Mám volné týdny na lodi Avar 32. Plachetnice je 10m dlouhá a kotví v na ostově Iž. Jistě ji nevyužiju na 100 procent. Za rozdělení nákladů na provoz hledám posádku nebo její část. Loď má 7 lůžek, ale ideální počet je 5-6 lidí. Jachting mám rád rekreační, maximálně bezpečný s ohledem na nepotopení lodě. Plánuji složit aspoň jeden týden i z jednotlivců, kterých se mi snad podaří na internetu najít. Jinak pokud je Vás 4 a více, tak posádku doplňovat nebudu. Jako příspěvek na provoz lodě vybírám 5000Kč na osobu a týden.
Více informací po majlu, přes SZ, nebo mám i malý web, ale nechci si zase dělat takovou reklamu.
Zajímalo by mě, kam zmizel můj inzerát z loňska, kde jsem jen upravil rok, stejně jako rok před tím.
Avar 32 v severní Dalmacii
-
- aktívní jachtař
- Reputace: 21
- dehtak
- nováček na fóru
- Reputace: 0
Re: Avar 32 v severní Dalmacii
Zdravím
Odpovídám na váš inzerát.
Zájem o plavbu začátkem září 2017. Jednalo by se asi opět lidí. Od dvaceti do sedmdesáti let. Tři ženy a dva nezkušení námořníci.
Pokud můžete odpovědět a doplnit nějaké detaily. Termím by se potom upřesnil.
S díky Havel Jiří.
Odpovídám na váš inzerát.
Zájem o plavbu začátkem září 2017. Jednalo by se asi opět lidí. Od dvaceti do sedmdesáti let. Tři ženy a dva nezkušení námořníci.
Pokud můžete odpovědět a doplnit nějaké detaily. Termím by se potom upřesnil.
S díky Havel Jiří.
Ale chce to s rozmyslem. 6 lidi na 32' lodi je tedy pekna konzerva sardinek. Abyste si tim to plachteni neznechutili i do budoucna. Budte pripraveni (holky i duchodci) na nulove soukromi a treba se i nevyspite (pokud se bude vecer pit a v noci chodit na zachod) 

-
- aktívní jachtař
Ahoj, je to tak. Nejraději jezdím já a další 4. To je takový optimum. Ale i v 6 se to dá zvládnout. Samozřejmě že na 50ft lodi to jde snáz. Loď má 3 kajuty, takže vepředu dva, vzadu dva a v druhé zadní kajutě mám kajutu malou, jen pro sebe. V šesti lidech ze zadního dvojlůžka se jeden muze přesunout do salonu jen na noc, popřípadě je někdy i boj o spaní venku v kokpitu. A v 6 se venku posadime na sedačky všichni i s návštěvou.
-
- aktívní jachtař
Ahoj,
letos bych také nabídl pár týdnů na svojí lodi. Podmínky pořád stejné. Já budu kapitánem, abych si ohlídal, že loď dopluje ve stejném stavu. Jedná se tedy o spoluplavbu. Už to nějakej pátek dělám, nějakou snad reputaci taky. Takže základní podmínky. Termín po domluvě, cena 5000Kč na osobu, pokud jste aspoň 3, tak nikoho dalšího hledat nebudu a pojedem ve čtyřech. Nejlepší se mi jeví počet 5-6 celkově. Loď kotví na ostrově, parkování zajištěno. Další informace nejlépe mejlem. Rodinný jachting, žádná divočina.
letos bych také nabídl pár týdnů na svojí lodi. Podmínky pořád stejné. Já budu kapitánem, abych si ohlídal, že loď dopluje ve stejném stavu. Jedná se tedy o spoluplavbu. Už to nějakej pátek dělám, nějakou snad reputaci taky. Takže základní podmínky. Termín po domluvě, cena 5000Kč na osobu, pokud jste aspoň 3, tak nikoho dalšího hledat nebudu a pojedem ve čtyřech. Nejlepší se mi jeví počet 5-6 celkově. Loď kotví na ostrově, parkování zajištěno. Další informace nejlépe mejlem. Rodinný jachting, žádná divočina.
-
- návštěvník fóra
- Reputace: 6
martinptacek píše:Ahoj,
je to reálně pro mě, manželku a dva plavčíky?
-
- aktívní jachtař
Určitě. Rodinný jachting, žádný velký sportování.