Kanarske ostrovy
- Stanislav
- aktívní jachtař
- Reputace: 50
Kanarske ostrovy
Jsem ted na Gran Canaria a budu tady do listopadu, potom asi presun do Karfibiku. Pokud by se nekdo chtel podivat jak vypada Atlantik a chtel zkusit neco namorniho jachtingu, je tady moznost plaveb mezi ostrovy (Tenerife, Gomera) nebo jenom podle jizniho konce Gran Canaria s moznosti snorchlovani, lovu ryb atd. Vychozi misto je Argeneguin, s primym spojenim autobusem z letiste. Jsou tady dobre nakupni moznosti, nic neni potreba vozit z CR, cenove vychazi potraviny na stejno jako v CR. Teplota v noci okolo 20°C, netreba tahat spacaky. Lod je plne plnomorsky vybavena.
Volna je kajuta v pridi, tedy V luzko s kompletnim povlecenim.Mam na lodi psa, pokud jste nekdo alergicky.... Cena 15 euro/osoba/den + nafta, jidlo. tel: 778523131
Volna je kajuta v pridi, tedy V luzko s kompletnim povlecenim.Mam na lodi psa, pokud jste nekdo alergicky.... Cena 15 euro/osoba/den + nafta, jidlo. tel: 778523131
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kanarske ostrovy
Beru v říjnu na 14 dni 2 osoby dle dohody.
- Stanislav
- aktívní jachtař
Libore jasne, pocitame s Vami, mas uz nejaky presnejsi termin?
- Libor
- bez hodnocení
- Kontaktovat uživatele:
Nemám a je nám to celkem jedno.
Mrknu na letenky a dám vědět. Dnes se pohybují na říjen cca 7,5 až 8,5 tis. zpáteční.. (s přestupem v Barceloně) tak to asi tak i dopadne.
Mrknu na letenky a dám vědět. Dnes se pohybují na říjen cca 7,5 až 8,5 tis. zpáteční.. (s přestupem v Barceloně) tak to asi tak i dopadne.
- smucek
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 5
Pro Libora, když se podíváš na easyJet, tak se vejdeš do šesti tisíc.
Ahoj Stando, co Bulina ,už se vzpamatovala? Já teprve příští týden odjíždím do Řecka. Měl sem zdravotní potíže, už jsem po operaci a je to lepší.
Ahoj Stando, co Bulina ,už se vzpamatovala? Já teprve příští týden odjíždím do Řecka. Měl sem zdravotní potíže, už jsem po operaci a je to lepší.
- Stanislav
- aktívní jachtař
Ahoj Jirko, fajn ze se vracis na lod a ze se zdravi umoudrilo. Bulli sice zere a funguje, ale jeste se porad boji na palubu, ale pry to tak do tydne prejde.
Libore, jestli muzes tak spis v druhe polovine mesice a neboj tepla je bude dost
Libore, jestli muzes tak spis v druhe polovine mesice a neboj tepla je bude dost

- Libor
- bez hodnocení
- Kontaktovat uživatele:
Myslím by to šlo i 14 - 28. 10. nebo tak nějak, či s přesahem do listopadu, pokud nespěcháš už z kraje pryč...
Jirko nevím hledám přes Skyscanner a letušku, ceny stejné nejlevnější za 7,5.
EasyJet z Prahy nemá spoj...Nebo myslíš jiné letiště? Hledám levnější s přestupem v Barceloně a v žádném spoji EeasyJet není....
Jirko nevím hledám přes Skyscanner a letušku, ceny stejné nejlevnější za 7,5.
EasyJet z Prahy nemá spoj...Nebo myslíš jiné letiště? Hledám levnější s přestupem v Barceloně a v žádném spoji EeasyJet není....
- smucek
- pravidelný návštěvník
Libore, je to let přes Londýn.
- Libor
- bez hodnocení
- Kontaktovat uživatele:
Takový ket se mi nedaří najít. Ale Letuška i Pelikán slabé.
Našel jsem výborný Matrix: http://matrix.itasoftware.com
I Tak nejlevnější v říjnu jsou kolem 6,5 tis s přestupem, docela dlouhým čekáním...
Našel jsem výborný Matrix: http://matrix.itasoftware.com
I Tak nejlevnější v říjnu jsou kolem 6,5 tis s přestupem, docela dlouhým čekáním...

- smucek
- pravidelný návštěvník
Libore,příklad- 12.10. tam, zpět 25.10. za 5400kč.
Musíš hledat let do Londýna a let z Londýna do Gran Canaria.
Musíš hledat let do Londýna a let z Londýna do Gran Canaria.
- Libor
- bez hodnocení
- Kontaktovat uživatele:
Stando nejlépe mi zatím vychází přes Barcelonu (možnost krátké návštěvy města a památek) úterý 17. až úterý 31.10. Přílet na Aeropuerto De Gran Canaria bohužel až 0:10 po půlnoci.
Nebo levněji na radu Smucka (díky) pátek 13.10. (přílet 19:25) až neděle (zpět to nenavazuje) , nebo do soboty 28.10.
Co ty na to?
Nebo levněji na radu Smucka (díky) pátek 13.10. (přílet 19:25) až neděle (zpět to nenavazuje) , nebo do soboty 28.10.
Co ty na to?
- Stanislav
- aktívní jachtař
No ten prilet po pulnoci je dost blbej, jeste zjistim jak jedou v noci autobusy, ale mam dojem ze mezi 22.00 - 06.00 nic nejezdilo. To by znamenalo taxik, nevim kolik by to stalo. Z letiste do Las Palmas jsem pred dvema roky platil 30 euro, sem asi o neco vice. Jinak pro mne oba terminy OK, zalezi jenom na tobe.
Tak bus v noci opravdu nejezdi
Tak bus v noci opravdu nejezdi

- Libor
- bez hodnocení
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to prošel. Poslední bus jede chvíli před půlnocí.
Ale při zpátečním letu přes Londýn je na přestup jen 1 hodina a to se mi zdá málo, kdyby to z Kanárů mělo zpoždění.
Také později jsou levnější letenky. Do kdy se hodláš zdržet na Kanárech Stando?
Ale při zpátečním letu přes Londýn je na přestup jen 1 hodina a to se mi zdá málo, kdyby to z Kanárů mělo zpoždění.
Také později jsou levnější letenky. Do kdy se hodláš zdržet na Kanárech Stando?
- Stanislav
- aktívní jachtař
Okolo 12.listopadu bych mel vyplout smerem na Karibik Tak ze pred tim tak tyden na pripravu (vyprat co je potreba, nabrat nejake zasoby atd.), ale take zalezi jak se sejde posadka a jak budou mit volno Tak ze konec rijna s malym presahem do listopadu je OK. Taky jsem se ptal na cenu taxi z letiste a je to okolo 50-60 eur, tak ze celkem nesmysl. Pokud budes mit zavazadla tak se tam dost dlouho ceka nez to vylozi a daji na pas, tady nikdo nespecha
, tak aby ten bus neujel. Eva se v srpnu vraci na mesic s Travelservisem a koupila jednosmernou za 3800, je to primy let, ty prestupy jsou pruda, ale s tim si poradis.