svôj názor.

Zatial som sa na tom neplavil, v plavbe na motor (asi 2.5-ka) som to videl u nas len par minut, ked nejaky mladik vozil svoju dievcinu, ale zdalo sa mi to vzhladom k sirke dost lahke a pohiblive, chcelo by to vidiet (najlepsie vyskusat) pod plachtami, no predpokladam, ze ako u Hobby-16 si v dobrom vetre mokry a mierne dopovany adrenalinom. :)
Denis
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 153

Příspěvekod Denis » ned lis 25, 2007 11:05 pm

Dnes som bol na výstave aj ja, trochu som sa bál že v nedelu už vystavovatelia nebudú vládať, ale boli evidentne v dobrej kondícii. Výstava to bola pekná, lodí až prekvapujúco vela a plachtníc bolo tiež dosť. Pre mňa dominujúce boli elektromotoráky. Niekolko pekných drevostavieb a rozostavaná preglejková kostra 6,5 m špecialu na minitransat potešili moje oko. Velmi dobré boli fínske člny z ABS plastu a medzi vonkajšiu a vnútornú škrupinu bola nastriekaná pena. Ceny prijatelné, ale nie lacné.
No a konečne som si pozrel Drago. Bez akýchkolvek výčitiek svedomia môžem povedať že horšie vyriešenú loď som nevidel a navrch je aj velmi drahá.

Zpět na