MarekB píše:All boats entering Gate 2 from the south will get a DNF and will not be eligible for any prizes
Bral jsem to také z jižní strany, otočka a nazpátek do cíle.. A netváří se to nijak jak bych si přál: "Your boat is finished"
Moderátoři: vilma, Pepa, smike
Standa83 píše:MarekB píše:All boats entering Gate 2 from the south will get a DNF and will not be eligible for any prizes
Bral jsem to také z jižní strany, otočka a nazpátek do cíle.. A netváří se to nijak jak bych si přál: "Your boat is finished"
smike píše:to PetrM: teda ty tam řádíš - SYC ranking 2![]()
já jsem se letos zařekl, že VORG nepojedu. Žere to opravdu moooc času a systém hry (pole rozdělené na obdélníky se stejným větrem) a poměrně dost organizačních a grafických chyb mě dost zklamalo.
Ale "sailonline" se mi docela líbí - zejména kontinuální vítr a začal jsem přemýšlet o zaregistrování![]()
No minimálně na vyzkoušení..
alffa píše:Zrovna jsem se chtěl zeptat, kdy to startuje dál.Nebo mě tady v těch přístavních krčmách, posádka úplně zvlčí.
![]()
Jo, jak jsi na to přišel? Já nikde nic nevidím. Ptám se, propříště.
terrier píše:alffa píše:Zrovna jsem se chtěl zeptat, kdy to startuje dál.Nebo mě tady v těch přístavních krčmách, posádka úplně zvlčí.
![]()
Jo, jak jsi na to přišel? Já nikde nic nevidím. Ptám se, propříště.
www.volvooceanrace.com lišta nahoře vpravo předpokládám, že game bude dtto
mpako píše:pro zacatecniky doporucim sledovat www.tecepe.com.br/nav/vrtool/ coz byl skvely navigacni software. jeste neni pripraven na letosni hru, protoze s organizatory neni rec ale domnivam se, ze hned po zacatku se zacne aktualizovat
smike píše:souhlas, bez toho pomocného softu se v podstatě nedalo jet a chtít se pak vozit ve Volvu (1. cena). Ze hry se nedaly pořádně odečíst vzdálenosti, plánovat přesně trasu - si pamatuju jak jsem v prvních etapách odečítal vzdálenosti pomocí pravítka přímo z obrazovky
a bylo mi divný jak někteří dokáží přesně trefovat potřebnou trasu. To softík zcela změnil a zhruba od poloviny závodu jsem to celé jel v něm.
Jenže ten soft podle mne celou hru degradoval.
karaya2 píše:Sebrali mi všechno co jsem měl nakoupený a nechali mě jen 100 kreditů
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host