Avar 32 v severní Dalmacii

Jedná se o možnost svézt se na zajímavé lodi v zajímavé lokalitě, nebo zúčastnit se ojedinělé plavby běžně jinde nenabízenou, nepatří sem celoroční poskytování lodi ke komerčnímu pronájmu, ani jiný způsob výdělečné činnosti v této oblasti. Pouze přímé nabídky majitelů lodí a pouze za příspěvek na provozní náklady. Svou loď mohou představit v tématu "moje loď". Evidentní zneužítí této možnosti povedete ke smazání příspěvku a vyloučení inzerenta z JI!

Moderátoři: vilma, Pepa

martinptacek
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 21

Avar 32 v severní Dalmacii

Příspěvekod martinptacek » ned dub 16, 2017 12:24 pm

Mám volné týdny na lodi Avar 32. Plachetnice je 10m dlouhá a kotví v na ostově Iž. Jistě ji nevyužiju na 100 procent. Za rozdělení nákladů na provoz hledám posádku nebo její část. Loď má 7 lůžek, ale ideální počet je 5-6 lidí. Jachting mám rád rekreační, maximálně bezpečný s ohledem na nepotopení lodě. Plánuji složit aspoň jeden týden i z jednotlivců, kterých se mi snad podaří na internetu najít. Jinak pokud je Vás 4 a více, tak posádku doplňovat nebudu. Jako příspěvek na provoz lodě vybírám 5000Kč na osobu a týden.

Více informací po majlu, přes SZ, nebo mám i malý web, ale nechci si zase dělat takovou reklamu.

Zajímalo by mě, kam zmizel můj inzerát z loňska, kde jsem jen upravil rok, stejně jako rok před tím.
dehtak
nováček na fóru
nováček na fóru
Reputace: 0

Re: Avar 32 v severní Dalmacii

Příspěvekod dehtak » ned dub 30, 2017 12:14 pm

Zdravím
Odpovídám na váš inzerát.
Zájem o plavbu začátkem září 2017. Jednalo by se asi opět lidí. Od dvaceti do sedmdesáti let. Tři ženy a dva nezkušení námořníci.
Pokud můžete odpovědět a doplnit nějaké detaily. Termím by se potom upřesnil.
S díky Havel Jiří.
err_
bez hodnocení
Reputace: 177

Příspěvekod err_ » ned dub 30, 2017 4:50 pm

Ale chce to s rozmyslem. 6 lidi na 32' lodi je tedy pekna konzerva sardinek. Abyste si tim to plachteni neznechutili i do budoucna. Budte pripraveni (holky i duchodci) na nulove soukromi a treba se i nevyspite (pokud se bude vecer pit a v noci chodit na zachod) :-)
martinptacek
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod martinptacek » pon kvě 01, 2017 4:26 pm

Ahoj, je to tak. Nejraději jezdím já a další 4. To je takový optimum. Ale i v 6 se to dá zvládnout. Samozřejmě že na 50ft lodi to jde snáz. Loď má 3 kajuty, takže vepředu dva, vzadu dva a v druhé zadní kajutě mám kajutu malou, jen pro sebe. V šesti lidech ze zadního dvojlůžka se jeden muze přesunout do salonu jen na noc, popřípadě je někdy i boj o spaní venku v kokpitu. A v 6 se venku posadime na sedačky všichni i s návštěvou.
martinptacek
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod martinptacek » pon dub 02, 2018 7:46 pm

Ahoj,

letos bych také nabídl pár týdnů na svojí lodi. Podmínky pořád stejné. Já budu kapitánem, abych si ohlídal, že loď dopluje ve stejném stavu. Jedná se tedy o spoluplavbu. Už to nějakej pátek dělám, nějakou snad reputaci taky. Takže základní podmínky. Termín po domluvě, cena 5000Kč na osobu, pokud jste aspoň 3, tak nikoho dalšího hledat nebudu a pojedem ve čtyřech. Nejlepší se mi jeví počet 5-6 celkově. Loď kotví na ostrově, parkování zajištěno. Další informace nejlépe mejlem. Rodinný jachting, žádná divočina.
Miras_silic
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 6

Příspěvekod Miras_silic » ned dub 22, 2018 9:40 pm

martinptacek píše:Ahoj,

letos bych také nabídl pár týdnů na svojí lodi. Podmínky pořád stejné. Já budu kapitánem, abych si ohlídal, že loď dopluje ve stejném stavu. Jedná se tedy o spoluplavbu. Už to nějakej pátek dělám, nějakou snad reputaci taky. Takže základní podmínky. Termín po domluvě, cena 5000Kč na osobu, pokud jste aspoň 3, tak nikoho dalšího hledat nebudu a pojedem ve čtyřech. Nejlepší se mi jeví počet 5-6 celkově. Loď kotví na ostrově, parkování zajištěno. Další informace nejlépe mejlem. Rodinný jachting, žádná divočina.

je to reálně pro mě, manželku a dva plavčíky?
martinptacek
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod martinptacek » pát dub 27, 2018 10:01 am

Určitě. Rodinný jachting, žádný velký sportování.

Zpět na